نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 95

موضوع: شرکت فن آوران انیاک و خطری که برای حسابهای بانکی ایجاد کرده است

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدیر ارشد Ramin آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

پیش فرض پاسخ : شرکت فن آوران انیاک و خطری که برای حسابهای بانکی ایجاد کرده است

نقل قول نوشته اصلی توسط ali2k نمایش پست ها
    سرکاریه ؟
    شماره کارت من داخل لیست هست ! رمز اول کارتم هم هست ! بعد رمز و کارت من دست این یارو چیکار میکنه ؟
    شماره 80% کارت های صادر شده از جمله کارت جدید و فعال نشده بنده نیز وجود دارد رمزی وجود ندارد!

کارت امروز صبح مسدود شده بود تا رمز رو عوض نکردم درست نشد بازم سرکاری بود ؟ میخواستن یه سر بریم بهشون بزنیم دلشون تنگ شده بوده :دی

بانک ها امروز اطلاعیه و اس ام اس میفرستن که همه برن سرکار ؟؟ جمعیت دم خودپرداز ها دارن رمز عوض میکنن چون تنبل بودن توی سه ماه گذشته :دی باشه ...

دلیل غیر فعال شدن و اجبار اعلام شده . با شلوغ کاری چیزی ثابت نمی شود ... !

عضو انجمن sebastian آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    595
    تشکر شده در
    452 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط raminn نمایش پست ها
    شماره 80% کارت های صادر شده از جمله کارت جدید و فعال نشده بنده نیز وجود دارد رمزی وجود ندارد!

دلیل غیر فعال شدن و اجبار اعلام شده . با شلوغ کاری چیزی ثابت نمی شود ... !
    این که نشد حرف یکباره بانک ها مرض ندارن که ایمیل و اس ام اس بدن رمز رو عوض کنید که در ضمن یارو بیکار نبوده همچین ادعایی کنه که
    آخی بانک ها چقدر دلسوز شدن به فکر این افتادن الان که بگن مشتریان گرامی برای امنیت بیشتر رمز های عبورتون رو عوض کنید تا مشکلی پیش نیاد
    شما پیش خودت فکر نمیکنی همون 3 میلیون شماره کارت رو چه جوری پیدا کرده ؟ نکنه دستی جمع کرده ؟!!

تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sepastian نمایش پست ها
    این که نشد حرف یکباره بانک ها مرض ندارن که ایمیل و اس ام اس بدن رمز رو عوض کنید که در ضمن یارو بیکار نبوده همچین ادعایی کنه که
    آخی بانک ها چقدر دلسوز شدن به فکر این افتادن الان که بگن مشتریان گرامی برای امنیت بیشتر رمز های عبورتون رو عوض کنید تا مشکلی پیش نیاد

دوست عزیز بعد از مشکلات اخیر اقتصادی (اختلاس ) و برخی شایعات هم یک بار اگر خاطر داشته باشید .بانک صادرات یک شبه بیش از 2/5 میلیون حساب را به صورت کامل مسدود کرد . طوری که حتی با مرجعه به شعبه امکان هیچ گونه ترکانشی وجود نداشت .مگر مدارک هویتی را افراد کامل می کردند ! در این مورد هم اتقاق خاصی رخ نداده بود و همچنین رخ نداد فقط برخی شایعات و برای امنیت بیشتر و جلوگیری از مشکلات بعدی !!!

شما پیش خودت فکر نمیکنی همون 3 میلیون شماره کارت رو چه جوری پیدا کرده ؟ نکنه دستی جمع کرده ؟!!
    جسارتا عرض می کنم تصور بنده این هست شما هنوز به تحصیلات دانشگاهی و .... نرسیده باشید به دلیل کمبود سن؟

دوست عزیز یک بار به شماره ها دقت کنید مثلا بانک ملی سری خاصی دارد مانند شماره های تلفن همراه کشور کارت ها دارای پیش شماره در رنج خاصی هستند . رنج پیش شماره های بانک ملی به صورت مثال

9910 6037
    9911 6037
    و تعدادی پیش شمار ه های دیگر که برای کارت های قدیمی بوده و استفاده نمی شود.

حالا مثلا شما اگر قصد داشته باشید 2 میلیون شماره 16 رقمی ایجاد کنید با پیش شماره مشخص کار مشکلی است؟؟

مثال ساده تر بنده الان می توانم تمام شماره تلفن همراه های استان تهران را با پیش شماره 912 اینجا اعلام کنم

0000 000 0912 الی 9999 999 0912
    هر کس خط 912 دارد و شماره او در این تاپیک وجود دارد اعلام کند ! خوب خط همه الان وجود دارد . خیلی مشکل بود به نظر شما؟؟؟ هیچ کس الان نمی تواند ادعا کند 0912 دارد و در در پست بنده شماره اش وجود ندارد .بنده الان چند میلیون شماره را اعلام کردم؟ قابل درک بود؟

تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    595
    تشکر شده در
    452 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Raminn نمایش پست ها
    دوست عزیز بعد از مشکلات اخیر اقتصادی (اختلاس ) و برخی شایعات هم یک بار اگر خاطر داشته باشید .بانک صادرات یک شبه بیش از 2/5 میلیون حساب را به صورت کامل مسدود کرد . طوری که حتی با مرجعه به شعبه امکان هیچ گونه ترکانشی وجود نداشت .مگر مدارک هویتی را افراد کامل می کردند ! در این مورد هم اتقاق خاصی رخ نداده بود و همچنین رخ نداد فقط برخی شایعات و برای امنیت بیشتر و جلوگیری از مشکلات بعدی !!!

