شايد اين اخرين پست من در اين انجمن باشه
از دوستاني كه دلسوزانه و بدون هيچ غرضي براي مشكل ايجاد شده افسوس خوردن صميمانه تشكر ميكنم از دوستاني هم كه با اينكه هيچ اطلاعاتي نداشتند و بازهم اظهار نظر كردن تشكر ميكنم.من البته اينجا هستم كه فقط تشكر كنم!!!!
اصولا حمله و خراب كردن ديگران در ايران و انجمنهاي فارسي يك عمل معمول هست!!!پس از اظهار نظرهاي بعدي من دلخور نميشم.
من خودم شخصي هستم كه خيلي ضرر كردم.آدمي هم نيستم كه بيخودي از حقم بگذرم.اگر باشه تا پشت كوه قاف ميرم حقم رو ميگيرم.تقريبا همه چيز از دست رفته.
پيگيري زياد كردم چت كردم ايميل زدم و اصلا كاري به اقاي موسوي و غير و ذالك نداشتم.
آقاي موسوي اشتباه كردند(در اين شكي نيست) اما نه اونقدر كه بخاطرش بهش حمله بشه.
زماني سايت من كه مديريتش رو مدير محترم سايت vbskin بخوبي ميشناسند و باهاشون همكاري دارند رتبه الكساي 10000 گرفت و رتبه در ايران به 145 رسيد.اون زمان روي هاست مونستر بوديم كه ساسپند كردن و...
بنابراين مطمئنا توي اين تاپيك حداقل مطمئنم كه من بيشتر از همه شما هم اطلاعات دارم و هم بيشترين فردي هستم كه ضرر كردم.
پس حق اظهار نظر بيشتري دارم.
لطفا از حمله بيمورد و بحثهاي خاله زنكي كه هيچ اطلاعاتي پشتش نيست خوداري كنيد.
با باز شدن يك تاپيك انداختن يك موضوع وسط سعي نكنيد بدون داشتن اطلاعات به كسي حمله كنيد.همونطور كه گفتم من بيشترين كسي هستم كه ضرر كردم و البته بيشترين اطلاعات رو دارم و پيگير هم هستم.
و البته تا الان مشخص شده كه مقصر ديتا سنتر هست.البته مقصر بزرگ خود ما وبمسترها بوديم كه هيچ بك اپي نداشتيم.(منجمله شخص خود من پس زبونم نبايد دراز باشه)