نوشته اصلی توسط
Raminn
دوست عزیز بعد از مشکلات اخیر اقتصادی (اختلاس ) و برخی شایعات هم یک بار اگر خاطر داشته باشید .بانک صادرات یک شبه بیش از 2/5 میلیون حساب را به صورت کامل مسدود کرد . طوری که حتی با مرجعه به شعبه امکان هیچ گونه ترکانشی وجود نداشت .مگر مدارک هویتی را افراد کامل می کردند ! در این مورد هم اتقاق خاصی رخ نداده بود و همچنین رخ نداد فقط برخی شایعات و برای امنیت بیشتر و جلوگیری از مشکلات بعدی !!!
جسارتا عرض می کنم تصور بنده این هست شما هنوز به تحصیلات دانشگاهی و .... نرسیده باشید به دلیل کمبود سن؟
دوست عزیز یک بار به شماره ها دقت کنید مثلا بانک ملی سری خاصی دارد مانند شماره های تلفن همراه کشور کارت ها دارای پیش شماره در رنج خاصی هستند . رنج پیش شماره های بانک ملی به صورت مثال
9910 6037
9911 6037
و تعدادی پیش شمار ه های دیگر که برای کارت های قدیمی بوده و استفاده نمی شود.
حالا مثلا شما اگر قصد داشته باشید 2 میلیون شماره 16 رقمی ایجاد کنید با پیش شماره مشخص کار مشکلی است؟؟
مثال ساده تر بنده الان می توانم تمام شماره تلفن همراه های استان تهران را با پیش شماره 912 اینجا اعلام کنم
0000 000 0912 الی 9999 999 0912
هر کس خط 912 دارد و شماره او در این تاپیک وجود دارد اعلام کند ! خوب خط همه الان وجود دارد . خیلی مشکل بود به نظر شما؟؟؟ هیچ کس الان نمی تواند ادعا کند 0912 دارد و در در پست بنده شماره اش وجود ندارد .بنده الان چند میلیون شماره را اعلام کردم؟ قابل درک بود؟