ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
شما مطمئن هستید بار اولمون بوده ؟
اگر ارتباط نداشته بگفته شما ، مهم این بودکه اون تنظیمات و اون چیزهایی که باید در همه هاست ها یکسان باشه رو نداشته و شما اگر هم بگی داشته ، من می گم حق با شماست و ادامه نمی دم
جدا از همه اینها مقدار هزینه ای که واسه پهنای باند بالا شما دریافت می کردید جدا از اون چیزی بوده که ارف بازار بوده حتی حد وسط و میانگین هم نبوده ، این هم خودش یک دلیل دیگر بود واسه انتقال هاست
اولا شما این وسط چی کاره بودید که برای هزینه دادن چنین تصمیمی گرفتید ؟ شما مالک این سایت بودید .. پول از تو جیب شما می رفت بیرون ؟
در ثانی از نظر شما هست فقط محدود به ترافیک ماهانه است ؟ شما که داری عرف رو تعیین می کنی ... اول چند تا هاست که دارند با امکانات ما سرویس می دند رو معرفی کنید بعد ببینیم قیمت ما بیشتره یا اون ها ، اون موقع بیایید از عرف صحبت کنید.
ثالثا : مگه روی سایت ما سایت پربازدید نیست ؟ یا نبوده ؟ این حرف ها نیست . این وسط من ضرر نکردم که الان بخوام نگران باشم ...
ارتباط تلگرامی با بخش فروش : pardisho@
من مشاور و کارهای طراحی سایت ایشون رو برعهده داشتم و دارم هنوز
نسبت به کاری که می خواسته انجام بده بله ، یکی از فاکتور های مهم در انتخاب هاست همین پهنای باند مناسب هست
اون چنتا سایت میشه گفت از وب هاستینگ های عزیز همین سایت هستند اگر می خواید قیمت ها رو با اون زمان خودتون برابر بکنید بهتره از هر کدوم از این بچه ها یه قیمت بگیرید
اگر 100 وب هاست اینجا باشه من نزدیک به 40 نفرشون رو میشناسم و باهاشون کار کردم و درسته کارم فروش هاست نیست ولی خرید هاست هست و قیمت ها رو خوب میشناسم
( البته در خصوص زدن این تاپیک و کارهایی که می خواد انجام بده هیچ گونه صحبتی نتنها با ایشون بلکه با شخص دیگری ندارم و نداشتم ، تنها کار من با این دوستان در خصوص طراحی و اجرای سایت هست و با بقیه کارهاشون کاری ندارم و هر شخصی هم بیاد و بگه من صحبتی داشتم با شرمندگی بسیار از دوستان غلط زیادی کرده )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)