منظورم اینه که مثلا فرض کنید کلمات کلیدی یکی از مطالب ما مشکل داره. شما میگید مشکل داره و ما باید خودمون کلمات مناسب رو پیدا کنیم یا مدیریت سایت رو خودتون بر عهده گرفته و کلمات مناسب رو وارد می کنید؟
ضمنا استارتر تاپیک که یکی دیگه بود (adakisp )![]()
منظورم اینه که مثلا فرض کنید کلمات کلیدی یکی از مطالب ما مشکل داره. شما میگید مشکل داره و ما باید خودمون کلمات مناسب رو پیدا کنیم یا مدیریت سایت رو خودتون بر عهده گرفته و کلمات مناسب رو وارد می کنید؟
ضمنا استارتر تاپیک که یکی دیگه بود (adakisp )![]()
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
دوست عزیز ما بر عهده میگیریم.هر گونه مشکل رو برطرف می کنیم.در ضمن برای جناب رامسین عزیز سایت www.payamshahr.ir رو بهینه کردیم.الان چند ساله که جزو سایت های برتر در زمینه آگهی و تبلیغات هست.از مشتریای قدیمی ما هستن.
بنده از شرکت آداک راضی هستم.ایشون برام 2تا سایت رو بهینه کردن.در واقع الان هر دوتاش جزو سایت های برتر هستن.
www.payamshahr.ir
www.susu.ir
این پیام شهر که کلا به فنا رفته دوست عزیزم
---------- Post added at 08:08 AM ---------- Previous post was at 08:03 AM ----------
دوستان من خودم سئو کار هستم (یک ادمین | نوشته های درباره فناوری ، افزایش بازدید ، آموزش رایگان سئو) ، میتونید تو گوگل سرچ کنید . در کلمه سئو هفتمین رتبه ماله منه.
سئو یا بهینه سازی ، تو یک روز حداکثر انجام میشه ، اما گرفتن نتایج به چند ماه بعد از بهینه سازی خودشون رو نشون میده . مثلا یکی از سایت هایی که دیروز نتیجش رو گرفت ، پورتالیها | پورتال سرگرمی ، تفریح ، اخبار بود که با کلمه " سرگرمی " اومد صفحه اول گوگل.
ورودیه گوگل رابطه مستقیم با رنک الکسا ، یعنی باعث افزایش رنک الکسا میشه . من دیروز از پشتیبان های الکسا پرسیدم ، گفتن که در حال حاضر فقط تولبار رو رنک تاثیر گذاره نه چیزه دیگه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)