نوشته اصلی توسط
Nikan
خوب ممنون از بابت حملات و تخریب های شما که خوب بالاخره کم کم از حالت نامحسوس خارج شد و به صورت شفاف شروع شد . البته میزان عصبانیت شما کاملا طبیعی است و این موضوع زمانی که من بیشتر در مورد شما تحقیق کردم کاملا برای من مشخص شد. به هر حال من برای اطلاع دوستان و بازدیدکنندگان سایت بیشتر در مورد تخریب های شما توضیح می دهم .
1 ) در مورد این تاپیک در سایت Webhostinhgtalk.com من در پست قبلی هم گفتم و باز هم تکرار می کنم که اگر شما درست موضوع را مطالعه کنید مشاهده می کنید که موضوع برگشت پول و عدم پرداخت وجه سرور بوده و هیچ ارتباطی به اشکال در قسمت مالی Caro ندارد و این کاملا طبیعی است که در صورت عدم پرداخت هزینه سرور و یا برگشت وجه سرور خاموش می شود. خاموش شدن به دلیل استرداد وجه یعنی بدون اطلاع ؟؟؟ و کجای این موضوع آبروی ریخته است ؟؟؟ شاید شما و دیتا سنتر شما اگر فردی سرور را کنسل کند و یا درخواست استرداد وجه کند سرور را نگه می دارید و تا چندین سال سرور روشن است ؟؟؟؟
البته در مورد قبلی ( موضوعی که من از شما شماره تیکت را خواستم ) هم شما به همین صورت عمل کردید یعنی بدون اطلاع و به صورت کاملا یک طرفه قضاوت فرمودید و تخریب کردید . من چندیدن بار از شما خواستم که به صورت منطقی بحث کنید ولی گویا شما علاقه به این نوع بحث دارید. به هر حال ما آنقدر مشتری در همین سایت داریم و تجربه کار با ما و Caro را دارند که این تخریب های شما واقعا تاثیری ندارد.