چرا از Hetzener نمیگیرید،خدایش نسبت به قیمیتش پشتیبانیش و امکاناتش عالیه،از سرور x4 به بالا هم پورت kvm رایگان داری هم، Auto vnc installer ...سرور رو هم کمتر از 2 ساعت تحویلت میده ..![]()
چرا از Hetzener نمیگیرید،خدایش نسبت به قیمیتش پشتیبانیش و امکاناتش عالیه،از سرور x4 به بالا هم پورت kvm رایگان داری هم، Auto vnc installer ...سرور رو هم کمتر از 2 ساعت تحویلت میده ..![]()
انجام خرید شما از دیتا سنتر های سراسر دنیا در کمتر از 10 دقیقه و بصورت حضوری یا تلفنی ایمیل جهت مکاتبه
Farsifa.com
اینم هزینه اولیه بالا داره برا نصب اما خب تصور کن این همه ادم میرن اطشون سرویس میگیرن یه دفعه میگن تخریم و تعطیل کلی ÷ول گرفتن و سرویس رو قطع کردن به هر حال آقا از لیزوب میگیری بگیر اما یه آدم داشته باشی خارج از ایران ایرانی هم بود اما خارج از ایران باشه تامین میشی دیگه نگرانی تداره اما از ایرا ن مستقل خرید کنی احتمال کله کردن زیاده![]()
من می خوام بدونم، چطور می شه به عنوان یه غیر ایرانی خرید کرد. باید تو کشور های خارجی حساب بانکی باز کنی و ویزا بگیری؟ لطفا راهنمایی کنید.
نه عزیز من ، هتزنر تا سرور اختصاصی X5 هیچ هزینه ای بعنوان Setup Fee یا Hiden Fee نداره ،هزینه خالص 59$ ..میتونید برید ببینید
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
نه عزیز من نیاز نداره به ویزا کارت ،البته اگر بخوای میتونی از شرکت هایی که در این زمینه هستند هم بگیری،ولی صرف نداره چون هر دلار رو باهات 1500 تا 1600 حساب میکنند..اگر خواستی من میتونم واست خرید کنم ،این شماره من ..
05118657156
09351141355
انجام خرید شما از دیتا سنتر های سراسر دنیا در کمتر از 10 دقیقه و بصورت حضوری یا تلفنی ایمیل جهت مکاتبه
Farsifa.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)