من دارم به این نتیجه میرسم که سرور اینا رو کلا کنسل کنم بزنم تو کار فست فود!!!
باور کنید مردم هرچی نخرن یا هر کاری با پولشون نکند اما برای شکمشون پول خرج میکنند و غذا خوردن تا لحظه مرگ ادامه خواهد یافت.![]()
من دارم به این نتیجه میرسم که سرور اینا رو کلا کنسل کنم بزنم تو کار فست فود!!!
باور کنید مردم هرچی نخرن یا هر کاری با پولشون نکند اما برای شکمشون پول خرج میکنند و غذا خوردن تا لحظه مرگ ادامه خواهد یافت.![]()
باز کردن فست فود احتیاج به یک مغازه توپ تو یک نقطه خوب شهر داره . تازه یک عالمه هزینه اولیه برای خرید تجهیزات و وسایل از ظروف اشپز خونه تا صندلی و... داره . سر جمع یک مغازه خوب تو یک نقطه متوسط با وسایل بالای 1 تومن خرج بر میداره ( میلیارد تومان )
مگر اینکه بخوای اغذیه ی مش قربون راه بندازی و فست فود های ویتامینه پروتئینه بدی دست مردم
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
تازه اگه مغازه اجاره هم باشه باز هم 300 الی 500 تومن (میلیون ) خرج داره برا وسایل و اینا .....
اره پیشنهاد خوبی هست. یه استاد داشتیم می گفت هر وقت خواستید جایی سرمایه گذاری کنید برید تو خط کاری که پشتش شکم باشه!!! ( منظورش سرمایه گذاری در تولید یا توزیع مواد غذایی بود )
من خودم یک سال است که یه سوپر پروتئینی راه انداختم با یک فریزر و یک یخچال ایستاده! جفتش را خریدم 2 میلیون و الان همه چیز داریم ( مرغ گرم، ماهی ، میگو، گوشت گوساله، کبک، بلدرچین، بوقلمون، کالباس، سوسیس، همبر، تخم مرغ و ... )
خلاصه کار خوبی است و نیاز به زحمت خاصی نداره، فروشش هم خوبه و سود خوبی هم داره . کم کم بازار اومده تو دستم و میخوام بزنیم تو خط توزیع عمده فراورداه های پروتئینی .
یا علی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)