صفحه 28 از 54 نخستنخست ... 1824252627282930313238 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 , از مجموع 535

موضوع: تک پرداخت - tak pardakht

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    11 پست

پیش فرض پاسخ : تک پرداخت - tak pardakht

درگاه مستقیم کمتر نمیشه؟اگر بشه دیگه توپ میشه. راستی می تونید مثل خیلی از سایت اندازه تراکنش بگذارید که برای همه به صرفه باشه.
    برای تراکنش های زیر 10000 تومان مثلا 2% و برای تراکنش های بیشتر از 20000 تومان هم همون 320 تومان ثابت و بدون کارمزد برداشت که خودتون گفته بودید توی نظر سنجی.
    در مجموع من به عنوان استفاده کننده از سرویس شما راضی هستم و تشکر می کنم.
    برتری شما کارمزد کم برای تراکنش های کم هست. ممنون از سرویس دهی شما.

2. تعداد تشکر ها از mamal_h به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    648
    تشکر تشکر شده 
    1,664
    تشکر شده در
    814 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط FARAZIRANIAN نمایش پست ها
    درخواستهای پشتیبانی حداکثر 15 دقیقه پاسخ داده شده .
    این مورد شما رو با مدرک مستند و اسکرین شات از درخواست های پشتیبانی اولیه که دادم به راحتی میتونم رد کنم
    خوب یادمه یکی از درخواست های پشتیبانی نزدیک به 6 الی 8ساعت بعد پاسخ داده شد
    البته مزیت این بوده که همیشه پاسخ ها کامل هست و با یک درخواست اولیه نتیجه گیری میشه و نیازی به پیگیری مجدد نداره که از این لحاظ خوبه
    .حتی مورد هم مشکل واریز نشدن تراکنش ها نداشتیم غیر از اینکه مشکل از شبکه شتاب بوده یا اینکه کاربر در بانک پاسارگاد بر روی تکمیل فرایند خرید کلیک نکرده ، پس سیستم را زیر سوال نبرید
    این حرف شما رو هم با استناد به تیکت های پشتیبانی که دارم میتونم نقض کنم که بیش از 5تراکنش بنده برگشت روی مانده حساب اعمال نشده بود که فرمودید مشکل از تست درگاه مستقیم بود و بعد از جریانات درگاه مستقیم دو مورد دیگه هم اعمال نشد که قبل از پیگیری من خودتون روی مانده حساب ترتیب اثر دادین در ضمن به این نمیگن زیر سوال بردن سیستم از ابتدایی که من با شما کار کردم منطقی ترین فردی بودید که باهاش برخورد کردم اگر وقتی برای نوشتن انتقاد و ضعفهای شما گذاشته میشه چون میدونم ارزش داره و پیگیر هستید پس سوء برداشت نشه
    شما میگید اوایل از سیستم ما استفاده میکردید و اوایل ما درگاه مستقیم نداشتیم پس برتری ما چه چیزی بود ؟ پس خودتان دارید منکر صحبتهاتون میشید
    اگر اشتباه نکنم من ششمین یا در مجموع از 10سایت اولی بودم که با شما قرار داد بستم دلیل برتری اولیه شما هم هیچ چیزی جز پیگیر بودن و منطقی بودن شما نبود اگر یادتون باشه ابتدای امر من با شما زیاد در تماس بودم که واقعا منطقی و ارزشمند پیگیر بودید
    شما تنها نفع خود را در نظر میگیرید . با کارمزد ثابت که مثلا 300 باشد یک فاکتور 30000 تومانی تنها 1% کامزد پرداخت میکنه و در 100000 تومان تنها 0.3%
    هیچ ارتباطی با نفع بنده به تنهایی نداره دوست خوبم به جریان منطقی نگاه کنید.شما مثل سوزوندن خشک و تر باهمه عمده ترین کار بنده فروش اشتراک های بارگذاری هست که بیشترین مبلغ تراکنش های بنده 5هزار تومان هست و کمترین 3هزار تومان برای اشتراکی خودم دارم 4500 تومان هزینه می کنم منطقی نیست 300تومان کارمز بدم و فقط 200تا تک تومانی سود کنم هزینه تبلیغات و .... نزدیک به ماهی 350هزار تومان هست بعد بنده با سود 200 تومانی هر فروش باید از صحنه روزگار محو بشم؟!!!!
    قبل از این کارت شارژ هم جزء سبد خرید ما بود حالا شما برای کارت شارژ در نظر بگیرید که نهایت سود این جریان در بهترین حالت زیر 80تا تک تومنی هست کسی که حتی 80تا تک تومن سود نمیکنه چطور میتونه 300تومان کارمزد پرداخت کنه؟!!!!
    در ضمن اگر یکم از بالاتر به جریان نگاه کنید انگشت شمار هستند تراکنش هایی که یکباره مبلغ 100هزار تومان باشه!!! اگر کسی چنین مبلغی تراکنش داشته باشه پس شکی نیست که خودش توانایی دریافت درگاه از بانک های مختلف رو داره و دیگه نیازی نیست از شما درگاه بگیره
    درگاه شما بیشتر برای افراد ضعیفی مثل بنده و سودهای اندک هست که واقعا توانایی پرداخت چنین کارمزدی رو نداریم!!!!
    حالا این منفعت بنده هست؟؟؟؟؟؟
    امیدوارم حرفام قانع کننده باشه و در این مورد یک فکر جدی بکنید

