سلامسلام
پست من پاک شد به دلیل (اسپم)
پس من پست رو تصحیح میکنم تا پاک نشه
جناب رحمان شما به عنوان یک فروشنده و سرویس دهنده بهتره از همون اول سیاست های کاریتون رو مشخص کنید تا امروز به مشکل برنخورید به عنوان مثال همون اول در آفرتون مقدار پهنای باند رو ذکر کنید تا مشتری بر طبق نیازش بخره !وقتی شما پهنای باند رو نامحدود اعلام میکنید به نظرم دیگه حقی ندارید به مشتری گیر بدید که چرا زیاد مصرف کردید اما همون اول (جنگ اول به از صلح آخر ) کنید به نظر منطقی تر باشه !
و در آخر این طرز حرف زدن شما در مورد حتی همون مشتری های بی جنبه هم درست نیست چون خود شما برای دیتاسنتر ایرانی خطاب میشید ، بهتره حداقل حتی در مورد همون مشتری ها کمی با سیاست گفتاری برخورد کنید به هر رو موفق باشید.
اول در مورد قوانینی و ... که خود من نوشتیم در وارزهاست
وقتی نوشتم بودیم نامحدود مثل تمام دیتاسنتر در قوانین و پی نوشت اعلام کرده بود مثلاً تا x ترابایت و ...
که در این مورد زیاد توضیح ارائه کردیم و فکر نمی کنم بیش از این نیازی به توضیح باشه
اما در مورد طرز حرف زدن :
من سعی میکنم با هرکسی مثل خودش صحبت و برخورد کنم و همانطور که میدونید وقتی به یک نفر احترام بزارید اگر به تکامل عقلی رسیده باشه اون هم در مقابل به همان شکل برخورد میکنه
ولی زمانی که یک فرد هیچ زبانی و گویشی را نمی فهمه و فقط تنها چیزی که متوجه میشه صحبتهای خودش هست باید با این الفاظ نام برد
البته شاید هم یک درصد تندی کردم یا شما برداشت نامناسب داشتید از گفته های من که به خاطر همون یک درصد از کاربران عذرخواهی می کنم
خوشحال شدم که هادی جان شما هم اومدییا اینکه این رو بگم که بعضی ها سرور های ovh رو با پهنای باند نا محدود میفرشند با اینکه همچین چیزی وجودنداره و تا حددی که تو سایت درج کردن پهنای باند میتونید مصرف کنید و بعد از اتمام این مقدار پورت مربوطه به 10mbps سوئیچ میشه.
یادتون باشه تنها چیزی که در جهان نامحدود هستش خداست
این مثل اون قضیه ای می مونه که مدام میان تو انجمن تاپیک ایجاد میکنن :
سرور وارز از آلمان
سرور فول وارز از هتزنر
سرور وارز از سوئیس
و ...
اخه اینا کی گفتم که هر کاری دوست دارید انجام بدید ؟؟
بعد طرف میاد با هزار و یک دروغ و روش اقدام به فروش میکنه
بگذریم بازار دیگران را خراب نکنیم
رضا جان هرچیزی که نوشتیم عیناً ارجا میشه و این میشه گفت جزء تنها مواردی هست که خودم گفتم همکارا سخت گیری نکنناما مشکل اینجاست که رحمان عزیز، قوانینی که خودش وضع کرده رو زیر پا میگذاره
قانون اگر هست، باید اجرا بشه (همانطور که دیتاسنتر در مورد ایشون قانون خودش رو اجرا کرد)
اگر نیاز به اجرا نیست، پس نیازی به وجودش هم نیست!
چرا ؟؟
چون 30 درصد قضیه تقصیر خودم هم هست که این ماه به دلیل تعطیلات و کمبود نیرو پشتیبانی و تعداد زیاد سرویس ها قادر به بررسی تمام سرورها نبودیم
رضا جان ما هم اونفدر نباید نامرد باشیم و خیلی چیزهای زیر پا بزارید که به خاطر اشتباهی که شاید 30 درصدش تقصیر خودمون هست تمام مشکل را به گردن دیگران بندازیم
این دور از انصاف و مردونگی هست
چشم آریا جان حتماً جامعه عمل به صحبت های شما و دیگر دوستان که صمیمانه راهنمایی می کنند می پوشانمدقیقاً صحبت بنده هم همین هست، رحمان جان و هر سرویس دهنده دیگری، تا زمانی که قوانین رو زیر پا میزارند (چه قوانین دیتاسنتر ها، چه قوانین داخلی، چه قوانین جهانی که عرف کار هست) این مشکلات پایدار خواهد بود.
ما و شما و خیلی از سرویس دهنده های دیگه که دارند در حالت 95th percentile هزینه پرداخت می کنند کاملاً واقف هستند که این گونه "دل رحمی" ها منجر به اتمام تجارتشون میشه و چیزی براشون به جز سر افکندگی باقی نمیزاره و اون کاربر هم در نهایت طلبکار خواهد بود و حتی یک تشکر هم نخواهد کرد.
مجدداً عرض می کنم، به نظر من باید هر چه سریعتر با این کاربران برخورد بشه و تا ریال آخر از ایشان دریافت بشه تا این انتظار بیجا رو از سرویس دهندگان بعدی نداشته باشند.
با تشکر.
در مورد پلن هامون نیز این موارد را به صراحت و طوری که کاربر مشاهده کنه اعمال کردم تا بعداً حرفی و حدیثی نباشه
هرچند که کاربران شاید با سخت گیری هایی که در قوانین جدید اعمال خواهیم کرد منتقدانه برخورد کنند اما برای اینکه به تعادل و ثبات عمومی برسیم حتماً طبق صحبت های شما عمل خواهم کرد
تا این لحظه بیش از 568 نفر این تاپیک را مشاهده کردن و احتمالاً تمام پست های موجود را مطالعه نمودند
امیدوارم حداقل چند درصد این تاپیک تونسته باشه با صحبت هایی که اساتید انجام دادن بر روی سرویس دهندگان و سرویس گیرندکان تاثیر گذاشته باشه تا آگاهانه اقدام به خرید و فروش کنند
ایجاد و بحث کردن در مورد چنین موضوعاتی هر چند وقت به نظر من بد نیست , حداقل کارایی که داره شاید روی 10% از افراد تاثیر مثبت بزاره که همین میزان هم برای ما کافیه
اگر بتونی حقایق را به صراحت بیان کنیم خیلی بهتر از این است که بگیم , پهنای باند نامحدود , هاست نامحدود , فول وارز و ...
موفق باشید