صفحه 8 از 14 نخستنخست ... 456789101112 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 137

موضوع: سیستم فروش هاستینگ سما

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

پیش فرض پاسخ : سیستم فروش هاستینگ سما

دوستان توقع دارند هر تيکتی ميزنن 1 دقيقه ای پاسخ داده بشه :دی
    اگر اينطور بود که اسمش ميشد پشتيبانی آنلاين و تو لايو زيلا انجام ميشد.
    تيکت يعنی اينکه شما زمان بديد کار در روال انجام بشه و حداکثر زمان پاسخگویی به تيکت ها 48 ساعت هستش. البته اين هم برای موارد روتين هستش. نه اينکه مثلا کاربر بياد بگه من فلان مشکل رو دارم که کارش نياز به برنامه نويسی داشته باشه و توقع داشته باشه 1 دقيقه ای انجام بشه. اگر غير از اين هستش ما موظفيم به شما پاسخ بديم.
    در هر حال من احساس ميکنم خيلی از دوستان شرکت کننده تو اين تاپيک دنبال هدف ديگه ای هستند. هر دوستی مشکلی داره شماره سما گستر 88015757 و شماره سامان سيستم هم 88012882 هستش.

2. # ADS

عضو انجمن arman_gts آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    99
    تشکر تشکر شده 
    220
    تشکر شده در
    181 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط samansystems نمایش پست ها
    دوستان توقع دارند هر تيکتی ميزنن 1 دقيقه ای پاسخ داده بشه :دی
    اگر اينطور بود که اسمش ميشد پشتيبانی آنلاين و تو لايو زيلا انجام ميشد.
    تيکت يعنی اينکه شما زمان بديد کار در روال انجام بشه و حداکثر زمان پاسخگویی به تيکت ها 48 ساعت هستش. البته اين هم برای موارد روتين هستش. نه اينکه مثلا کاربر بياد بگه من فلان مشکل رو دارم که کارش نياز به برنامه نويسی داشته باشه و توقع داشته باشه 1 دقيقه ای انجام بشه. اگر غير از اين هستش ما موظفيم به شما پاسخ بديم.
    در هر حال من احساس ميکنم خيلی از دوستان شرکت کننده تو اين تاپيک دنبال هدف ديگه ای هستند. هر دوستی مشکلی داره شماره سما گستر 88015757 و شماره سامان سيستم هم 88012882 هستش.
    باور کنید کسی اینجا دشمن شما نیست ، این دوستمون گفت 8 روز ، و در یه پست دیگه که پاک کردن مثل اینکه به دلایلی! چند ماه!
    من 2 تا سوال ساده پرسیدم ، حتی اگر کسی اون تیکت رو می خوند من راضی بودم! چیزی نبود که کار کارشناسی بخواد! دسترسی به ادمین دمو می خواستم! خیلی سخت بود ؟!
    فقط همین قدر جواب می دادید که در فلان ساعت فلان روز در اختیارت گذاشته میشه!
    باور کنید کسی نخونده هنوز اون تیکت رو که بخواد جواب بده
    Fresh Start Again!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

سيستم کاری سامان سيستم اين هستش که تا مشکل حل نشه به تيکت جواب داده نميشه.
    در مورد نسخه دمو هم بايد صبر کنيد تا اطلاعاتش اصلاح بشه و بعد در اختيارتون قرار داده ميشه. جواب ندادن به تيکت دليل نيست که شما بخوای اينور و اونور نقد و انتقاد کنيد. اگر بعد از 2 روز تيکت جواب داده نشد شما بيا بگو بعد از دو روز جواب نخورده. نه اينکه هنوز 6 ساعت از تيکت نگذشته شما اومدی ميگی ای وای بر من. حداقل شلوغش ميکنيد بگيد چند ساعته جواب نخورده. هر کس ندونه فکر ميکنه 1 هفته هستش جواب نخورده.

