نقل قول نوشته اصلی توسط HOSSEIN1242000 نمایش پست ها
سلام خدمت همه اهل فن و اساتید سایت با اجازه همه

دوست عزیز قبل از هر گونه زدن پست اول درست چک کنید بعد قضاوت کنید

وقتی وی پی اس می گیری باید اطلاعات به روز باشه مشکل خوردی بتونی چک کنی ،البته جسارت نشه اگر هم بلد نیستی باید اونقدر اطمیان داشته باشی به کسی که وی پی اس میگیری ازش سوال کنی

من نزدیک 3 سال بیشتر دارم با این دوستمون کار می کنم مشکلی نداشتم تا حالا .خیلی هم اذیتش کردم
شما برای دانلود کردن با اینترنت اکسپلور نیار به یه نرم افزار کمی داری درحال پیشفرض اینترنت اکسپلور 10 درصد سرعت اینترنت رو میگریه برو یه فایر فاکس یا فلش گیت نصب کن از هر شرکت اینترنتی بپرسی بهت میگه رو یه ای دی ام نصب کن

اول برو یاد بگیر بعد بیا سرور بگیر،
دوست عزیز اولا من به ایشون گفتم سرعت پایینه گفت از اروپا دانلود نکن برو از مایکروسافت دانلود کن بعد گفتن با دانلود منجر دانلود کن
بعد هم که از پشتیبانیشون دیدم که چه جوری الطافشون رو نثار بنده کردن

شما هم هر نسبتی با ایشون داری درست ولی نمی دونم چرا اینجا کسی بلد نیست با ادب و احترام حرف بزنه

ایشون گفتن عکس منم عکس گذاشتم حالا هی همه با هم بیاید منو بکوبید
من که گفتم آقا من حرفی ندارم
فکر می کنم مثل خیلی ها سرور خریدم بعد سروره یهو غیب شده
لطفا اول درست نگاه کنید بعد نظر بدید
در ضمن فایر فاکس مرورگره که یه نرم افزار مدیریت دانلود کوچولو روشه ، فلش گت نرم افزار مدیریت دانلود خالیه شما هنوز نمی دونی اینا هم رده نیستن؟
ببخشید که من هیچی سرم نمی شه
نمی خواستم بعد از اینهمه توهینی که از طرف شخص شخیصی مثل ایشون به من شده دیگه اینجا جواب بدم اما خوب یکم یک طرفه به قاضی رفتن اشتباهه
راستی از ایشون هم نقل سرعت پایین پرسیدم که ایشون فقط بسنده کردن به اینکه از اروپا دانلود نکن (من باب پرسیدن که گفتی)
بهر حال این کارا یه اسم بیشتر نداره

یا حق