سلام
این leaseweb.com وارز ساپورت هست ؟
یعنی برای مثال vbulletin میشه نصب کرد ؟
فیلم و نرم افزار آپلود کرد و هیچ مشکلی پیش نیادش؟
ممنون
سلام
این leaseweb.com وارز ساپورت هست ؟
یعنی برای مثال vbulletin میشه نصب کرد ؟
فیلم و نرم افزار آپلود کرد و هیچ مشکلی پیش نیادش؟
ممنون
سلام
این دیتاسنتر در حالت عادی کاری نداره ولی اگر شکایت قانونی رسمی بشه ، سرور رو میبنده !
به قول خودشون : حوصله دردسر قانونی رو نداره etective:
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
سلام
تقریبا تمام دیتا سنتر های بزرگ به همین صورت هستند . وارز ساپورت فقط داخل ایران یا سرورهای کوچک در آلمان یا هلند تا شاید هم مالزی و .....
به صورت پیش فرض ساپورت نمیکنند
ولی میتونید نصب کنید تا زمانی که بهتون گیر ندند
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
من فکر نمی کنم اینکه نصب کنند تا زمانی که به ایشان گیر نداده اند کار جالبی باشد
نکته آخر : که گول ادعای وارز ساپورت کردن هاشون رو نخورید ، هلند جزء اتحادیه اروپا هست و تابع قوانین پارلمان اتحادیه اروپا، و مثلا وی بولیتین ساخت انگلستان هست که اونهم تابع اتحادیه اروپا !
مطمئن باشید شرکت وی بولیتین عین آب خوردن میتونه سرورتون رو ببنده و بیچارتون کنه و ... :excl:
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
بهتر هست که میخواید وارز کار کنید از همون اول یه دبتا سنتز خوب وارز پیدا کنید و مصرف کنید
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
سلام
من یک بررسی کردم
اینجا خوبه
http://altushost.com/web/dedicated-servers.html
خود سرور تو لوکزامبورگ هستش
با اینکه آمریکای جنوبی هست چقدر خوب ریپلای میده
به نظر جالب می آید تا به امروز کسی با آنها تجربه همکاری داشته ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)