در هر حال نسخه دمو يوزر پسوردش آماده بود فقط آقای اميری تاکيد داشتند که حتما يکبار برسی بشه و محتوا روی نسخه دمو قرار داده بشه و بعد در اختيار کاربران قرار داده بشه. صبر کنيد تا در همون تيکت پاسخ داده بشه.
    افتخار مجموعه سامان سيستم اين هستش که روزانه بيش از 80 تيکت پاسخ داده ميشه. شما اگر مايل هستيد يکبار تشريف بياريد شرکت فقط سيستم مانيتورينگ تيکت ها و حل مشکلات رو مشاهده کنيد. ببينيد در ازای خيلی از تيکت ها که کاربر فقط يک تيکت زده بچه های گروه های مختلف تماس تلفنی ميگيرن و تلفنی راه حل رو برای کاربر شرح ميدن. اونوقت متوجه ميشيد که پيگيری از تيکت ها در اين مجموعه به چه صورت هستش.

در هر حال الان دليلی برای شلوغ کردن نداره. دوستانی هم که اينقدر حساس هستند و فکر ميکنن بايد تيکت هاشون يک دقيقه ای جواب داده بشه، اصلا محصولات سامان سيستم رو بهشون توصيه نميکنيم. چون سامان سيستم بر اساس اولويت بندی مشکلات رو حل ميکنه و اين دوستانی که دوست دارند يک دقيقه ای مشکلشون حل بشه 100% در آينده به مشکل برميخورند.

5. تعداد تشکر ها ازsamansystems به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    99
    تشکر تشکر شده 
    220
    تشکر شده در
    181 پست

سيستم کاری سامان سيستم اين هستش که تا مشکل حل نشه به تيکت جواب داده نميشه.
    در مورد نسخه دمو هم بايد صبر کنيد تا اطلاعاتش اصلاح بشه و بعد در اختيارتون قرار داده ميشه. جواب ندادن به تيکت دليل نيست که شما بخوای اينور و اونور نقد و انتقاد کنيد. اگر بعد از 2 روز تيکت جواب داده نشد شما بيا بگو بعد از دو روز جواب نخورده. نه اينکه هنوز 6 ساعت از تيکت نگذشته شما اومدی ميگی ای وای بر من. حداقل شلوغش ميکنيد بگيد چند ساعته جواب نخورده. هر کس ندونه فکر ميکنه 1 هفته هستش جواب نخورده.

در هر حال نسخه دمو يوزر پسوردش آماده بود فقط آقای اميری تاکيد داشتند که حتما يکبار برسی بشه و محتوا روی نسخه دمو قرار داده بشه و بعد در اختيار کاربران قرار داده بشه. صبر کنيد تا در همون تيکت پاسخ داده بشه.
    افتخار مجموعه سامان سيستم اين هستش که روزانه بيش از 80 تيکت پاسخ داده ميشه. شما اگر مايل هستيد يکبار تشريف بياريد شرکت فقط سيستم مانيتورينگ تيکت ها و حل مشکلات رو مشاهده کنيد. ببينيد در ازای خيلی از تيکت ها که کاربر فقط يک تيکت زده بچه های گروه های مختلف تماس تلفنی ميگيرن و تلفنی راه حل رو برای کاربر شرح ميدن. اونوقت متوجه ميشيد که پيگيری از تيکت ها در اين مجموعه به چه صورت هستش.

