من هم از شما خواهش می کنم خودتان هم مجدد پست هایی که در این تاپیک ارسال کردین مطالعه کنید.
و یا :
در مورد این اظهارات شما فقط می توان جواب داد که شما معنی درستی از کلماتی مثل غیرت و یا خیانت را نمی دانید یا اینکه نمی دانید در کجا بایستی استفاده کنید و یا اینکه نمی دانید زمانی که من از شما یک استناد درست برای اشکال اعلام شده درخواست کردم به جای مطرح کردن موارد خارج بحث مثل " کدام یک از شرکت های خارجی برای کاربران ایرانی دل می سوزانند ؟ " و یا ... خیلی بهتر است اشکالات مورد نظر خودتان را دقیق و کامل مطرح کنید . اگر شما واقعا می خواهید به بازدید کنندگان و کاربران این سایت کمک کنید ( که خود من هم یکی از آنها هستم ) خیلی بهتر است با دلیل و به صورت دقیق نظرات خودتان را بگویید نه اینکه با مطرح کردن مسائلی مثل بالا موضوع بحث را تغییر بدهید .
بله ما نماینده Caro هستیم و صاحب این شرکت نیستیم ولی منظور شما را از حد یک نماینده و زیاده روی متوجه نشدم . ( شاید بایستی مثل سایر کلماتی که به کار می برید در نظر گرفته شود )
من دوست دارم که جواب این موضوع را بیشتر برای سایر بازدیدکنندگان سایت بدهم . زمانی که یک مجموعه در حال کار و فعالیت جدی و حرفه ای در زمینه کاری است همیشه راه هایی را در کنار مسیر اصلی برای مواقع حساس در نظر گرفته می گیرد. اینکه الان ما فقط Caro را پیشنهاد می کنیم تمام تلاش خود را برای جلب رضایت مشتری ها انجام می دهیم به خاطر قرارداد ما با Caro است و همکاری بسیار نزدیک و صمیمانه و بر مبنای صداقتی است که با تیم Caro داریم در صورتی که به هر دلیل قرارداد تمدید نشود و ... ما هم گزینه های خوبی برای نگهداشتن مشتری ها داریم .
ما مسئولیت کامل تمام موارد کاری دیتا سنتر را به عهده می گیریم چراکه اعتقاد ما این است که مشتری موارد را از ما می خواهد بر همین اساس ما پیگیری خیلی از موضوعات را با Caro انجام می دهیم . به هر حال سابقه چندین ساله کار با شرکت های چند ملیتی مثل رنو این تجربه را به ما داده است.
مطرح نمودن این موضوع از طرف شما که می فرمایید در یک دیتا سنتر در آمریکا شریک هستید برای من خیلی عجیب است.
من هیچکدام از انتقادهای شما را نادیده نگرفته ام بلکه برای من خیلی هم مهم بوده است اینکه چندین بار از شما درخواست شماره تیکت کردم نشاندهنده اهمیتی است که برای نظر شما و بازدیدکنندگان این سایت داشتم وگرنه یک اشکال ساده که در یکی از پست ها آن هم همراه با تعریف از دیتا سنتر بوده نیاری به این مقدار بحث و صحبت نداشت. ولی متاسفانه شما بحث را با مطرح کردن موارد غیر مرتبط از حالت مثبت و سازنده خارج می کنید .
به هر حال من از همه دوستان بابت اینکه از اصل موضوع تاپیک خارج شدم عذرخواهی می کنم
با تشکر