من برای شما رحمان جان خیلی ناراحتم که این مشکل برای شما هم پیش آمده و قویاً پیشنهاد می کنم که اشکال کاربر رو به دوش نکشید. شما قوانین رو تنظیم کردید و کاربر در هنگام خرید سرویس قوانین شما را تایید کردند و اگر خوانده نشدن قوانین مشکل ایشان بوده، شما موظف به قبول مسولیت نیستید و از نظر شخصی بنده کار شما اشتباه هست که این گونه با کاربر برخورد می کنید چون در نتیجه باعث بروز مشکل برای دیگر سرویس دهنده ها میشه و کاربر تصور غلط در ذهنش ایجاد میشه که همه باید این کار رو بکنند.
کاربران دیگری هم که دارند سرویس نا محدود میدن به زودی متوجه اشتباهشون میشن، هیچ چیز نا محدود نیست، ممکن هست میزان کنترل نشه (Unmetered) ولی نا محدود (Unlimited) وجود خارجی ندراه!
با تشکر.
ممنون آریا جان از نظرت
مشکل از من تنها نیست
مشکل همه همکاران هستن که به کاربر به اصطلاحی سواری میدن
نشون دادن متن تیکت ها درست نیست ولی
برای کاربر همکاران ما اخطار ارسال کردن , اعلام شده مثلاً شما 3 ترابایت اضافه مصرف کردید که معادل X تومان هست و باید پرداخت کنید تا سرویس تا انتهای ماه فعال نگه داشته شود و بعد در صورت تمایل به سرویس دهند دیگر منتقل کنید یا سرویس را روشن میکنیم و بک آپ تهیه کنید و هم اکنون بک آپ تهیه کنید و منتقل کنید
هزینه هم فدای سرتون خودمون از جیبمون میدیم ولی به صورت طلبکاران میگن که ما به شما پول دادیم باید سرویس تا انتهای ماه فعال باشه
ما کاری نداریم که در قوانین چه چیزی نوشتیم وقتی نوشتین نامحدود باید نامحدود باشه
در همون تیکت با اینکه خودم در تیکت ها شرکت نمی کنم برای کاربر نوشتم که دوست عزیز دیتاسنتر هم زمانی که میاد اعلام میکنه مثلاً پورت 100 نامحدود یک قوانینی برای این نامحدود اعلام می کنه که ما هم موظف به رعایت این موارد هستیم
ولی کاربر ایرانی اونقدر (( ببخشید این حرف را میزنم و توهین به کسی نباشه )) فهم و شعور نداره که هرچیزی قانونی داره و فقط این را می بینه که برای یک سرویس مثلاً 512 مگابایت رم آمده 25 تومان پول داده و تا آخر ماه توقع داره سرویس دهنده غلام حلقه به گوشش باشه که 100% ما هم با چنین کسانی برخورد میکنیم
اما کاربرانی خارجی که چند ماه هست باهاشون کار میکنیم واقعاً از نظر رعایت قوانین و ... در سطح بالاتری از کاربران داخلی قرار دارند به همین دلیل داریم بیشتر تلاشمون را میکنیم که به این سمت کشیده بشیم (( دلیل اصلی که جدیداً در بخش فروش انجمن زیاد شرکت نمی کنیم همین مورد هست ))
شما مطمعاً باشید من الان به این چند نفر اعلام کنم که به شما بک آپ ارائه نمی کنم تا هزینه پهنای باند اضافه مصرف شده را پرداخت کنید
فکر می کنید چطوری برخوردی میکنند ؟؟
من هیچ زمان روی سرورهای اختصاصی که تهیه میکنم کمتر از 20 ترابایت پهنای باند خرید نمی کنم و متوسط با تعداد یوزری که ایجاد میکنم می دونم هر ماه بین 5 تا 7 ترابایت اضافه میاد که در صورتی که امکان خرید بیشتر باشه مثل سرورهای سوئیس با 50 ترابایت خرید میکنم ولی روی این سرور بیشتر از 20 ترابایت زمان خرید به ما ارائه نشد
مثل اینکه دیروز یکی از دوستان خوشحال آمده به من میگه رحمان یک سرور اختصاصی اکازیون برات دارم
مشخصات را گرفتم عالی بود
کد:
2 x X3470 32GB RAM
2 x 2 SAS
Port 1GB
10TB
450 هزار تومان
ولی وقتی حساب میکنم می بینم هر ترابایت پهنای باند اضافه 9 پوند هزینه داره و 20 ترابایت اضافه فقط میشه 558000 خودش متوجه شد که زیاد هم سرویسی که معرفی کرده مناسب نیست
بهش گفتم که دیتاسنتر هم روی سیاست کاریش آمده روی این سرور از عمد 10 ترابایت پهنای باند داده که ماضاد هزینه سخت افزار را از طریق پهنای باند تهیه کنه و به درد ما نمی خوره
درسته که شاید این هزینه برای بعضی ها زیاد باشه و برای بعضی ها ناچیز و ما نیز مجبوریم که پرداخت کنیم تا سروراصلی با قطعی مواجه نشود
اما تجربه ای شد که برای آینده بیشتر حواسمون جمع باشه تا همیشه پهنای باند مصرفی کاربران را بررسی کنیم تا دچار مشکلات این چنینی نشیم
در انتها ممنونم که در این تاپیک شرکت کردی
چون همیشه در هر تاپیکی که شما شرکتی میکنی بار علمی تاپیک و اطلاعات خوبی که در اختیار من و دیگران قرار میدی قابل ستایش هست
همیشه موفق باشی