5. تعداد تشکر ها از iranian-portal به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    229
    تشکر شده در
    150 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط iranian-portal نمایش پست ها
    این مورد شما رو با مدرک مستند و اسکرین شات از درخواست های پشتیبانی اولیه که دادم به راحتی میتونم رد کنم
    خوب یادمه یکی از درخواست های پشتیبانی نزدیک به 6 الی 8ساعت بعد پاسخ داده شد
    البته مزیت این بوده که همیشه پاسخ ها کامل هست و با یک درخواست اولیه نتیجه گیری میشه و نیازی به پیگیری مجدد نداره که از این لحاظ خوبه

این حرف شما رو هم با استناد به تیکت های پشتیبانی که دارم میتونم نقض کنم که بیش از 5تراکنش بنده برگشت روی مانده حساب اعمال نشده بود که فرمودید مشکل از تست درگاه مستقیم بود و بعد از جریانات درگاه مستقیم دو مورد دیگه هم اعمال نشد که قبل از پیگیری من خودتون روی مانده حساب ترتیب اثر دادین در ضمن به این نمیگن زیر سوال بردن سیستم از ابتدایی که من با شما کار کردم منطقی ترین فردی بودید که باهاش برخورد کردم اگر وقتی برای نوشتن انتقاد و ضعفهای شما گذاشته میشه چون میدونم ارزش داره و پیگیر هستید پس سوء برداشت نشه

اگر اشتباه نکنم من ششمین یا در مجموع از 10سایت اولی بودم که با شما قرار داد بستم دلیل برتری اولیه شما هم هیچ چیزی جز پیگیر بودن و منطقی بودن شما نبود اگر یادتون باشه ابتدای امر من با شما زیاد در تماس بودم که واقعا منطقی و ارزشمند پیگیر بودید

هیچ ارتباطی با نفع بنده به تنهایی نداره دوست خوبم به جریان منطقی نگاه کنید.شما مثل سوزوندن خشک و تر باهمه عمده ترین کار بنده فروش اشتراک های بارگذاری هست که بیشترین مبلغ تراکنش های بنده 5هزار تومان هست و کمترین 3هزار تومان برای اشتراکی خودم دارم 4500 تومان هزینه می کنم منطقی نیست 300تومان کارمز بدم و فقط 200تا تک تومانی سود کنم هزینه تبلیغات و .... نزدیک به ماهی 350هزار تومان هست بعد بنده با سود 200 تومانی هر فروش باید از صحنه روزگار محو بشم؟!!!!
    قبل از این کارت شارژ هم جزء سبد خرید ما بود حالا شما برای کارت شارژ در نظر بگیرید که نهایت سود این جریان در بهترین حالت زیر 80تا تک تومنی هست کسی که حتی 80تا تک تومن سود نمیکنه چطور میتونه 300تومان کارمزد پرداخت کنه؟!!!!
    در ضمن اگر یکم از بالاتر به جریان نگاه کنید انگشت شمار هستند تراکنش هایی که یکباره مبلغ 100هزار تومان باشه!!! اگر کسی چنین مبلغی تراکنش داشته باشه پس شکی نیست که خودش توانایی دریافت درگاه از بانک های مختلف رو داره و دیگه نیازی نیست از شما درگاه بگیره
    درگاه شما بیشتر برای افراد ضعیفی مثل بنده و سودهای اندک هست که واقعا توانایی پرداخت چنین کارمزدی رو نداریم!!!!
    حالا این منفعت بنده هست؟؟؟؟؟؟
    امیدوارم حرفام قانع کننده باشه و در این مورد یک فکر جدی بکنید
    در کل الان شما از سیستم راضی هستید ؟

7. تعداد تشکر ها ازFARAZIRANIAN به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    11 پست

جواب من رو ندادین ها.

