نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 76

موضوع: با 3 ميليون چه ميشه كرد ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    17
    تشکر شده در
    15 پست

پیش فرض پاسخ : با 3 ميليون چه ميشه كرد ؟

واسه موفقیت داخل یه کار شما باید یکی از این سه شرط رو داشته باشی یا اولین باشی یا بهترین باشی یا متفاوت ترین باشی حالا با توجه به میزان سرمایه رزومه و شرایط شما میشه به این نتیجه رسید که داخل یه کار شما اولین نیستی بهترین هم نیستی در نتیجه واسه موفقیت باید متفاوت ترین باشی !متفاوت بودن یعنی اینکه با این سرمایه کم شما باید بری سمت کاری که نیاز اولیه مردم باشه نه نیاز ثانویه اونم تو مملکت ما که مردم نونشونم باید به نرخ روز بخورن!حالا این یعنی چی؟!با یه مثال منظورم رو میرسونم ببین وقتی وضع اقتصادی مردم خراب باشه خوب نمیرن فست فود وبسایت راه اندازی نمیکنن سینما نمیرن لباس مارک نمیخرن گوشی یه تومنی نمیگیرن دست اما مجبورن برنج روغن شیر ماست و پنیر رو بخرن که قضای روزمره شون هست لباس معمولی میخرن اما نمیشه لباس نخرن گوشی 100 تومنی میگیرن دست با یه ایمیل خودشونو داخل دنیای مجازی معرفی میکنن تا اینکه بیان داخل این نداری وبسایت شخصی راه بندازن در نتیجه شما باید بری سراغ شغلی که مردم هر روز بهش نیاز داشته باشن و نیاز اولیه شون رو به واسطه شغل شما تامین کنن راستی یه پیشنهاد با این سرمایه و یه خورده غرض میتونی یه مرغ فروشی بزنی که الحق این روزا درآمدش فوقالعاده سکه هست با توجه به گرونی گوشت قرمز و ماهی و میگو! فقط باید حلال خور باشی و خیلی حواست باشه چون مرغ فروشی واسه زیرابی رفتن راههای زیادی داره که به واسطه سود زیادش هر آدمی رو میتونه وسوسه کنه!!!من دوستی داشتم که 2 سال پیش یه سوپر مرغ راه اندازی کرد با داداش نفری 5 تومن گزاشتن الان نفری یه سوناتا 2011 دارن!ولی حلال و حرومش گردن خودشون راه حروم خوریشم اگر کسی خواست میگم که بدونین چقدر ساده هست راستی من چون خودم دنبال یه کار بودم با همین مقدار سرمایه الان کاملا تورو درک میکنم و سعی کردم هر چیزیرو که لازم هست بهت بگم اینو هم فراموش نکن بازار سکه و ارز به درد آدمایی مثل منو شما نمیخوره که سرمایمون کمه و با هزارتا مصیبت جور کردیم ماله کسی هست که یه پولی داره بهش نیاز نداره در دراز مدت میاد سکه میخره ولش مینه تا ارزش پولش کم نشه همین این نظر شخصی من هست ببخشید دوستان سرتون رو درد آوردم

2. تعداد تشکر ها ازq8x به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)