نقل قول نوشته اصلی توسط hoka نمایش پست ها
من گفتم برای موضوعات پولی و مدت سرور ها خودم هم از ایشون شکایت دارم ولی شما که میخواید برید مستقیم با دیتاسنتر صحبت کنید و یا برید شکایت کنید و یا فلان یا بیسار یا اینکه از هر 2 پست این تاپیک 1 پست شماست که بک آپم چی شد و فلان بهتر بود ساعتی از سرورتون بک آپ میگرفتید . بک آپ هر 3 روز برای یک سایت 5 میلیون دنیا هم فاجعست چه برسه به این نوع بکاپ ها که باید هر روز یا هر چند ساعت گرفته بشه
یه کم کلاه خودتون رو هم قاضی کنید دوست عزیز . درصدی از این مشکلات هم از جانب خودمونه غیر موضوعات مالیش
داداش من بک آپ من مال اکانتیگ هست نه سایت. عمرا رو همچین سایتهایی تازه کار سایت بالا بیارم.. سرور برای رفیقم هست. به اعتماد بنده سرور ازا شون گرفت و منتقل کرد رو سرور این آقا.. حدود 140 تا کاربر هست.اگر پاک بشه دوباره باید بشینه وارد کنه تازه نه یوزرها رو داره نه تاریخشون رو و نه پسوردشو رو.. یعنی آخر ضرر..
غیر این دو تا سرور دیگر هم از ایشون گرفتیم که با وجود اینکه آنها هم کاربر داشتند زیاد مهم نیست میگزرم ازش. اما اینیکی مهمه.آبرو و اعتماد بنده در میان هست. سه روز هست سرورش قطعه فردا هم باید بگم پاک شد رفت پی کارش خداحافظ؟؟