-
March 1st, 2009, 09:25
Servers24
ویرایش توسط Soheil Extreme : March 4th, 2009 در ساعت 11:44
-
-
March 1st, 2009 09:25
# ADS
-
March 1st, 2009, 10:12
پاسخ : تحریم Cpanel سرویس اقای قاسمی Servers24
ای بابا...
از اینجور چیزا تا دلت بخواد فراوونه!!!
-
-
March 1st, 2009, 10:19

نوشته اصلی توسط
nobody
ای بابا...
از اینجور چیزا تا دلت بخواد فراوونه!!!
دوست گرامی منم میدونم فراونه اما ایشون باید بیاد پاسخگو باشه
-
-
March 1st, 2009, 10:49

نوشته اصلی توسط
soheil extreme
دوست گرامی منم میدونم فراونه اما ایشون باید بیاد پاسخگو باشه
فکر نمیکنم وقتی به تلفن و ایمیل جواب نمیدن اینجا پاسخی بدن!
ولی خوب برای شناخت بچه ها مناسب بود که حواسشون به همه چیز باشه در خرید...
ویرایش توسط Sajad : March 1st, 2009 در ساعت 10:52
دلیل: اشتباه املایی
-
-
March 1st, 2009, 10:52

نوشته اصلی توسط
nobody
فکر نمیکنم وقتی به تلفن و ایمیل جواب نمیدن اینجا پاسخی بدن!
ولی خوب برای شناخ بچه ها مناسب بود که حواسشون به همه باشه در خرید...
من بخاطر همین اینجا پست زدم چون از اینجا خیلی ها مشتریش میشوند وبشناسن لا اقل میتونست بیاد بگه بازم پول بده چون ایکارو خیلی خوب بلدند
-
-
March 1st, 2009, 22:41
سلام
دوست عزیز من فکر می کنم بهتر است شما مسائل را ساده تر و بدون عصبانیت مطرح کنید و امیدوارم که ایشان هم در همین تاپیک به مسائل شما پاسخ دهند و خلاصه با بحث منطقی و درست مشکل حل بشود. در ضمن شما اگر موضوع تحریم را مطرح می کنید IP سرور را اعلام کنید تا در Verify.cpanel.net قابل بررسی باشد.
با تشکر
-
-
March 1st, 2009, 22:59

نوشته اصلی توسط
nikan
سلام
دوست عزیز من فکر می کنم بهتر است شما مسائل را ساده تر و بدون عصبانیت مطرح کنید و امیدوارم که ایشان هم در همین تاپیک به مسائل شما پاسخ دهند و خلاصه با بحث منطقی و درست مشکل حل بشود. در ضمن شما اگر موضوع تحریم را مطرح می کنید ip سرور را اعلام کنید تا در verify.cpanel.net قابل بررسی باشد.
با تشکر
دوست عزیز شما منو دیدید که میگید عصبانی هستم؟در ضمن برری گردیده است که اعلام کرده ام
-
-
March 1st, 2009, 23:48
سلام

نوشته اصلی توسط
soheil extreme
دوست عزیز شما منو دیدید که میگید عصبانی هستم؟در ضمن برری گردیده است که اعلام کرده ام
من شما را ندیدم و نمی شناسم ولی بر مبنای جملاتی که در ابتدای این تاپیک مطرح کردید گفتم عصبانی هستید.
فکر نمی کنم خوشحال بودن یا عصبانی بودن اهمیتی داشته باشد به نظر من مهم این است زمانی که از فردی انتقادی می شود به آن فرد فرصت و زمان برای پاسخگویی داده شود تا امکان بحث منطقی باشد.
در ضمن من هم با server24 در مورد موضوع تحریم cPanel در یکی از تاپیک های همین فروم بحث کردم و در حقیقت با نظر ایشان در مورد گارانتی 100% مخالف هستم ولی در عین حال فکر می کنم نوع مطرح کردن شما هم اصلا درست نیست توجه داشته باشید کسی که در زمینه هاستینگ یا سرور مجازی یا سرور اختصاصی تجربه داشته باشد هیچ وقت خودش را بخاطر یک یا دو یا چند تا سرور مجازی خراب نمی کند . من servers24 را از نزدیک نمی شناسم ولی دورا دور شنیدم که ایشان چندین سال در این زمینه فعالیت می کنند و به نظر من بایستی قبل از صادر کردن حکم و ... به ایشان فرصت پاسخگویی و بحث منطقی داد.
با تشکر
ویرایش توسط Nikan : March 2nd, 2009 در ساعت 00:07
-
تعداد تشکر ها از Nikan به دلیل پست مفید
-
March 2nd, 2009, 00:01
تحریم Cpanel سرویس اقای قاسمی Servers24

نوشته اصلی توسط
nikan
سلام
من شما را ندیدم و نمی شناسم ولی بر مبنای جملاتی که در ابتدای این تاپیک مطرح کردید گفتم عصبانی هستید.
فکر نمی کنم خوشحال بودن و عصبانی بودن اهمیتی داشته باشد به نظر من مهم این است زمانی که از فردی انتقادی می شود به آن فرد فرصت و زمان برای پاسخگویی داده شود تا امکان بحث منطقی باشد.
با تشکر
دوست عزیز بنده این پست رو زده بودم که به این قضیه رسیدگی و به چالش کشیده بشه که موفق شدم ایوشن اومدند و مشکلو برطرف کردند
-
-
March 2nd, 2009, 00:12
خوشحال هستم که با یک پست همه چیز حل شد و این چالش کشیده شدن شما نتیجه داشته است و امیدوارم این تاپیک برای کسانی که آن را هم می خوانند هم نتیجه داشته باشد.
-
تعداد تشکر ها از Nikan به دلیل پست مفید