بهتره این تاپیک رو ببینید : Leaseweb nullrouted my server, and now they don't reply to my tickets - Web Hosting Talk
و چند تاپیک مشابه که مشکل از پهنای باند لیزوب بوده
این ها ایرانی نبودن
اما تا وقتی که توی wht.com مطرح نکردن مشکلشون حل نشده
بهتره این تاپیک رو ببینید : Leaseweb nullrouted my server, and now they don't reply to my tickets - Web Hosting Talk
و چند تاپیک مشابه که مشکل از پهنای باند لیزوب بوده
این ها ایرانی نبودن
اما تا وقتی که توی wht.com مطرح نکردن مشکلشون حل نشده
اینجا بیشتر شنونده هستم
قبول ندارم . ایرانی بازی همیشه همه جا میشه . ولی لیزوب حواستو جمع نکنی دوتا فاکتور میزنه چند صد دلار میکنه الکی به زور میگیره . حالا شما ایرانی هم باشی اصلا ادم حسابت نمی کنن چه بررسه رسیدگی کنن مثلا فلان تعداد لاینسن ویندوز چرا ۳ ماهه داره هی تو فاکتورات تکرار میشه و شما پرداخت می کنی.
-
ولی با مشخصات یک امریکا بهشون بگو ظرف ۲۴ ساعت به من جواب بدید ... ببن چه می کنن.
-
الته قبول دارم این کار هم خودش یه جور ایرانی بازیه ولی راه حل بهتری سراغ ندارم فعلا برای ادامه بغا در بازار هاست
پیشنهاد من اینه که از این دیتاسنتر کلا خرید نکنید (چه با اسم ایرانی چه خارجی)
اما اگر قصد خرید دارید اطلاعات درست بدید
چون در بعضی از موارد (مخصوصا پرداخت از طریق cc) ازتون مدرک می خواد (چند باری این مورد رو توی این دیتاسنتر دیدم)
مشکلی پیش نمیاد . اروپایی ها با ایرانیا کاری ندارن
هلند سایه ایران و با تیر میزنه . تو شورا امنیت چند سری ترکوند. الانم عاشق چشم و ابروی ما نیستند . یک حجم عظیم ترافیک رو از ایران به سمت خودشون جذب کردن با این سیاست.
به هر حال چاره ای نیست ! کی سایه ایران رو با تیر نمیزنه ؟ شما اسم ببر ما بریم از اونجا سرور بگیریم ! :دی
چرا از Hetzener نمیگیرید،خدایش نسبت به قیمیتش پشتیبانیش و امکاناتش عالیه،از سرور x4 به بالا هم پورت kvm رایگان داری هم، Auto vnc installer ...سرور رو هم کمتر از 2 ساعت تحویلت میده ..![]()
انجام خرید شما از دیتا سنتر های سراسر دنیا در کمتر از 10 دقیقه و بصورت حضوری یا تلفنی ایمیل جهت مکاتبه
Farsifa.com
اینم هزینه اولیه بالا داره برا نصب اما خب تصور کن این همه ادم میرن اطشون سرویس میگیرن یه دفعه میگن تخریم و تعطیل کلی ÷ول گرفتن و سرویس رو قطع کردن به هر حال آقا از لیزوب میگیری بگیر اما یه آدم داشته باشی خارج از ایران ایرانی هم بود اما خارج از ایران باشه تامین میشی دیگه نگرانی تداره اما از ایرا ن مستقل خرید کنی احتمال کله کردن زیاده![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)