سلام
خسته نباشيد
مشكلي داشتم كه ممنون ميشم راهنماييم كنيد و شما نظر بدين.
آقا من يه سايت داشتم كه هاستينگ اول بنده دوستمون بود و بعد از يكماه كار كردن يهو غيبش زد و اطلاعات ما كلا پريد.
از اون ماجرا كلي داغ بودم كه يه هاستينگ بهم معرفي كردن كه وارد سايتش كه شديم سر درش نوشته بود :
۱٫ هدف ما از کاهش قیمت افزایش قدرت خرید مشتری و در واقع همان قیمت کمتر و فروش بیشتر.
۲٫ تهیه نسخه پشتیبان به صورت هفتگی و روزانه .
۳٫ امکان پرداخت انلاین و تحویل آنی سرویس ها.
۴٫ گارانتی برگشت وجه تا مدت ۵ روز.
۶٫ ثبت دامنه به نام شما و مالکیت ۱۰۰% همراه با کنترل پنل اختصاصی.
۷٫ امنیت بالای تمامی پلن های ارائه شده.
۸٫ پشتیبانی آنلاین و همیشه در دسترس
آقا ما پي ام داديم به مديرش و ماجرا خودمون رو گفتيم و ايشونم گفتن كه نه ما اينطوري نيستيم و مطمئن باشين روزانه و ساعتي و ماهانه آپديت اتوماتيك ميگيريم و امنيت ما واقعا بالاست و از اين حرفها و گفتم بهش كه من چون اي دي اس ال محدوده حجمش نميتونم بكاپ بگيرم همش و گفت ما سرور جدا داريم واسه بكاپ و بكاپ روزانه ميگيريم.
ما هاست گرفتيم. هاست لينوكس به مقدار يك گيگ.
شروع به كار كرديم و 2-3 ماهي مثل اسب پست داديم در حدي كه بعد از 2 ماه بازديدمون رسيد به 15 هزار نفر در روز كه بازديد از طريق افزونه وردپرس بود نه وبگذر.
حالا اول فروردين شد و ما طرفهاي ساعت 3 ظهر اومديم كه پست بديم ديديم به به سايت رو هك كردن و صفحه اصليش كه يه عكس گذاشتن و سي پنل و ورد پرس هم اصلا يا نسيت يا پسوردش نميخوره.
به اين آقا مدير هاست تيكت داديم كه نبود و براش اس ام اس داديم و اومد.
شب بهش ميگم خب سايت چرا بالا نيومده هنوز.
ميگه بكاپ شما صفر هستش.
بهش ميگم يعني چي ؟؟؟
مگه نگفتي بكاپ ساعتي و روزي و ماهي هستش خب بكاپ ديروزم كجاست.
ميگه نه بكاپ صفره و شما هيچي نداري توي بكاپ.
بعدشم گفت كه اصلا وظيفه من نيست بكاپ گرفتن. خودت بكاپ بگير و حرفي كه موقع خريد ازش شنيده بودم عوضش كرد.
اينطوري كه شد واقعا بدم اومد چون ميگفت هرجا بري همينه و هرچي ميگفتم شما اينطوري گفتي و توي سايتت اينطوري نوشتي گفت نه اشكال از شماست و چرا بكاپ بقيه از سرور حف نشده و شما حذف شده و اينكه توكه عرضه نداري و سايتت هك ميشه و اطلاعاتت كامل نيست چي ميگي و اين حرفها.
بهش گفتم خب امنيت تو كجا بود حالا اون جهنم بكاپ من چي شد و اينطوري شد كه گفت نداري و حق هم با منه.
منم گفتم راضي نيستم و اين كارت حروم خوريه چون علاوه بر پولي كه از من واسه هاست گرفتي 3 ماه زحمت شبانه روزيمم به باد دادي و اونم با پر رويي گفت تو خيلي بي ادبي و اينطوري نيست و من كارم اشتباه نبوده.
من ميخوام اينو بدونم.
حق با ايشون بوده يا حق با من بوده ؟؟؟ ( خداييش جواب بدينا )
مورد بعدي اگر حق با من بوده چطوري ميتونم اقدامي بكنم ؟ اصلا ميتونم اقدام كنم ؟ اگه آره بايد چيكار كنم ؟
اسم سايتشم الان نميگم كه اگر خدايي نكرده اشتباه از من بوده به ايشون تهمت نزده باشم.
با تشكر
يا علي