نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 56

موضوع: شکایت از شرکت هاستینگ

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن alimosavi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    197
    تشکر تشکر شده 
    658
    تشکر شده در
    392 پست

پیش فرض پاسخ : شکایت از شرکت هاستینگ

آقایونون مثل اینکه می خوایند بچکولونی . این آقایی که پست داده خوبه همه چی براش توضیح داده شده . و فهمیده خودش باید می گرفته . باز ولکن نیست . حرف چند نفر که با تو کار کردند پی سی جی درسته واقعا یه بچه ای .

نکنه اگر راهی بود ما میومدیم سایت خودمون که 200 برابر سایت تو ارزش داره رو همینجوری بزاریم .

ما هم تو همین مشکل با دیتاسنتر گیر کردیم که یک غلطی کردند و سرور های ما ( همراه بک آپ) رو ترمینیت کردند و الانم توش گیر کردند و نمی تونند کاری کنند .
    ما قضیه رو داریم پیگیری می کنیم . اطلاعات رو نمی شه کاری کرد ولی شاید شکایت ما به نتیجه برسه که باید بره دادگاه . سر ندونم کاری دیتاسنتر این مشکل پیش اومده و من هم نمی خوام فعلا بیان کنم چون درصد خیلی ضعیفی هنوز امید درست شده می ره .
    به نام او ....

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    7 پست

پیش فرض پاسخ : شکایت از شرکت هاستینگ

نقل قول نوشته اصلی توسط alimosavi نمایش پست ها
    آقایونون مثل اینکه می خوایند بچکولونی . این آقایی که پست داده خوبه همه چی براش توضیح داده شده . و فهمیده خودش باید می گرفته . باز ولکن نیست . حرف چند نفر که با تو کار کردند پی سی جی درسته واقعا یه بچه ای .

نکنه اگر راهی بود ما میومدیم سایت خودمون که 200 برابر سایت تو ارزش داره رو همینجوری بزاریم .

ما هم تو همین مشکل با دیتاسنتر گیر کردیم که یک غلطی کردند و سرور های ما ( همراه بک آپ) رو ترمینیت کردند و الانم توش گیر کردند و نمی تونند کاری کنند .
    ما قضیه رو داریم پیگیری می کنیم . اطلاعات رو نمی شه کاری کرد ولی شاید شکایت ما به نتیجه برسه که باید بره دادگاه . سر ندونم کاری دیتاسنتر این مشکل پیش اومده و من هم نمی خوام فعلا بیان کنم چون درصد خیلی ضعیفی هنوز امید درست شده می ره .
    این اشتباه من بود که حرف سیو کار یا همون امیر ارصلان رو گوش دادم
    آمار من از نظر تغییر سرور زیاد نشده اگرم زیاد شده به خاطر تبلبغات فروشگاه و سیستم تبلبغات کلیکی بوده که به نابودی و ضرر چند صد هزارتومانی ما شده

آقای موسوی به خدا فقط به خاطر این که بقیه سایت ها هم خراب شده و احترام بهرام رو داشتم حرفی نزدم وگرنه ادرستو و شکایت قانونی میکردم
    بهرام میدونه من تمامی برنامه هایی که تو سایتم نصب کردم همه دارای لیسانی و خریداری شده است برای همین هم سایت برای من خیلی ارزش داره سایت ما دارای 2 اسپانسر مالی بود که به دلیل بی توجهی شما پای من به دادگاه باز شده حالا وسط این ظرری که به من زدین من پول این اسپانسر ها رو از کجا بیارم

بعد من 2 گیگ دیتا رو چجوی دستی بک آپ بگیرم من که از نظر هزینه هیچ کوتاهی نکردم اگر بک آپ نمیگرفتی خوب میگفتین چرا ظرر بی توجه ی شما رو من باید بدم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)