نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 52

موضوع: گلایه از برخی همکاران!!!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

پیش فرض پاسخ : گلایه از برخی همکاران!!!

پریروز تو شرکت بودم یکی آمد گفت آقا آن هدفون سونی حرفه ای هست؟ گفتم بله و چون شرکت ما تازه باز شده و عمده خرید کردیم زیر قیمت اصلی بازار بهش دادم و گفتم 40 تومان.. میدونید چی جوابم رو داد؟ برگشت گفت ای بابا پس حرفه ای نیست و الکیه چون مغازه های بالاتر دارند حرفه ایشو میدند 70 تومان!! شما جای من باشید چیکار میکنید؟ خدا شاهده برگشتم به کارمندم گفتم تمامی قیمتها رو به قیمت اصلی که هیچ گرونتر از خودش بده.کارمندم تعجب کرده بود اما تا امروز با پول یک دونه هدفون 40 تومانی که کردمش 75 تومان 4 تا فروختیم!
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

2. تعداد تشکر ها ازdelta به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    1,172
    تشکر تشکر شده 
    2,723
    تشکر شده در
    1,460 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    پریروز تو شرکت بودم یکی آمد گفت آقا آن هدفون سونی حرفه ای هست؟ گفتم بله و چون شرکت ما تازه باز شده و عمده خرید کردیم زیر قیمت اصلی بازار بهش دادم و گفتم 40 تومان.. میدونید چی جوابم رو داد؟ برگشت گفت ای بابا پس حرفه ای نیست و الکیه چون مغازه های بالاتر دارند حرفه ایشو میدند 70 تومان!! شما جای من باشید چیکار میکنید؟ خدا شاهده برگشتم به کارمندم گفتم تمامی قیمتها رو به قیمت اصلی که هیچ گرونتر از خودش بده.کارمندم تعجب کرده بود اما تا امروز با پول یک دونه هدفون 40 تومانی که کردمش 75 تومان 4 تا فروختیم!

این حرف شما ممکن هست توی هدفون درست باشه ولی تو جنس مثلا لپ تاپ درست نیست..چون اون موقع مثلا sony cs 220 یک دستگاه مشخص هست و اونجا کسی که ارزون تر بده برنده بازار هست

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    552
    تشکر تشکر شده 
    423
    تشکر شده در
    286 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shahmoradi نمایش پست ها
    تجربه به من اموخته که هر ارزونی بی دلیل نیست
    مشتری باید خودش چشم و گوشش رو باز کنه من خودم بارها گول قیمت رو خوردم ولی اخرش از خرید خودم پشیمان شدم چون واقعا سرورهای ارزون بی کیفیت هستند
    به نظرم تو این بازار بی ناظر خودت باید ناظر همه چی باشی نه اونقدر گرون که سرت کلاه بذارن نه اونقدر ارزون که اعصاب خودت خرد بشه
    دوست عزیز ما ایرانی هستیم و خصلت بده ما اینه اگر کسی بگه کاری رو نکن باید بکنیم تا سرمون به سنگ نخوره گوش نمی کنیم!
    خوب کاربر های جدید vps هم خودتون می دونین همه برای ^^^ می خواهند و چون برای 80% کیفیت مهم نیست از سرور هایی خریداری می کنند که پایین ترین قیمت هستش!
    تا چند بار هم سرش به سنگ نخوره فرق کیفیت رو متوجه نخواهد شد! تا اون زمان هم کسانی که سرور خوب دارند و با قیمت استاندارد باید صبر کنند تا مشتری آن ها کم شود
    و کسی بیارن اون موقع از دور رقابت خارج خواهند شد!
    اما هنوز فرق کیفیت و پشتیبانی و..... ایرانی ها نمی دوننن. هر قیمت بالایی دلیلی دارد و 100% دلیلش بی منطق نخواهد بود

نقل قول نوشته اصلی توسط lvlehrad نمایش پست ها
    این بحث انقدر تکرار شده دیگه داره لوس میشه ...کسی که فروشنده موفقی باشه و به قول خودتون حرفه ای باشه با تبلیغات خوب و کیفیت و پشتیبانی خوب میتونه مشتری جذب کنه و نیازی نیست همه با هم متهد بشید تا جلوی ارزون فروشی رو بگیرید ...
    دوست عزیز در پاسخ به شما می گم بله درست هست
    اما مثلاً یک فرد حرفه ای الان به طور مثلا اگر 10 تا کابر داشته باشه اون کسی هم که سرور مفت میده 10 کاربر داره !
    اگر این افراد نباشد از این 10 نفر حداقل 1 نفرشون هم مجبواٌ به شما می پیوندد.

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)