نقل قول نوشته اصلی توسط Aria نمایش پست ها
سلام.

با تشکر از پاسخ شما، ولی حق به جانب صحت نمی کنم، در واقع همانطور که خود شما فرمودید، شما هاست رو میگیرید و بعد بررسی می کنید.

شما قبل از بررسی 4 بار این سوالات رو به روش های مختلف و تهدید های مختلف مطرح کردید !

هنوز هم از این کارتون دست بر نمی دارید، با اینکه میدونید صحبت شما اشباه است و تنها یک اطلاعات غلط از طرف یکی از دوستان یا همکاران شما هست که خوشحال میشم نام و مشخصاتشون رو بدونم تا همانطور که در تیکت هم عرض کردم، از روش های قانونی، به دلیل شایعه پراکنی و تهمت زدن، پرونده ایشان رو دنبال کنیم.

به هر حال، برای اطمینان بیشتر، بخش از صحبت های شما را که در بخش Livechat سایت شرکت میزبانی هاست ایران، با همکارانم در بخش فروش داشتید رو برای قضاوت بهتر همکاران در این انجمن قرار میدم.

Shariat: و براتون روی سرورهای ایران می سازیم
karimi: انشا الله بعد پيگير داخل بودنش رو خواهيم کرد ديگه
karimi: بله ممنون
Shariat: ضمنا نگفتم یک هفته
karimi: حالا کلا من وقتي سرور رو دريافت کردم اساتيد در فروم هستند که خوراکشون هست اين کارها
karimi: و بعد انشا الله مشکلي پيش نمي ياد
Shariat: عرض کردم باید به ترتیب انجام بشه
karimi: نه ديشب فرموديد
karimi: امشب يا فردا
karimi: بعد ايميل هم گفت دقايقي ديگه
karimi: شما دقيق بگيد کي
karimi: ؟
karimi: سه ساعت
karimi: ده ساعت
karimi: سي ساعت
Shariat: به هر حال هیچ اصراری نیست
karimi: خوب
Shariat: شما هر سوالی پرسیدید ما جواب دادیم خدمتتون
karimi: نه اصراري نيست جواب نشد
karimi: من سرور رو که گرفتم
karimi: بعد مشخصات کامل در فروم قرار مي دهم
karimi: و تاپيک باز مي کنم
karimi: که دوستان چک کنند
karimi: يعني تا بيست و چهار ساعت مي زارم اساتيد چک کنند ببنيد سرور کجا هست
karimi: بعد اگه اوکي بود من کارم رو شروع ميکنم
karimi: ولي اگه اوکي نبود بعد ديگه هاست ايران
karimi: علاوه بر پول هاستين
karimi: هاستينگ
karimi: بايد خسارتي که به بنده وارد مي شه و زمان و ديگه رو پرداخت کنه
karimi: به هر حال مزاحم نمي شم
karimi: موق باشيد
karimi: من منتظرم
karimi: روز خوش و خدانگهدار

نوع برخورد شما، نشانگر سطح سواد و شخصیت شماست، که متاسفانه، شرکت میزبانی هاست ایران از پذیرفتن چنین کاربرانی، به شدت خودداری می کند.

با تشکر.
دوستان عزيز ملاحظه مي فرمائيد که ايشون يعني پشيتبان يا هر چيزي در هاست ايران هستند
اين متني که در بالا کپي کردن متن چت آنلاين هاست ايران با بنده هست اش
حال از چت که بگذريم که هيچ حرف بد و زشتي درش نيست در پايان همين کسي که الان ادعاي فهم و شعور و سواد مي کنند در پايان به بنده توهين کردند
از قديم گفتند اول يه سوزن به خودت بزن بعد يه جوالدوز به ديگران
در هر حال من که يه روز الاف هاست ايران شدم و هاستي هم دريافت نکردم و کلي هزينه و وقت ... ديگه هيچ حرف و توهيني به هاست ايران نکردم حتي الان هم که شاکي هستم از هاست ايران باز هم خود دار بودم و همه رو به ساير کاربران واگذار کردم که نظر بدهند ولي اين جناب aria الان به بنده دارند توهين مي کنند باز هم قضاوت اش با شما