خوب دوستان كي ميدونه چجوري از سرويس دهنده خارجي بگيرم
خوب دوستان كي ميدونه چجوري از سرويس دهنده خارجي بگيرم
دوست من در درجه ی اول باید عرض کنم شما با این تاپیک دارید به خیلیا اهانت می کنید.
شما فکر می کنید هاستینگ های خارجی اینطورین که در هر زمان که خواستید بهنون بک آپ بدن؟
وارز استفاده کنید ، ابیوس بیاد چیزی نمی گن؟
به سرورشون فشار بیارید ساسپند نمی کنند؟
همشون هر موقع از شبانه روز زنگ بزنید جواب می دن ؟ ( بگذریم از اینکه هزینه ی تماس با خارج اندازه هزینه ی سالانه ی هاست شما خواهد بود ! )
اینکه ایرانی ها هاستشون چند دست می چرخه یعنی چی؟
تو ایران از دیتاسنتر خرید می شه ، هاستینگ خارجی هم از دیتاسنتر خرید می کنه ، مگه همه هاستینگ ها خودشون دیتاسنتر دارن!؟
من خودم قبل از اینکه سرور داشته باشم با چندین هاستینگ خارجی کار کردم ، همینطور با چند ایرانی که در خارج شرکت داره تو کلشون فقط از یک هاستینگ راضی بودم و اون هاستگیتور بود !
ایرانی هایی به نام بایت هاست ، وقتی بک آپ خواستم گفتن موقعی که سایتت خراب شد ما بک آپمون ران شد ، از سایت خرابت بک آپ گرفتیم دیگه به دردت نمی خوره ( پیچوندن ) یک بار دیگه همین اتفاق برام افتاد و نیاز به بک آپ داشتم و این بار دیگه گفتن ما از سرویس ها کلا بک آپ نمی گیریم!
دو تا سایتم پرید !
روزی نبود روی سرورشون دی داس نباشه و داون نداشته باشیم!!
جاست هاست که همه ازش تعریف می کنند سایتی که روی شرکت های ایرانی به راحتی میزبانی می کنند و هیچی نمی گن ، ( با 2 هزار بازدید در روز و الکسای 400 هزار ) ساسپند کردن و سرور اختصاصی از سینگل هاپ رو پیشنهاد دادن که در اون زمان واقعا توان پرداخت نداشتم!
اون بایت هاست چون بایت هاسته ، وقتی بک آپ نداده می گید وظیفش نیست ولی اگه ایرانی بود می گفتید کلاه بردار !
جاست هاست چون جاست هاسته بهترینه ولی اگه ایرانی بود می شد کسی که موقع پول گرفتن مهربونه ولی خرش و از پل گذروند ... !!! = کلاهبردار !
بگذریم که بعضا متاسفانه این اتفاق میوفته ولی واقع بین باشید این اتفاق تو هر صنفی داره میوفته ! شمایید که باید چشمتون رو باز کنید .
بدونید کسی که هاست n گیگ می ده 10 تومن اگه الان بتونه پشتیبانی 24 ساعته بده یک ماه دیگه نمی تونه !
خودتون قضاوت کنید ، فکر کنید هیچ هاستی قرار نیست ارائه بدید ، به خاطر 10 تومن با این اوضاع هزینه ها حاظرید 24 ساعته بیدار بمونید!؟
توقعات به نظرم اگه مناسب بشه ، انتخاب با دقت باشه ، هیچ مشکلی پیش نمیاد...
به هر حال به عنوان یکی از کسانی که این خدمت رو ارائه می ده به شخصه علاقه ای ندارم که مشتریانی مثل شما داشته باشم، اگه سرتون رو درد آوردم ببخشید فقط نمی خواستم اینطوری به این صنف و کسایی که دارن زحمت می کشن توهین بشه !
شما هم اگه هاست خوب خارجی می خواید هاست گیتور گزینه ی مناسبی است !
ولی به ایرانی سرویس نمی ده به طور غیر مستقیم و با واسطه هم خرید کنید ازشون اگه کسی گزارش بده سرویس شما معلق خواهد شد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)