نقل قول نوشته اصلی توسط alef1 نمایش پست ها
سلام
در یک جامعه ایده آل کپی رایت به این مفهومی که الان وجود داره مسئله ای کاملا مضر، انحصارطلبانه، سود جویانه و مانع پیشرفت خواهد بود، همین الان هم مضرات بسیاری در قوانین موجود کپی رایت در سطح بین المللی و کشور های پیشرفته هست
دلیل اصلی هم آزادی دانش و آزادی گسترش اون هست کسی حق نداره چیزی رو که بطور تمام و کمال مالکیتش در اختیار خودش قرار نداره رو غصب و دسترسی به اون رو محدود کنه، چون دانش متعلق به همه هست و زنجیره ای از کار های انسانها در طول تاریخ هست هر دستاورد بشری هم به تمامی انسان ها تعلق داره
لذا کسی مالک تمام و کمال چیزی نیست و همچین حقی نداره

خوشحال میشم دوستان در مورد این طرز تفکر اظهار نظر کنند
این هم طرز تفکری هست ... شایدم درست باشه ...
می دونی ، مشکل من با اینه که بعنوان مثال قالب رو کپی می کنه پایینش طراح اسم خودش رو می نویسه :|

نقل قول نوشته اصلی توسط 0060 نمایش پست ها
منم همین و میگم وقتی خودمون رعایت نمیکنیم نباید انتظار داشته باشیم بقیه در مورد خودمون ( قالب سایت ) رعایت کنن

همون دوست عزیز که اومده تاپیک زده د-ز-د و کلاه-بردار قالب سایتمو گذاشته

مگه خودت انواع فیلم خارجی که میلیاردها واسش هزینه شده واسه دانلود نزاشتی پس چرا انتظار داری به قالب چندصد هزارتومانی تو رحم کنن
نمیشه گفت چون من د ز د م همه می تونن از من بذر دن ... بحثشون متفاوت هست. با هر کدوم بصورت جداگانه باید برخورد بشه

نقل قول نوشته اصلی توسط amirlord نمایش پست ها
خدا روح این بیل گیتس رو شاد کنه !!! مگه سیستم عامل دیگری وجود نداره که حتما بخواید از ویندوز استفاده کنید ؟! من که از Linux Mint استفاده میکنم و مجبور نیستم هزینه ای بدم مگرنه آن که Donate باشه !
فقط مثال زدم ، کسی که امکانات ویندوز رو می خواد باید پولشم بده ...

نقل قول نوشته اصلی توسط shazo نمایش پست ها
من ميزان در آمدم در ماه شايد به روز به 299 دلار برسه بعد بيام همشو بدم يه سي دي ويندوز بگيرم ؟

من اصلا موافق نيستم !!!
همین رو می گم ، اگه همه مجبور بشن واسه ویندوزشون پول بدن ، واقعاً پی می بریم که مردم ما زیر خط فقرن ... شاید لازم باشه 1 واژه جدید براش تعریف کرد