برای بستن تاپیک امکان ثبت دلیل وجود ندارد و شما باید با نسبت به نقدار آشنایی با قوانین دلیل آن را بیابید و اگر از نظر شما قانونی از انجمن شکسته نشده است با مدیران تماس بگیرید .
والا تو قوانین دلیل بسته شدن تاپیکمون رو پیدا نکردیم با شما تماس گرفتیم ظاهرا پیغام رو هم دریافت کردید ولی زحمت ندادید به خودتون یک خط تایپ کنید و دلیلشو بگید ...
ضمنا از عمده دلایل بستن تاپیک جلوگیری از انحراف آن تاپیک است . تاپیک هایی که بسته میشوند متضاد قانون انجمن نیستند ، بلکه از نظر مدیران ادامه بحث در آن تاپیک ممکن است نظم آن را بر هم بزند .
همچنین ممکن است به دلیل کمبود وقت برای حذف تاپیک دلیلی ذکر نشود .
وظیفه تاپیک زننده نیست که جلوی انحراف تاپیک رو بگیره ... با یه تذکر راحت میشه جلوی انحراف رو گرفت نه اینکه چون چند نفر دارند بحثو منحرف میکنن تاپیک بسته بشه ...البته اصلا منظورم تاپیک خودم نیستا چون تاپیک مهمی نبود ... بحث من نوع مدیریت هست ...
به طور کلی شما جواب سوال " چرا تاپیک من حذف شد ؟ " را با مطالعه قوانین میتوانید بدست آورید . ضمن اینکه مدیران نهایت سعی خود را برای ثبت دلیل حذف شدن هر تاپیک را انجام خواهند داد .
تاپیک مورد نظر شما هم :
این تاپیک است .
در ضمن دوستان لطف کنند از سایت های غیرمجاز و فیلـتر شده با محتوای ضد قوانین انجمن لینک و یا مطلبی قرار ندهند .
مور بعدی بخش "متفرقه " انجمن است که در پست اول توصیه کردم دوستان در این بخش فعالیت نکنند ، چرا که از نظر دسته بندی مطالب این انجمن ، مطالب بخش متفرقه عموما spam و غیرمفید از نظر موضوع اصلی فعالیت این انجمن است . به طوری که حتی تعداد پست هایی که کاربران در این بخش ارسال میکنند شمرده نخواهد شد .
و طبیعتا مدیریت این بخش نسبت به نوع محتوا آن انجام میشود .
با توجه به اینکه خودتون میگید تعداد پست های این بخش شمرده نمیشه دلیل حساسیت شمارو نسبت به این بخش متوجه نمیشم ... قوانینی از قبیل "- خودداری کردن حداکثری از ارسال مطالب در بخش متفرقه انجمن" فقط در وب هاستینگ تاک مشاهده میشه