نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 30

موضوع: سرویس با پهنای باند نامحدود ارائه نکنید

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    334
    تشکر تشکر شده 
    3,554
    تشکر شده در
    1,115 پست

پیش فرض پاسخ : سرویس با پهنای باند نامحدود ارائه نکنید

نقل قول نوشته اصلی توسط alfavps نمایش پست ها
    سلام

پست من پاک شد به دلیل (اسپم)
    پس من پست رو تصحیح میکنم تا پاک نشه
    جناب رحمان شما به عنوان یک فروشنده و سرویس دهنده بهتره از همون اول سیاست های کاریتون رو مشخص کنید تا امروز به مشکل برنخورید به عنوان مثال همون اول در آفرتون مقدار پهنای باند رو ذکر کنید تا مشتری بر طبق نیازش بخره !وقتی شما پهنای باند رو نامحدود اعلام میکنید به نظرم دیگه حقی ندارید به مشتری گیر بدید که چرا زیاد مصرف کردید اما همون اول (جنگ اول به از صلح آخر ) کنید به نظر منطقی تر باشه !
    و در آخر این طرز حرف زدن شما در مورد حتی همون مشتری های بی جنبه هم درست نیست چون خود شما برای دیتاسنتر ایرانی خطاب میشید ، بهتره حداقل حتی در مورد همون مشتری ها کمی با سیاست گفتاری برخورد کنید به هر رو موفق باشید.
    اجازه بدید من پاسخ این دوستمون رو بدم.

1. قوانین جهانی ایجاب می کنه که افراد از سیاست های فروش که توسط بزرگترین اقتصاد دان های جهان ایجاد و تایید شده استفاده کنند از جمله اعلام فروش نامحدود ***اما در 4 چوب قوانین وضع شده*** که اصلاً کار اشتباهی نیست و در واقع کاربران رو با نادانی خودشون به دردسر میندازه.

2. ایشان، بنده، شما، همه و ... اگر ایرانی خطاب میشند، تا به حال ایرانی بد خطاب نشدند ... ما برای پرداخت هزینه اضافه به شریک خارجی مشکلی نداریم، مثل خیلی از کاربران نوپا نیستیم که تصور کنیم اگر الان 1 میلیون تومان خسارت بدم، دیگه کارم تموم هست و به همین دلیل تصمیم بگیریم شریک خارجی رو دور بزنیم.

توجه داشته باشید که هر کشوری خوب و بد داره، شما اگر میخواید بگید همه در ایران خوب هستند، لطفاً نظریات شخصیتون رو در تاپیک دیگران مطرح نکنید و سعی کنید تاپیک جدید ایجاد کرده و مورد رو به بحث بزارید.

کاربرانی که سوء استفاده می کنند باید باهاشون برخورد بشه، هفته گزشته ما کاربری داشتیم که در طول 2 روز 33 گزارش abuse دریافت کرد و ما هم برخورد بسیار محکمی با ایشان کردیم و بهشون اخطار دادیم که اگر مجدداً به همچین افرادی VPS بفروشند و زود رسیدگی نکنند، دیگر اجازه تمدید سرویس را به ایشان نخواهیم داد.

با تشکر.

2. تعداد تشکر ها ازAria به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)