1.ثبت آنلاین انواع دامین که اینجور که من پرسیدم نداره ، برای ثبت دامین و ارائه پنلی جهت امور دی ان اس کاربر چی کار باید بکنه یا مثلا مدیریت دامین هاش
در همین نسخه شما که نسخه پیشرفته هست من همچین امکانی ندیدم (ثبت آنلاین منظورم نیست)
در نسخه 420 هزار تومانی اين سرويس وجود داره. ماژول ثبت دامين از دايرکتی روی اون نسخه قابل فعال شدن هستش.
و در نسخه ساده ثبت دامین چطور انجام میشود
در نسخه ساده فقط امکان ثبت دامين ملی به طور انلاين وجود داره. برای دامين های بين المللی بايد اينکار رو دستی انجام بديد.
اگر مثلا من از یکی از دوستان نمایندگی ثبت دامنه بگیرم به سیستم متصل میشه ؟
در مورد دامنه های آی ار تقریبا ما وابسته به شرکت شما خواهیم شد درسته ؟
ماژول ثبت دامين .ir مربوط به سايت رد ريسلر هستش. Redreseller - شبکه نمايندگی سرخ
2. ماژول اس ام اس هم فقط برای شرکت خودتون رو میشه وصل کرد ؟
آخه بعضی از دوستان قیمتهای بسیار پایین تری دارند ، و حتی نیازی به شماره اختصاصی ندارند.
ماژول اس ام اس برای سايت نوين پيامک و سايت های نماينده عصر اس ام اس هستش. در مورد ساير شرکت ها ما ماژول رو ننوشتيم ولی دوستان به سادگی ميتونن اين ماژول رو بنويسن و به سايت خودشون متصل کنند.
3. پشتیبانی به چه صورت هست ؟
مثلا اگر اعلام بشه فلان امکان باشه خوب هست و یا فلان مشکل برای من به وجود امده چقدر طول میکشه که به این امکان اضافه شه یا مشکل برطرف بشه
اصلا زمان دقيقی اعلام نميشه. اگر يک مورد باشه که امنيت سايت رو به خطر بندازه يا برای مثال در مورد اسپم شدن سايت توسط روبات ها باشه طی دو تا 3 روز بروز رسانی ميشه.
اما اگر يک قابليت ويژه باشه شرکت در برنامه قرار ميده و يک اولويت بهش ميده. ممکه 6 ماه و حتی 1 سال هم زمان ببره ممکنه 20 روزه اضافه بشه.
مزيتی که سما داره اين هستش که يک تيم ايرانی داره روش کار ميکنه و چندين پروژه به طور موازی داره با اين نرم افزار پيش ميره بنابراين برای پيش برد اهداف خود شرکت هم که شده بسياری از قابليت ها داره هر روز روی سيستم اضافه ميشه.