سلام آقای seomoz.ir ! آقا من سایت شما رو قبلا دیده بودم و از اسمش تعجب کرده بودم. تو تویتر از rand (صاحاب seomoz.com) پرسیدم واسه ایران سایت جدا زدی؟!!! که گفت نه! دیگه جدی نگرفتمش ولی الان می بینم که مدیرش یه آدم حسابیه.
منظور من بک-لینک بود, ببخشید که نادقیق گفتم و واضح نبود. اما الان متوجه نمی شم که شما اکسترنال لینک رو بک لینکی می دونید که توی محتوا ایجاد بشه؟ اما اکسترنال لینک لینک های توی سایت ما به یه سایت دیگه هستند.
راستش من یه شعار دارم که می گم: بک-لینک خوب و بک-لینک بد نداریم! یه خورده تعجب آوره, یعنی مهم نیست که شما لینک رو خریدید, یا یه سایتی عاشقانه اون رو گذاشته یا سا یتی از شما بد گفته و لینک داده. تنها چیز مهم اینه که اون پیج به کیورد اصلی شما مربوط باشه همین!
---------- Post added January 7th, 2012 at 12:00 AM ---------- Previous post was January 6th, 2012 at 11:54 PM ----------
ببخشید, از نظر شما هرکسی غیر از خودتون حرف بزنه, یا هرکی که حرفی غیر از هدف شما بزنه اسپمره؟! کسی در مورد قیمت گوجه فرنگی حرف نزده, همه در مورد همون بلبشویی که شما ایجاد کردین مجبور شدن صحبت کنن!