نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 353

موضوع: معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    1,245
    تشکر تشکر شده 
    1,541
    تشکر شده در
    882 پست

پیش فرض پاسخ : معرفی سامانه پرداخت اینترنتی Payline.ir

نقل قول نوشته اصلی توسط Neo2 نمایش پست ها
    اگر منظورتون بنده بودم، متوجه نشدم کجای بحث فنی سیاسی شده !
    در مورد به عنوان مثال شما زرین پال رو مثال زدید. باید عرض کنم خدمتتون که ما خودمون رو با زرین پال یا هیچ سیستم مشابه دیگری مقایسه نمی کنم. ما Payline هستیم و کاری نداریم که شرکت های همکار
    چه مدارکی رو دارن یا گرفتن و یا قراره بگیرن. سیاست کاری شرکت ها متفاوته. همونطور که یک شرکت صلاح میدونه از کاربرهاش 2.5% موجودیشون رو دریافت کنه، ما این کار رو در روال کاری خودمون مجاز نمی دونیم.
    این که چه شخصی دوست داشته باشه با چه سیستمی کار کنه بستگی به خود شخص داره. بنده عرضم این هست که خودم اگر یه میخواستم درگاه پرداخت بگیرم، نوع خدمات سیستم رو ملاک قرار میدادم و اینکه چه مقدار برای من سودآوری داره نه اینکه به مدارک و مجوزها نگاه کنم.
    البته گرفتن مجوزها هم جز لابنفک کار هست و اونها رو هم باید تهیه کرد.

بنده هم آگاه هستم که این روزها میشه خیلی راحت از خونه درگاه پرداخت گرفت. ولی قبل از نوشتن این قسمت بد نبود راجب گرفتن درگاه پرداخت بانک ملی یه جستجو می کردید.
    برخلاف بانک های دیگه، در بانک ملی شما بعد از پر کردن فرم ها و مدارک موجود، به جای اینکه این فرم ها رو مستقیما برای شرکت زیرمجموعه بانک (مثل شرکت به پرداخت ) ارسال کنید، باید دوباره برگردید به همون شعبه ای که حساب دارید و مدارک رو تحویل اونجا بدید.
    بانک خودش اقدام می کنه و نتیجه رو به شما اعلام میکنه. در نتیجه اگر بانک اجازه نده، مدارک شما رو به مرحله بعدی ارجا نمیدن.

بله این بند رو هم خوندیم و اتفاقا راجب این موضوع هم خیلی سوال و تحقیق کردیم. پیشنهاد میکنم مجددا این قسمت رو هم مطالعه بفرمایید.

تمامی هماهنگی ها رو قبلا وکیل شرکت انجام دادن و در صورت بروز مشکلاتی از این دسته راه چاره هم برای اون در نظر گرفتیم
    از یادآوری تون ممنونم.
    بنده اصلا روی صحبتم شما نبودید. بجز موارد آخر که ذکر کردم دقیقا مخاطب رو. یکی از دوستان فرمودن که گرفتن این مجوز ها رویایی هست! که بنده هم عرض کردم رویا چیز دیگری هست که شما در سر دارید (با شخصی که پست رو زدن هستم نه استارتر تاپیک)
    در مورد گرفتن درگاه بانک ملی بنده اصلا تجربه ای نداشته و ندارم (و نخواهم داشت) . صحبتی هم در این باره نکردم!

@استارتر تاپیک:
    کاری به شرکت های همکار ندارید ، اصلا چیزی نیست که به بنده مربوط بشه! و بنده هم شما رو با جایی مقایسه نکردم!!!!! اگر هم حرفی میزنیم در این تاپیک ، مطمئن باشید قصدمون تخریب نیست.... (بقیه رو نمیدونم من در مورد خودم صحبت میکنم)
    اون دوستمون گفتن گرفتن چنین مدارکی نشدنی هست ، بنده هم مثال عملی زدم براشون. (پیشنهاد میکنم به کسی که در مورد گرفتن مدارک نظر دادن که حتما یک سفر برن دفتر کیش شرکت سامان سیستم...)
    به هر صورت ، ما الآن بر روی سایتمون 3 درگاه داریم. ملت ، سامان ، پارسیان. زرین پال هم فعال هست. ماهیانه + 600 700 هم فقط از زرین پال تراکنش داریم. نظر شما اینه که ما بدون اینکه هیچ مجوزی رو از شما ببینیم و همینطور چون سایت دارید ، بیایم به شما اعتماد کنیم ؟ و اینگونه تراکنش ها رو توسط شما انجام بدیم؟ (منظور از ما ، مای نوعی هست! نه فقط ما)
    اصلا استدلال صحیحی ندارید جناب! اولین امر در اعتماد سازی ، داشتن مجوز های معتبر هست! اگر دوست دارید واقعا فعالیت داشته باشید "پیشنهاد" میکنم به دنبال اینگونه مجوز ها (که ابتایی ترین مجوز های لازم هست) برید!
    موفق باشید

2. تعداد تشکر ها از m_dg_farari به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)