این مورد شما رو با مدرک مستند و اسکرین شات از درخواست های پشتیبانی اولیه که دادم به راحتی میتونم رد کنم
خوب یادمه یکی از درخواست های پشتیبانی نزدیک به 6 الی 8ساعت بعد پاسخ داده شد
البته مزیت این بوده که همیشه پاسخ ها کامل هست و با یک درخواست اولیه نتیجه گیری میشه و نیازی به پیگیری مجدد نداره که از این لحاظ خوبه
این حرف شما رو هم با استناد به تیکت های پشتیبانی که دارم میتونم نقض کنم که بیش از 5تراکنش بنده برگشت روی مانده حساب اعمال نشده بود که فرمودید مشکل از تست درگاه مستقیم بود و بعد از جریانات درگاه مستقیم دو مورد دیگه هم اعمال نشد که قبل از پیگیری من خودتون روی مانده حساب ترتیب اثر دادین در ضمن به این نمیگن زیر سوال بردن سیستم از ابتدایی که من با شما کار کردم منطقی ترین فردی بودید که باهاش برخورد کردم اگر وقتی برای نوشتن انتقاد و ضعفهای شما گذاشته میشه چون میدونم ارزش داره و پیگیر هستید پس سوء برداشت نشه
اگر اشتباه نکنم من ششمین یا در مجموع از 10سایت اولی بودم که با شما قرار داد بستم دلیل برتری اولیه شما هم هیچ چیزی جز پیگیر بودن و منطقی بودن شما نبود اگر یادتون باشه ابتدای امر من با شما زیاد در تماس بودم که واقعا منطقی و ارزشمند پیگیر بودید
هیچ ارتباطی با نفع بنده به تنهایی نداره دوست خوبم به جریان منطقی نگاه کنید.شما مثل سوزوندن خشک و تر باهمه عمده ترین کار بنده فروش اشتراک های بارگذاری هست که بیشترین مبلغ تراکنش های بنده 5هزار تومان هست و کمترین 3هزار تومان برای اشتراکی خودم دارم 4500 تومان هزینه می کنم منطقی نیست 300تومان کارمز بدم و فقط 200تا تک تومانی سود کنم هزینه تبلیغات و .... نزدیک به ماهی 350هزار تومان هست بعد بنده با سود 200 تومانی هر فروش باید از صحنه روزگار محو بشم؟!!!!
قبل از این کارت شارژ هم جزء سبد خرید ما بود حالا شما برای کارت شارژ در نظر بگیرید که نهایت سود این جریان در بهترین حالت زیر 80تا تک تومنی هست کسی که حتی 80تا تک تومن سود نمیکنه چطور میتونه 300تومان کارمزد پرداخت کنه؟!!!!
در ضمن اگر یکم از بالاتر به جریان نگاه کنید انگشت شمار هستند تراکنش هایی که یکباره مبلغ 100هزار تومان باشه!!! اگر کسی چنین مبلغی تراکنش داشته باشه پس شکی نیست که خودش توانایی دریافت درگاه از بانک های مختلف رو داره و دیگه نیازی نیست از شما درگاه بگیره
درگاه شما بیشتر برای افراد ضعیفی مثل بنده و سودهای اندک هست که واقعا توانایی پرداخت چنین کارمزدی رو نداریم!!!!
حالا این منفعت بنده هست؟؟؟؟؟؟
امیدوارم حرفام قانع کننده باشه و در این مورد یک فکر جدی بکنید