نقل قول نوشته اصلی توسط m_dg_farari نمایش پست ها
@استارتر تاپیک:
کاری به شرکت های همکار ندارید ، اصلا چیزی نیست که به بنده مربوط بشه! و بنده هم شما رو با جایی مقایسه نکردم!!!!! اگر هم حرفی میزنیم در این تاپیک ، مطمئن باشید قصدمون تخریب نیست.... (بقیه رو نمیدونم من در مورد خودم صحبت میکنم)
اون دوستمون گفتن گرفتن چنین مدارکی نشدنی هست ، بنده هم مثال عملی زدم براشون. (پیشنهاد میکنم به کسی که در مورد گرفتن مدارک نظر دادن که حتما یک سفر برن دفتر کیش شرکت سامان سیستم...)
به هر صورت ، ما الآن بر روی سایتمون 3 درگاه داریم. ملت ، سامان ، پارسیان. زرین پال هم فعال هست. ماهیانه + 600 700 هم فقط از زرین پال تراکنش داریم. نظر شما اینه که ما بدون اینکه هیچ مجوزی رو از شما ببینیم و همینطور چون سایت دارید ، بیایم به شما اعتماد کنیم ؟ و اینگونه تراکنش ها رو توسط شما انجام بدیم؟ (منظور از ما ، مای نوعی هست! نه فقط ما)
اصلا استدلال صحیحی ندارید جناب! اولین امر در اعتماد سازی ، داشتن مجوز های معتبر هست! اگر دوست دارید واقعا فعالیت داشته باشید "پیشنهاد" میکنم به دنبال اینگونه مجوز ها (که ابتایی ترین مجوز های لازم هست) برید!
موفق باشید
فرمایشتون کاملا صحیح هست اولین امر در اعتماد سازی داشتن مجوزهای معتبر هست.
ما فعلا در ابتدای راه هستیم و هنوز خیلی ایده ها و طرح ها در ذهن داریم. بعضی هاشون رو اجرا کردیم و بعضی از امکانات رو هم هنوز روی سایت نیاوردیم و منتظر زمان مناسبش هستیم.
سایت ما هم "فعلا در مرحله راه اندازی آزمایشی" هست. خودتون هم که مشاهده کردید هنوز به صورت رسمی فعالیت سایت رو آغاز نکردیم و تبلیغاتی هم انجام ندادیم.
صد البته دریافت مدارک، مجوز و تاییدیه های موجود نیاز هست و زمانی که فکر کنیم اصلا به این چیزها نیاز نداریم، روز مرگ Payline هست.
از قدیم هم گفتن سنگ بزرگ نشانه نزدن است. دریافت این مجوزها پروسه ای زمانبر و وقت گیر ولی ضروری هست.
انشا ا.. و با یاری خدا این مراحل رو هم طی می کنیم.
از شما و سایر دوستان هم که نظراتشون رو بیان می کنن ممنونم. چون این بازخورد و نظرات به ما کمک میکنه بدونیم کجای کار ضعیف هستیم و نیاز هست که توجه بیشتری داشته باشیم.
هرگونه انتقاد و پیشنهاد شما عزیزان و اساتید بزرگوار که سالهاست در وب تجربه کاری و فنی دارید و همینطور سایر کاربران رو با جان و دل پذیرا هستیم.
باز هم تقاضا می کنیم که هر پیشنهاد یا کمکی در این زمینه دارید با ما در میون بذارید