در هر حال الان دليلی برای شلوغ کردن نداره. دوستانی هم که اينقدر حساس هستند و فکر ميکنن بايد تيکت هاشون يک دقيقه ای جواب داده بشه، اصلا محصولات سامان سيستم رو بهشون توصيه نميکنيم. چون سامان سيستم بر اساس اولويت بندی مشکلات رو حل ميکنه و اين دوستانی که دوست دارند يک دقيقه ای مشکلشون حل بشه 100% در آينده به مشکل برميخورند.
    جناب بنده تاکید کردم که پشتیبانی در زرین پال عالی هستش ، نه اینجا کسی قصد تخریب شما رو داره نه چیز دیگه ، شما چرا با همه دشمنید!
    من 2 شب هم تیکت دادم جواب گرفتم
    من 12 ساعت پیش تیکت دادم ، یه دوست دیگمون الان 36 ساعت هست تیکت دادن ، بله به دو روز نرسیده !!
    متن تیکت بنده :
    سلام
    ببخشید می خواستم اگه میشه ، دسترسی به مدیریت دموی سیستم سما به من بدید تا بتونم مدیریتش رو ببینم
    با تشکر
    یک سری سوال دیگه داشتم گفت در همین تیکت بپرسم ، راجع به نسخه ساده
    دامین
    1.ثبت آنلاین انواع دامین که اینجور که من پرسیدم نداره ، برای ثبت دامین و ارائه پنلی جهت امور دی ان اس کاربر چی کار باید بکنه یا مثلا مدیریت دامین هاش
    در همین نسخه شما که نسخه پیشرفته هست من همچین امکانی ندیدم (ثبت آنلاین منظورم نیست)
    و در نسخه ساده ثبت دامین چطور انجام میشود
    اگر مثلا من از یکی از دوستان نمایندگی ثبت دامنه بگیرم به سیستم متصل میشه ؟
    در مورد دامنه های آی ار تقریبا ما وابسته به شرکت شما خواهیم شد درسته ؟
    2. ماژول اس ام اس هم فقط برای شرکت خودتون رو میشه وصل کرد ؟
    آخه بعضی از دوستان قیمتهای بسیار پایین تری دارند ، و حتی نیازی به شماره اختصاصی ندارند
    3. پشتیبانی به چه صورت هست ؟
    مثلا اگر اعلام بشه فلان امکان باشه خوب هست و یا فلان مشکل برای من به وجود امده چقدر طول میکشه که به این امکان اضافه شه یا مشکل برطرف بشه
    ---------------------------------------
    من علاقه مند به استفاده از سیستم های نوشته شده ایرانی هستم اما متاسفانه بعضی اوقات اونقدر پشتیبانی و مسئولیت پذیری پایین هست که آدم از کرده خودش پشیمون میشه!
    البته پشتیبانی در زرین پال که تا الان عالی بوده
    این همه پر حرفیه من هم سر اینه که اگر تهیه کردم بعدا به مشکل نخورم ، لا اقل از الان بدونم !
    با تشکر
    آرمان شافعی

به نظر شما من قصد تخریب دارم ؟!
    انتقاد بده به نظر شما ؟؟
    جنبه انتقاد رو هم داشته باشید ، لطفا

---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:21 PM ----------

به نظرتون سوالهای من به دو روز زمان نیاز داره ؟
    Fresh Start Again!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

شما اگر مشکلی داريد نياز نيست اينجا بگيد آی وای به حال شما، با اين پشتيبانيتون. (از نظر من اين طرز حرف زدن شما در اينجا .....)
    شماره تلفن ها رو خدمتتون عرض کردم: 88012882 سامان سيستم و 88015757 تلفن مستقيم سما گستر هستش.

8. تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    99
    تشکر تشکر شده 
    220
    تشکر شده در
    181 پست

شما اگر مشکلی داريد نياز نيست اينجا بگيد آی وای به حال شما، با اين پشتيبانيتون. (از نظر من اين طرز حرف زدن شما در اينجا .....)
    شماره تلفن ها رو خدمتتون عرض کردم: 88012882 سامان سيستم و 88015757 تلفن مستقيم سما گستر هستش.
    فکر نمی کنم من همچین جمله ای رو گفته باشم !؟
    پست های من موجود هست یک بار دیگه مطالع بفرمایید
    ممنون حتما تماس می گیرم
    Fresh Start Again!

