نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 30

موضوع: سرویس با پهنای باند نامحدود ارائه نکنید

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم Warez-Host.IR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2,177
    تشکر تشکر شده 
    4,167
    تشکر شده در
    2,036 پست

پیش فرض پاسخ : سرویس با پهنای باند نامحدود ارائه نکنید

در واقع بحث همینجاست
    کاربر شاید وسعش نرسه بیشتر پرداخت کنه مثلا من الان از isp سرویس نامحدود گرفتم و بالاترین مصرف رو دارم اما هیچوقت شرکت نگفته چرا زیاد مصرف کنید مگر قانون خاصی بذار اونوقت همه باید تبعیت کنن همین!
    سلام
    کاربری که توان هزینه بیشتر نداره باید بعد از زمان سررسید به سرویس دهندگاهی که سرویس میدن سه تا 100 تومان مراجعه کنه
    نه اینکه هم سرویس خوب بخواد هم قیمت مناسب
    برای کاربرانی که اخطار ارسال میکنیم نیز اعلام کردیم از ماه بعد شرایط به این شکل هست در صورتی که تمایل داشتند اقدام به تمدید نمایند در غیراینصورت قبل از سررسید از اطلاعات خود بک آپ تهیه کنند و به سرویس دهنده دیگری مراجعه کنند
    هیچ زمان نه تنها بنده بلکه هیچ سرویس دهنده ای سرویسی که تنها ضرر داشته باشه و هیچ سودی هم براشون نداشته باشه نگه داری نمی کنه
    ببینید الان اگر شما بیایید به دیتاسنتر فحاشی کنی ایا دیتاسنتر همون حرفها رو به شما برمیگردونه ؟؟؟ امکان نداره
    دقیقا منم حرف همینه قبل از همه ی این بحث ها باید فرهنگ رو درست کرد ار یکی فحاشی میکنه اونم راه داره میتونید سرویسش رو قطع و ازش شکایت کنید و هزار راه دیگه در کل فکر کنم متوجه بحث شدیم!
    منظور بنده هم این نبود که اینجا بخاطر اون 1 درصد معذرت خواهی کنید من فقط یک بحث کلی رو پیش کشیدم همین.
    ما اگر 1% اشتباهی کنیم حتماً فرهنگ عذرخواهی را هم دارید و اونقدر از خودمون می فهمیم که باید این کار را انجام بدیم
    اما برای چند نفر اخطار فرستادیم شما در ماه گذشته این میزان پهنای باند استفاده کردید برای ماه بعد باید یا حداقل x ترابایت پهنای باند اضافه تهیه کنید یا قبل از سررسید به فکر سرویس دهنده دیگری باشید
    فکر میکنه دروغ می گیم و ...
    با یک چنین افرادی دقیقاً مثل خودشون برخورد میکنیم و فرقی نداره دوستم صمیم هست یا مشتری قدیمی اگر قرار باشه به خاطر چند نفر حتی 1 ریال هم ضرر کنیم بدون هیچ تعارفی اعلام میکنیم که از میزبانی در ماه بعد معذوریم

بهتر نیست اول بفروشیم. بعد تا 12 ساعت آینده بهش قراردادنامه بدیم و قبول کنه؟
    دلتا جان برای کسانی که مشتری زیاد ندارن کار ساده ای هست
    مثلاً ما شاید در بعضی از روزها تا 20 سرویس جدید هم ارائه کنیم
    به نظرت برای ما با یک تیم 6 نفره که یک نفر یک نفر برای شیفت شب هست و خودم هم که کارهای خاص را انجام میدم می مونه 4 نفر با حجم بالای درخواستی ها نصب مجدد و پشتیبانی موارد مختلف این کارها را انجام بدیم ؟؟
    بعد اینکه اگر قرار هست قرار داد رسمی ارائه بشه 100% به دلیل مالیات و ... شاهد افزایش سرویس ها خواهیم بود
    این مورد برای همه واقعاً امکان پذیرنیست

نظری بود در خدمتم
    موفق باشید

☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼

.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.

2. تعداد تشکر ها ازWarez-Host.IR به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)