9. تعداد تشکر ها از mamal_h به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    648
    تشکر تشکر شده 
    1,664
    تشکر شده در
    814 پست

در کل الان شما از سیستم راضی هستید ؟
    در کل بنده الان از سیستم رضایت دارم تنها دلیل این امر هم خود شما هستید
    سیستم و کلیت کار هنوز دارای ریزه کاری ها و نواقصی هست که جای کار داره
    اما شخصا هیچ سرویس مشابهی رو ندیدم که یکی از مسئولین شرکت همچون شما
    با پذیرنده منطقی و پیگیر برخورد کنه
    بنده هم شما رو درک می کنم با کارمزد اندکی که دارید سود این کار براتون خیلی چشمگیر نیست
    اما این انقلابی که تصمیم به انجامش گرفتید امثال بنده رو زیر چرخ هاش له خواهد کرد
    دست کم برای افرادی با تراکنش های کم کارمز برداشت وجه درگاه مستقیم رو افزایش بدید
    بر فرض مثال در حال حاضر کارمزد تجاری 2.5درصد برای برداشت هست
    خوب همین درصد رو بکنید مثلا 3درصد!!!!!!
    این خیلی معقولانه تر هست
    برای افرادی هم تراکنش بالا دارند کارمزد ثابت و کارمزد برداشت وجه قرار بدین
    فکر نکنم شناسایی افرادی که تراکنش بالا دارند براتون کار سختی باشه

با هم از همکاری و پیگیری شما سپاسگذاریم
    با احترام

11. تعداد تشکر ها از iranian-portal به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    229
    تشکر شده در
    150 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mamal_h نمایش پست ها
    درگاه مستقیم کمتر نمیشه؟اگر بشه دیگه توپ میشه. راستی می تونید مثل خیلی از سایت اندازه تراکنش بگذارید که برای همه به صرفه باشه.
    برای تراکنش های زیر 10000 تومان مثلا 2% و برای تراکنش های بیشتر از 20000 تومان هم همون 320 تومان ثابت و بدون کارمزد برداشت که خودتون گفته بودید توی نظر سنجی.
    در مجموع من به عنوان استفاده کننده از سرویس شما راضی هستم و تشکر می کنم.
    برتری شما کارمزد کم برای تراکنش های کم هست. ممنون از سرویس دهی شما.
    ببخشید پست شما را ندیدم
    کارمزد مستقیم فعلا مشخص نیست اما احتمال داره از روشی که شما میگید استفاده کنیم

---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط iranian-portal نمایش پست ها
    در کل بنده الان از سیستم رضایت دارم تنها دلیل این امر هم خود شما هستید
    سیستم و کلیت کار هنوز دارای ریزه کاری ها و نواقصی هست که جای کار داره
    اما شخصا هیچ سرویس مشابهی رو ندیدم که یکی از مسئولین شرکت همچون شما
    با پذیرنده منطقی و پیگیر برخورد کنه
    بنده هم شما رو درک می کنم با کارمزد اندکی که دارید سود این کار براتون خیلی چشمگیر نیست
    اما این انقلابی که تصمیم به انجامش گرفتید امثال بنده رو زیر چرخ هاش له خواهد کرد
    دست کم برای افرادی با تراکنش های کم کارمز برداشت وجه درگاه مستقیم رو افزایش بدید
    بر فرض مثال در حال حاضر کارمزد تجاری 2.5درصد برای برداشت هست
    خوب همین درصد رو بکنید مثلا 3درصد!!!!!!
    این خیلی معقولانه تر هست
    برای افرادی هم تراکنش بالا دارند کارمزد ثابت و کارمزد برداشت وجه قرار بدین
    فکر نکنم شناسایی افرادی که تراکنش بالا دارند براتون کار سختی باشه

با هم از همکاری و پیگیری شما سپاسگذاریم
    با احترام
    پیشنهاد شما خوبه .
    گروه کاربری جدیدی ایجاد کنیم و افراد را به گروه های مختلف تقسیم کنیم طبق تراکنش کارمزد مختلف . البته بر روی تعداد تراکنش نه مبلغ .

