اگر بعد از تعطیلات دولت سکه هایی که ثبت نام کرده تحویل بده سکه پایین میاد(فکر کنم حدود 550 بشه) و به احتمال بسیار زیاد بعد از اون دوباره میره بالا.
این نظر بنده بود (شاید هم گرون نشد) پس خودتون خوب فکر کنید بعد تصمیم بگیرید.
اگر بعد از تعطیلات دولت سکه هایی که ثبت نام کرده تحویل بده سکه پایین میاد(فکر کنم حدود 550 بشه) و به احتمال بسیار زیاد بعد از اون دوباره میره بالا.
این نظر بنده بود (شاید هم گرون نشد) پس خودتون خوب فکر کنید بعد تصمیم بگیرید.
هم درسته هم غلط.
دوست عزیز معیار ارزش گذاری سکه های طلا بر اساس ارزش جهانی طلا و نرخ دلار هست . ( + هزینه ضرب خیلی ناچیز )
اگه دولت سکه ها رو تحویل بده قیمت سکه پایین میاد ولی چه قدر ؟
حداکثر تا صفر شدن حباب سکه . یعنی اگه سکه 90 تومن حباب داشته باشه دیگه بیشتر از این پایین نمیاد . البته اگه نرخ ارز و ارزش طلا تغییر نکنه . امکان داره تا اون موقع ارزش جهانی طلا بالا بره یا دوباره دلار گرون بشه که این باعث هم پوشانی کاهش سکه طلا بر اثر افزایش اون تو بازار میشه. برعکس هم ممکنه اتفاق بیفته و نرخ دلار کاهش پیدا کنه و همزمان ارزش طلا هم تو بازار جهانی پایین بیاد که عاقبت اون میشه یک ضرر فجیع ( البته با این اوضاع اقتصاد جهانی پایین اومدن قیمت طلا یکم مسخره به نظر میاد چرا که بیشتر مردم جهان (مثل مردم خود ما ) ترجیح میدن دارایی خود رو به طلا تبدیل بکنند که باعث کم شدن این کالا در بازار و افزایش قیمتش میشه )
به خاطر همین گفتم اگه ریسک پذیر هستید بازار سکه . اگه ریسک پذیر نیستید شمش های کوچیک طلا.( شمش رو فکر بکنم بانک هم بفروشن . خبر دقیقی ندارم )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)