جسارتا عرض می کنم تصور بنده این هست شما هنوز به تحصیلات دانشگاهی و .... نرسیده باشید به دلیل کمبود سن؟

دوست عزیز یک بار به شماره ها دقت کنید مثلا بانک ملی سری خاصی دارد مانند شماره های تلفن همراه کشور کارت ها دارای پیش شماره در رنج خاصی هستند . رنج پیش شماره های بانک ملی به صورت مثال

9910 6037
    9911 6037
    و تعدادی پیش شمار ه های دیگر که برای کارت های قدیمی بوده و استفاده نمی شود.

حالا مثلا شما اگر قصد داشته باشید 2 میلیون شماره 16 رقمی ایجاد کنید با پیش شماره مشخص کار مشکلی است؟؟

مثال ساده تر بنده الان می توانم تمام شماره تلفن همراه های استان تهران را با پیش شماره 912 اینجا اعلام کنم

0000 000 0912 الی 9999 999 0912
    هر کس خط 912 دارد و شماره او در این تاپیک وجود دارد اعلام کند ! خوب خط همه الان وجود دارد . خیلی مشکل بود به نظر شما؟؟؟ هیچ کس الان نمی تواند ادعا کند 0912 دارد و در در پست بنده شماره اش وجود ندارد .بنده الان چند میلیون شماره را اعلام کردم؟ قابل درک بود؟
    اولا که مشکلات بانکی مثل صادرات منحصر به یک بانک بوده نه کل بانک ها الان از بانک های مختلف چنین تصمیم برای انتشار خبر برای تعویض پسورد ارسال شده پس مثال دور از موضوع نزنید
    ثانیا که که قبول دارم میشه شماره حساب را به این شکل شناسایی کرد ولی اما پیش خودتون فکر نکردین که اگه موضوع به همین جا ختم میشد این همه اطلاعیه و اخبار واسه چی باید باشه ؟!!

تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

ولی اما پیش خودتون فکر نکردین که اگه موضوع به همین جا ختم میشد این همه اطلاعیه و اخبار واسه چی باید باشه ؟!!

این همه اطلاعیه و اخبار کجاست؟؟؟ پیرو شایعات ایجاد شده و طبق پیشنهادی که همیه بانک های به مشتریان خود داشتند ( قبلا به صورت پیشنهاد بود که رمز های کارت در بازه های مشخص 2 الی 3 ماه حتما تغییر داده شود ، حتی پشت برگه های رسید دستگاه خودپرداز اکثر بانک ها این مورد همیشه وجود داشته ) حالا این پیشنهاد را به دلیل همین شایعات ( وجود افرادی مانند بنده و شما باعث دامن زدن به این گونه شایعات می شود ) بانک مرکزی تنها یک بخشنامه صادر کرد که این کار اجبارا برای مشتریان انجام شود !

شما می تونید توضیح دهید شماره کارتی که هنوز فعال نشده و در پاکت مهر شده بانک است چرا در این لیست قرار دارد؟؟؟ رمز کارت ها که در همان وبلاگ گفته شده کجاست؟؟؟

تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    595
    تشکر شده در
    452 پست

این همه اطلاعیه و اخبار کجاست؟؟؟ پیرو شایعات ایجاد شده و طبق پیشنهادی که همیه بانک های به مشتریان خود داشتند ( قبلا به صورت پیشنهاد بود که رمز های کارت در بازه های مشخص 2 الی 3 ماه حتما تغییر داده شود ، حتی پشت برگه های رسید دستگاه خودپرداز اکثر بانک ها این مورد همیشه وجود داشته ) حالا این پیشنهاد را به دلیل همین شایعات ( وجود افرادی مانند بنده و شما باعث دامن زدن به این گونه شایعات می شود ) بانک مرکزی تنها یک بخشنامه صادر کرد که این کار اجبارا برای مشتریان انجام شود !