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,309
    تشکر تشکر شده 
    2,443
    تشکر شده در
    1,515 پست

1.ثبت آنلاین انواع دامین که اینجور که من پرسیدم نداره ، برای ثبت دامین و ارائه پنلی جهت امور دی ان اس کاربر چی کار باید بکنه یا مثلا مدیریت دامین هاش
    در همین نسخه شما که نسخه پیشرفته هست من همچین امکانی ندیدم (ثبت آنلاین منظورم نیست)

در نسخه 420 هزار تومانی اين سرويس وجود داره. ماژول ثبت دامين از دايرکتی روی اون نسخه قابل فعال شدن هستش.

و در نسخه ساده ثبت دامین چطور انجام میشود

در نسخه ساده فقط امکان ثبت دامين ملی به طور انلاين وجود داره. برای دامين های بين المللی بايد اينکار رو دستی انجام بديد.

اگر مثلا من از یکی از دوستان نمایندگی ثبت دامنه بگیرم به سیستم متصل میشه ؟
    در مورد دامنه های آی ار تقریبا ما وابسته به شرکت شما خواهیم شد درسته ؟

ماژول ثبت دامين .ir مربوط به سايت رد ريسلر هستش. Redreseller - شبکه نمايندگی سرخ

2. ماژول اس ام اس هم فقط برای شرکت خودتون رو میشه وصل کرد ؟
    آخه بعضی از دوستان قیمتهای بسیار پایین تری دارند ، و حتی نیازی به شماره اختصاصی ندارند.

ماژول اس ام اس برای سايت نوين پيامک
    و سايت های نماينده عصر اس ام اس هستش. در مورد ساير شرکت ها ما ماژول رو ننوشتيم ولی دوستان به سادگی ميتونن اين ماژول رو بنويسن و به سايت خودشون متصل کنند.

3. پشتیبانی به چه صورت هست ؟
    مثلا اگر اعلام بشه فلان امکان باشه خوب هست و یا فلان مشکل برای من به وجود امده چقدر طول میکشه که به این امکان اضافه شه یا مشکل برطرف بشه

اصلا زمان دقيقی اعلام نميشه. اگر يک مورد باشه که امنيت سايت رو به خطر بندازه يا برای مثال در مورد اسپم شدن سايت توسط روبات ها باشه طی دو تا 3 روز بروز رسانی ميشه.
    اما اگر يک قابليت ويژه باشه شرکت در برنامه قرار ميده و يک اولويت بهش ميده. ممکه 6 ماه و حتی 1 سال هم زمان ببره ممکنه 20 روزه اضافه بشه.

مزيتی که سما داره اين هستش که يک تيم ايرانی داره روش کار ميکنه و چندين پروژه به طور موازی داره با اين نرم افزار پيش ميره بنابراين برای پيش برد اهداف خود شرکت هم که شده بسياری از قابليت ها داره هر روز روی سيستم اضافه ميشه.

11. تعداد تشکر ها ازsamansystems به دلیل پست مفید

عضو انجمن UserWht آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    139
    تشکر تشکر شده 
    193
    تشکر شده در
    151 پست

بله متاسفانه خیلی پشتیبانیشون ضعیفه یکی از دوستان بنده که خودم معرفی اش کرده بودم الان 6 روزه که میگه 6 تا تیکت زده هیچکس پاسخگو نیست حتی بنده خدا زنگ هم زده پیگیر شده گفتن پاسخ میدن ولی ... شماره تیکتی که 6 روز گذشته و پاسخی داده نشده 2649 بقیه هم ظاهراً 3 روز 4 روز 5 روز متغیره

عضو جدید iraniit آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1
    تشکر تشکر شده 
    10
    تشکر شده در
    10 پست

تو سایت قیمت نیست چرا؟
    ایرانی آی تی ، ارائه سرور ، هاست ، دامین و طراحی وب www.iraniit.com

عضو دائم mohsen1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,225
    تشکر تشکر شده 
    2,398
    تشکر شده در
    1,163 پست

قیمت در پست اول گفته شده دوست عزیز
    فروش دامنه های رند و با ارزش - بسیار ارزان
    برای خرید کلیک کنید

صفحه 8 از 14 نخستنخست ... 456789101112 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)