سلام خدمت همه همکاران و دوستان عزیز
امروز با یک ایمیل بد مواجه شدم :
حتماً متوجه منظور من شدید 28,331344TB پهنای باند اضافه , استفاده شده بر روی یکی از سرورهای اختصاصیYour current CDR on service SUPC4155 is 20TB, the usage was 48,331344TB so the overusage is 28,331344TB.
In this case, the calculation is 28 x 9,90 = $277,20 overusage charge for February 2012
----
With best regards
Richard Bates
که معادل 583800 هزار تومان باید تا فردا صبح اضافه به دیتاسنتر پرداخت کنیم
خوب حالا ما در قوانین سایت به این صورت اعلام کردیم :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir - اطلاعیه ها - قوانین استفاده از خدمات شرکت نوآوران شبکه بینالود - وارز هاست
که همه کاربران قبل از خرید حتماً باید یک بار قوانین سایت را مطالعه می کنند14 - بر روی تمام پنل های وارزهاست پهنای باند سرویس ها نامحدود اعلام شده است که این میزان بر سرورهای لینوکس و ویندوز تا پنل VDS4 به میزان 2500 گیگابایت و در پنل های بالاتر از VDS5 تا 5000 گیگابایت است ؛ در صورتی که کاربر بیش از این میزان مصرف نماید برای سرویس مربوطه اخطار ارسال می شود تا در صورت تمایل سرویس خود به به پلن بالاتر ارتقاء دهید ؛ در صورتی که کاربر تمایل به ارتقاء پلن مربوطه نداشته باشد سرویس مربوطه در زمان سررسید تمدید نخواهد شد
این پهنای باند اضافه مصرف شده بر روی سرور مذکور توسط چند یوزر ایجاد شده است که یکی از یوزرها کلاً ایرانی نیست
یکی از سرورهای مجازی در ماه گذشته حدود 10 ترابایت مصرف داشته و ...
هم اکنون این سه سرویس غیرفعال است و به کاربران اعلام کردیم که هزینه اضافه مصرف شده را از آنها نخواهیم گرفت تا نارضایتی ایجاد نشود , چون اعلام نموده اند که قوانین سایت را مطالعه نکردند و تنها اعلام کردیم که سرویس ها را فعال میکنیم تا بک آپ تهیه نمایند و به مکانی دیگر منتقل کنند , هرچند که هرکس دیگری بود مطمعاً هزینه پهنای باند اضافه مصرف شده را تا ریال آخر دریافت می کرد
متاسفانه در 30 روز گذشته به دلیل اینکه تعطیلات عید بود و ... وقت نداشتیم که سرویس ها را مانیتور کنیم
همیشه هر 15 روز پهنای باند مصرفی سرویس ها بررسی میشد و در صورتی که کاربری مصرف بیش از حد داشت به صورت تیکت اخطار ارسال میشد
که متاسفانه به دلیل تعطیلات و ... در 30 روز گذشته این مورد انجام نشده بود
حال به عنوان یک پیشنهاد دوستانه و برادرانه و کسی که حداقل 2.5 سال هست که به صورت رسمی در قالب شرکت ثبت شده دارم فعالیت میکنم از همکاران تقاضا دارم که دیگه از عنوان نامحدود استفاده نکنند
یا حداقل قبل از خرید حتماً اجباری کنید که کاربرانتون اگر چنین قوانینی دارید مطالعه کنند و بعداً منکر مطالعه نکردن قوانین و ... نشوند
اگه هر از عنوان نامحدود استفاده میکنید حتماً میزان دقیق یا حدودی مجاز استفاده کاربر را اعلام کنند تا در آینده با سوء تفاهم بین کاربر و سرویس دهنده روبرو نشوید
اشتباهی بود که ما در سال گذشته انجام دادیم و در آخرین تغییراتی که در پلن های سایت داشتیم پهنای باند را نامحدود نوشتیم و این بخش را در قوانین سایت اضافه کردیم
برای اینکه دوست ندارم شخص یا گروهی از همکاران در آینده با چنین مشکلاتی روبرو شوند این تاپیک را ایجاد کردم که گوش زد کنم , همیشه پهنای باند مصرفی و میزان منابع استفاده شده کاربران خود را بررسی کنید تا با جریمه های چند صد هزار تومانی روبرو نشوید
شرمنده که سرتون را به درد اوردم
از مدیران انجمن هم عذرخواهی میکنم که چنین تاپیکی ایجاد کردم
اما بودن چنین تاپیک هایی که در آن تجربه دیگران وجود داره به نظر من برای برنامه ریزی های آینده سرویس دهندگان مناسب خواهد بود
سوالی بود در خدمت هستم
موفق باشید