13. تعداد تشکر ها ازFARAZIRANIAN به دلیل پست مفید

عضو انجمن Mohammad_reza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,101
    تشکر تشکر شده 
    1,391
    تشکر شده در
    915 پست

خدایی من نمی تونم بیشتر از 5 دقیقه تو سایتتون بمونم ! خیلی ظاهر سایت به هم ریخته هست ، امیدوارم قالب جدید به مراتت زیباتر باشه ، من حاضرم شرط ببندم این قالبی که دارید الان استفاده می کنید PSD نداره !!!

------------------------------------------------------------------------

راستی ، بخش لوگو پذیرنده رو میشه خالی گذاشت ؟ :دی چون سایز لوگوی من با اونی که تو سیستم شما تعریف شده متفاوته
    راستی ، فکر کنم چند تا لوگو دارید ، چون تو ایمیل ها از یک لوگو و تو سایت از یک لوگوی دیگه استفاده میشه ...
    راستی ، captcha سایت اگه به حروف گوچک و بزرگ حساس نباشه بهتره ...
    راستی ، اگه کمکی در هر زمینه ای از من بر میومد ، خوشحال میشم همکاری کنیم.
    ✦✦ سپید وب - طراحی وب سایت و قالب وردپرس ✦✦

ایمیل: info (a) sepidweb (dot) com

15. تعداد تشکر ها از Mohammad_reza به دلیل پست مفید

عضو انجمن seecurity آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    151
    تشکر تشکر شده 
    191
    تشکر شده در
    133 پست

طرح خوبیه
    فن آوران ﺳﻣﺎوات ﭘردازش ﭘوﯾﺎ (فراویر) - ثبت 367735
    دفتر : ۰۲۱۲۸۴۲۵۱۷۷ -تماس فوری + واتس آپ : 09124356285

17. تعداد تشکر ها از seecurity به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    8
    تشکر تشکر شده 
    229
    تشکر شده در
    150 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad_reza نمایش پست ها
    خدایی من نمی تونم بیشتر از 5 دقیقه تو سایتتون بمونم ! خیلی ظاهر سایت به هم ریخته هست ، امیدوارم قالب جدید به مراتت زیباتر باشه ، من حاضرم شرط ببندم این قالبی که دارید الان استفاده می کنید PSD نداره !!!

------------------------------------------------------------------------

راستی ، بخش لوگو پذیرنده رو میشه خالی گذاشت ؟ :دی چون سایز لوگوی من با اونی که تو سیستم شما تعریف شده متفاوته
    راستی ، فکر کنم چند تا لوگو دارید ، چون تو ایمیل ها از یک لوگو و تو سایت از یک لوگوی دیگه استفاده میشه ...
    راستی ، captcha سایت اگه به حروف گوچک و بزرگ حساس نباشه بهتره ...
    راستی ، اگه کمکی در هر زمینه ای از من بر میومد ، خوشحال میشم همکاری کنیم.
    سلام

بله قالب psd نداره و تنها از css استفاده میکنه .
    بخش لوگو میتونه حالی باشه و اجباری نیست .
    در مورد captcha انجام میشه .
    در مورد همکاری هم انشا... در آینده با هم کار میکنیم .

19. تعداد تشکر ها ازFARAZIRANIAN به دلیل پست مفید

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

سلام
    مممنون ازخدماتتون
    یه پیشنهاد دارم شما که زحمت کشیدید بعد از پرداخت مشتری برای فروشنده فاکتور ارسال میکنید به ایمیلشون و
    اگر در آخر تراکنش موفق برای فروشنده یه فاکتور جزی همون به شماره همراهش اس ام اس کنید عالی میشه، چرا ؟
    چون وقتی به نت دسترسی نداشته باشیم حداقل با ارسال این ای ام اس گوشـــــــــــی دستمون میاد که مشتری منتظره...
    ممنون میشم این پنشنهاد نه تنها بندرو بلکه خواسته اکثریت فرشندها رو عملی کنید

21. تعداد تشکر ها از hamidrezaberton به دلیل پست مفید

صفحه 28 از 54 نخستنخست ... 1824252627282930313238 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)