شما می تونید توضیح دهید شماره کارتی که هنوز فعال نشده و در پاکت مهر شده بانک است چرا در این لیست قرار دارد؟؟؟ رمز کارت ها که در همان وبلاگ گفته شده کجاست؟؟؟
    توصیه امنیتی پشت کاغذ رمز که همیشگی هستش نه اینکه به صورت اس ام اس دوباره ارسال بشه
    اگه اینجوری که شما میگید باشه و چون میگید پشت کاغذ رمز توصیه ی امنیتی تعویض رمز وجود داره پس نیازی نیست که یک دفعه اون هم به بعضی از صاحب های کارت ارسال بشه در غیر اینصورت اگه حرف شما درست بود گروهی برای همه ارسال میشد

تشکر تشکر کرده 
    746
    تشکر تشکر شده 
    4,989
    تشکر شده در
    1,513 پست

توصیه امنیتی پشت کاغذ رمز که همیشگی هستش نه اینکه به صورت اس ام اس دوباره ارسال بشه
    اگه اینجوری که شما میگید باشه و چون میگید پشت کاغذ رمز توصیه ی امنیتی تعویض رمز وجود داره پس نیازی نیست که یک دفعه اون هم به بعضی از صاحب های کارت ارسال بشه در غیر اینصورت اگه حرف شما درست بود گروهی برای همه ارسال میشد
    lحرف شما زیاد منطقی نیست ..

به همه ارسال نشده ! دلیلی نداره مثلا کسی که 7 روز پیش کارت فعال کرده رمز تغییر دهد! دلیل ندارد کسی که دیروز رمز تغییر داده مجدا چنج کند؟ افرادی که کدت طولانی تغییر نداده بودند اجبار کردند برای تغییر رمز های این افراد و نه "همه" !

طبق منطق شما دلیلی هم نداشته بانک صادرات فقط چند میلیون حساب ( به قول شما بعضی از حساب ها ) را یک شبه مسدود کند برای اهراز هویت . باید همه ی حساب های سپهر کل کشور را مسدود می کرد تا آن چند میلون نفر مورد نظر تشریف بیارند برای تکمیل مدارک؟ (یا همه یا هیچ کس؟ :دی )

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    67
    تشکر تشکر شده 
    572
    تشکر شده در
    364 پست

اطلاعیه ها بانک سامان و اقتصاد نوین که صفحه اول همین تاپیک داخل سایت رسمی بانک ها هست ...
    اس ام اس اقتصاد نوین هم تو گوشی من هست
    اطلاعیه بانک مرکزی هم که تلوزیون 20:30 اعلام کرد.

رمز کارت ها جلوی شماره کارت نوشته شده با این حالت که یک عدد 14 رقمی نوشته شده رمز شما در بین این 14 رقم هست علت این کار شناسایی رمز فقط توسط صاحب حساب هست من شماره کارتم و رمز دقیقا بود ...

درعین حال من دوتا کارت ملی دارم ، کارتی که داخل این سایت رمزش هست امروز غیرفعال شده و کارتی که داخل این سایت نبود بدون مشکل داره کار میکنه ...
    درضمن اصلا اینطوری نیست که بانک مرکزی بخشنامه صادر کنه حساب رو مسدود کنند و همه ملت بریزن پای خودپرداز که رمز عوض کنند مثلا بانک مرکزی بخش نامه صادر کرد شماره ملی صاحب حساب ضروری هست اگر تکمیل نکنید اطلاعات حساب را مسدود میشه ... خب دقت کنی و یکمی فکر کنی می بینی برای این قضیه هم می توانستن بگن اگر تا یک ماه دیگه رمز را عوض نکنید مسدود میشه نه اینکه همین امروز یکدفعه حساب رو مسدود کنند که چی ؟ رمز رو عوض نکردی ؟

مگه الان عصر تکنولوژی نیست چرا مسدود کنن ؟ نمیشه در اولین مراجعه من به خودپرداز بگه اول رمز رو عوض کن بعد کارت رو انجام بده ؟؟

حالا بازم شاید فکر کنی همش شایعه هست باشه ...

9. تعداد تشکر ها از ali2k به دلیل پست مفید

عضو انجمن vps-baran.ir آواتار ها
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴
    تشکر تشکر کرده 
    1,246
    تشکر تشکر شده 
    1,138
    تشکر شده در
    569 پست

ا

شرمنده داداش من تو 2 تا از نظراتت این متن رو دیدم و لازم دونستم بگم

ببینید داخل متن اون وبلاگ اگه با دقت بخونید متوجه میشید که زده کارت هایی که از این شماره تا این شماره نگفته که حتما همه ی این شماره ها هستن

چون این شرکت کارش پوز فروشگاهی بوده و ما نمی دونیم کدوم یک از این پوز ها تو فروشگاه ها برای این شرکت بوده

و این بنده خدایی که اطلاع رسانی کرده فقط گفته از این شماره تا این شماره همین

پس شرط اول عقل بهمون میگه که من شاید تو همین هفته که گذشته 20 باز از پوز های مختلف استفاده کردم و نمی تونم ریسک کنم شماره کارت منم داخل

این سایت نبوده و بیخیال قضیه بشم بگم چون نبوده عوض نمی کنم و ریسک همچین کاری خیلی بالاست

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)