اگر منظورتون بنده بودم، متوجه نشدم کجای بحث فنی سیاسی شده !
در مورد به عنوان مثال شما زرین پال رو مثال زدید. باید عرض کنم خدمتتون که ما خودمون رو با زرین پال یا هیچ سیستم مشابه دیگری مقایسه نمی کنم. ما Payline هستیم و کاری نداریم که شرکت های همکار
چه مدارکی رو دارن یا گرفتن و یا قراره بگیرن. سیاست کاری شرکت ها متفاوته. همونطور که یک شرکت صلاح میدونه از کاربرهاش 2.5% موجودیشون رو دریافت کنه، ما این کار رو در روال کاری خودمون مجاز نمی دونیم.
این که چه شخصی دوست داشته باشه با چه سیستمی کار کنه بستگی به خود شخص داره. بنده عرضم این هست که خودم اگر یه میخواستم درگاه پرداخت بگیرم، نوع خدمات سیستم رو ملاک قرار میدادم و اینکه چه مقدار برای من سودآوری داره نه اینکه به مدارک و مجوزها نگاه کنم.
البته گرفتن مجوزها هم جز لابنفک کار هست و اونها رو هم باید تهیه کرد.
بنده هم آگاه هستم که این روزها میشه خیلی راحت از خونه درگاه پرداخت گرفت. ولی قبل از نوشتن این قسمت بد نبود راجب گرفتن درگاه پرداخت بانک ملی یه جستجو می کردید.
برخلاف بانک های دیگه، در بانک ملی شما بعد از پر کردن فرم ها و مدارک موجود، به جای اینکه این فرم ها رو مستقیما برای شرکت زیرمجموعه بانک (مثل شرکت به پرداخت ) ارسال کنید، باید دوباره برگردید به همون شعبه ای که حساب دارید و مدارک رو تحویل اونجا بدید.
بانک خودش اقدام می کنه و نتیجه رو به شما اعلام میکنه. در نتیجه اگر بانک اجازه نده، مدارک شما رو به مرحله بعدی ارجا نمیدن.
بله این بند رو هم خوندیم و اتفاقا راجب این موضوع هم خیلی سوال و تحقیق کردیم. پیشنهاد میکنم مجددا این قسمت رو هم مطالعه بفرمایید.
تمامی هماهنگی ها رو قبلا وکیل شرکت انجام دادن و در صورت بروز مشکلاتی از این دسته راه چاره هم برای اون در نظر گرفتیم

از یادآوری تون ممنونم.