نوشته اصلی توسط
astro.alireza
دوست عزیز شما کیفیت سرور رو فقط در میزان رم سرور می بینید؟ خود شما می فرمایید که سرور با کانفیگ بالا سود می ده. تاپیک فروش شما رو بررسی کردم احتمالا از سروری با رم ۴۸ گیگ استفاده می کنید. تا اینجاش که مشکلی نداره بحث سر فروش vps با رم ۲۵۶ هست! یعنی شما می تونید ۱۹۰ تا وی پی اس با رم ۲۵۶ بفروشید و سود هم بکنید (اکثر افراد هم به دلیل نیاز بازار رم پایین می گیرند)
شما از با تجربه های این انجمن هستید و من این جسارت رو نمی کنم که سیاست شما رو انتقاد کنم اما حرف من با سایر دوستان هست که قدرت سرور با رم اون معلوم نمیشه. زمانی می تونیم بگیم سروری پر شده که یکی از منابع زیر کم بیاره:
۱- رم
۲- سی پی یو
۳- هارد (منظور latency هارد هست نه ظرفیت هارد!)
۴- شبکه
۵- آی پی
سرور باید جوری انتخاب بشه که ۵ مورد بالا با هم به حداکثر کاراییشون برسن. به این میگن یه سرور با کیفیت چون همه وی پی اس ها به راحتی می تونند از همه منابع استفاده کنند. به نظر من قبل از هر چیزی سرعت شبکه سرور تموم می شه و واسه همینه که بهتره سرورهای کوچیک به تعداد زیاد تهیه بشه تا کیفیت همیشه تضمین شده باشه.
مثلا من برای سرورهای خودم با رم ۱۲ گیگ ۲ تا سی پی یو و ۲ تا هارد در نظر می گیرم تا مطمئن بشم سرعت سرور همیشه تضمین می شه.
شما فرمودید اورسل نمی کنید اگر منظورتون اورسل روی رم هست که اون مسلمه اما فکر نمی کنم این موضوع در مورد سایر موارد هم صادق باشه و هیچ اورسلی روی هارد، سی پی یو و مخصوصا شبکه سرور اتفاق نیوفته.
در رد فرمایشات شما فکر می کنم بهتره که دیتاسنترهایی رو مثال بزنم که خودشون هم دارند vps می فروشند. اصولا اونها به منابع ارزونتری نسبت به شما دسترسی دارند. سرور، رک ، برق ، اینترنت، ساپورت و ... همش مال خود دیتاسنتر هست و مطمٍئنا قیمت تمام شده اونها توی فروش vps بسیار پایینتر از شما می شه اما می بینیم که قیمتشون حداقل ۵ برابر شماست!