نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا به کپی رایت احترام می گذارید ؟

رأی دهندگان
37. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • به خودم اجازه می دهم طرح اختصاصی دیگران را کپی کنم.

2 5.41%
  • برای طراح و ایده گذار ارزش قائلم و سعی می کنم بر خودم تکیه کنم.

29 78.38%
  • تا قبل از این تاپیک نمی دونستم کپی رایت چیه

0 0%
  • اهمیتی نمی دم...

6 16.22%
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 55

موضوع: نظر شما راجع به کپی رایت چیست ؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن irmpmn آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    103
    تشکر تشکر شده 
    54
    تشکر شده در
    50 پست

پیش فرض پاسخ : نظر شما راجع به کپی رایت چیست ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad-h نمایش پست ها
    پاسخی که من به شما می دم:
    قرار نیست همه هرچیزی که می خوان رو داشته باشند. ما نمی تونیم چون جامعه ی درستی نداریم حق دیگران رو بخوریم.
    مثل این میمونه که بگیم : دز دی برای افراد فقیر حلال است !

پ.ن : هیچ وقت انسان نمی تونه مسئولیت کارهای خودش رو گردن دیگری بیاندازه[COLOR="Silver"]

جوابی هم که من به شما میدم اینه :

الان تو مملکتی هستیم که برای کپی رایت در زمینه کامیپوتر هیچ ارزشی قائل نیستن ، نمونش هم همین نرم افزار ها و سیستم عامل ها و ... با این فقر فرهنگی و عدم رعایت کپی رایت توسط همه (فکر نکنم کسی بتونه ادعا کنه قانون کپی رایت رو حداقل 80% رعایت میکنه ) زیر پا گذاشته میشه در صورتی که ضرر مالی به کسی نرسونی اشکالی داشته باشه
    کسی این حرفها رو بزنه که خودش واقعا پیرو این حرکت باشه دوست من. من 2تا ایکس باکس360 دارم , کپی خور و ارجینال.
    با ارجینال یه بازی تونستم بخرم 100 تومن , فیفا12 و در شبکه جهانی لایو رقابت می کنم. چند درصد از مردم میتونن برن بازی بخرن 100 تومن ؟!!!!!!
    قانون کپی رایت باید با نرخ دلار تو کشورت همخونی داشته باشه ! اگه نداشته باشه نباید بیفتی بمیری که ! ها ؟ چون نمی تونن برای این مساله برنامه ریزی کنن که مردم بتونن به قوانین کپی رایت احترام بزارن.
    با توجه به این حرف شما, یا باید درآمدها بالا بره (که امکان نداره)
    یا باید تولد کنندگان داخلی سطح کیفی رو در حد جهانی بالا ببرن و با قیمت خوب تو ایران بفروشن (صد سال دیگه...)
    یا باید ملت سر بزارن بمیرن دیگه ! ها ؟ وقتی من یه ویندوز نداشته باشم (کمترین نیاز) دیگه بگو کامپیوترم رو بندازم دور دیگه...

---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:13 AM ----------

[QUOTE=delta;355082]
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mohammad_reza نمایش پست ها
    پاسخی که من به شما می دم:
    قرار نیست همه هرچیزی که می خوان رو داشته باشند. ما نمی تونیم چون جامعه ی درستی نداریم حق دیگران رو بخوریم.
    مثل این میمونه که بگیم : دز دی برای افراد فقیر حلال است !

پ.ن : هیچ وقت انسان نمی تونه مسئولیت کارهای خودش رو گردن دیگری بیاندازه[COLOR="Silver"]

تاحالا گشنت شده و چیزی نتونی برای خوردن گیر بیاری؟ بعد همینطوری گشنه بمونی چند روز؟ به نظرت آن حالت و در ان فشار د ز د ی حلال هست یا حروم؟
    داداش من کپی رایت تو ایران برای ایرانی جماعت کاملا هم رعایت میشه. فقط برای خارجی هایی رعایت نمیشه چرا؟ اصلا میایم رعایت میکنیم از این به بعد کپی رایت رو.. مشکلی نیست.. شما میتونید از مایکروسافت برام ویندوز ارجینال بخرید؟ یا از ادوب فتوشاپ بخرید؟ یک خرید هاست میکنی هزار تا مدرک میخوان که ایرانی نباشی.!! اگر قراره با د ز د کی بودن جنس بخریم همون بهتر که د ز د باشیم و رایگان استفاده کنیم تا حالشون جا بیاد.
    دقیقا دوست من. کاملا همینطوره ... اینا همه بازیهای س.ی.ا.سی هست که ما تو تحریم هستیم حق نداریم از بقیه مزایایی که مردم جهان استفاده می کنن بحره ببریم ! اگه اینطوریه من امیدوارم روند رعایت نکردن کپی رایت بیشترم بشه
    Follow me On Facebook and Twitter

2. تعداد تشکر ها ازirmpmn به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)