نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 328

موضوع: فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com

نقل قول نوشته اصلی توسط konte.shiraz نمایش پست ها
    عکسا رو آپلود می کنم ببینیم حق با کیه
    از اونجای که ایشون هدفشون مشخص شده که چی هست من همین الان یک وی پی اس روی همون سروری که ایشون هستند ساختم و یه لینک هم زدم برای تست از مدیران محترم و یا هرکسی که ایشون قبولشون دارند خواهش میکنم مشخصات بگیرند و تست کنند من مشصخات سرور میدم خودشون تست کنند که ایشون از این توهم بیرون بیاد

لینکی که زدم نه لینک کش فلای هست نه لینک خود دیتا سنتر که بگیم لینک داخلی هست لینک از سایت معتبر میکروسافت هست

در حالتی که سرور زیر بار هستش و همه یوزرها انلاین یک سرور با پورت اختتصی هم100 بگیرید باز کمتر از این بهتون سرعت میده

لینک از سایت معتبر میکروسافت نه جای دیگه

معلوم نیست لینکهای که دانلود کرده مال کجا بوده که محدود بوده یا لوکیشنهای اورپا بوده یا هرچیز دیگر

دوستان عاقل هستند و قاضی

موفق باشید

جالبه این همه یوزر فقط ایشون متوجه شدن که من سر همه کلاه گزاشتم و سرور دادم با سرعت 3 کیلو بایت
    بجایی سرور با کیفیت

ببین دوست عزیز توکه هیچی بزرگتر از شما هم نمیتونه به اعتبار من و کیفیت سرورهای من خدشه وارد کنه اینو توی گوشت کن عزیزم

---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------

چی شد غیب شدی انلاین که هستی چرا جواب نمیدی بیا سرورت بده به یکی از مدیران یا یکی از اعضا انجمن تست کنه با دانلود منجر و دانلود کنه خوشحال میشم
    فعلا که رو سیاه شدی توی جمع کوچولو

اینلینک دانولد
    http://download.microsoft.com/downlo...DV_x64_ENU.exe

اینهم دانلود منجر لینکش
    http://mirror2.internetdownloadmanager.com/idman607.exe

مشخصات سرور هم که خودشون میدن

---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------

منتظر مردی هستم که از دهنش صحبت کرده بود ولی ظاهرا مرد هم نیستش اونقدری که فکرمیکردم که بیاد پاسخ بده به حرفی زده من به حساب بچگیش میزارم مهم نیست از هر 100 عدد مشتری 1 نفر هم اینطوری چه اشکالی داره

1 ساعت گزشته از این حرف مفتی که زدی راستی مشخصات چی شد نکنه سرعت 3 کیوبایت بوده هنوز توی راه هستند
    ویرایش توسط MagicVps.Com : August 26th, 2011 در ساعت 20:30
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

2. تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com

سلام
    من کی هستم که بخوام شما رو خراب کنم
    عکسا رو می زارم دادم دوستان توی یه کافی نت دیگه هم تست کردن اونا واسم می فرستن اینجا هم ویندوز رو نو کردم نگید فایروال داشت یا هر چی دیگه
    شما سرور هاتون خوبه منم هیچ حرفی ندارم ان شالله عمری کار کنید و همه هم راضی باشن
    فعلا که رو سیاه شدی توی جمع کوچولو ( ما رو سیای دنیا هستیم جلوی 4 تا ادم که عیب نداره)

عکسا رو میزارم چند تاش با ویندوزه اخری ها هم با دانلود منجر(نهایت سرعت با دانلود منجر ترانسفر 17)
    در ضمن توی تماسی که ظهر داشتم باهاتون گفتید که باید فایلهای دانلودت حتما از آمریکا باشه از اروپا یا جاهای دیگه سرعت کمه(من از سرور میکروسافت دانلود زدم)
    سر فیس بوکم هیچ حرفی ندارم
    نه من دیگه شما رو می بینم نه کاری به سرورتون دارم
    اگه حقی بود که من حلال نمی کنم اگه هم نه هیچ
    امیدوارم همیشه فعال و شاداب باشید

تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg 1.JPG (123.5 کیلو بایت, 19 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 2.JPG (108.0 کیلو بایت, 9 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 3.JPG (116.4 کیلو بایت, 7 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 4.JPG (137.1 کیلو بایت, 11 نمایش)
    • نوع فایل: jpg 5.JPG (109.5 کیلو بایت, 12 نمایش)

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    9
    تشکر شده در
    4 پست

منتظر مردی هستم که از دهنش صحبت کرده بود ولی ظاهرا مرد هم نیستش اونقدری که فکرمیکردم که بیاد پاسخ بده به حرفی زده من به حساب بچگیش میزارم مهم نیست از هر 100 عدد مشتری 1 نفر هم اینطوری چه اشکالی داره

1 ساعت گزشته از این حرف مفتی که زدی راستی مشخصات چی شد نکنه سرعت 3 کیوبایت بوده هنوز توی راه هستند

از ادبیات شما کاملا معلومه که انسان فهمیده و با تحصیلاتی هستید
    ممنون از اظهار لطف شما

ان شالله دیگه هیچ وقت از کسانی مثل شما خرید نخواهم کرد

در ضمن خوشحال باش یه سرور یک روزه رو تونستی به یه بی سواد مثل من 15000 تومان بفروشی
    (دمت گرم ایرانی)

http://www.webhostingtalk.ir/f15/29031/index17.html

خداحافظ برادر عزیز

عضو دائم rn4j1m1 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    189
    تشکر تشکر شده 
    1,870
    تشکر شده در
    956 پست

سلام
    عکسا رو می زارم دادم دوستان توی یه کافی نت دیگه هم تست کردن اونا واسم می فرستن اینجا هم ویندوز رو نو کردم نگید فایروال داشت یا هر چی دیگه
    شما سرور هاتون خوبه منم هیچ حرفی ندارم ان شالله عمری کار کنید و همه هم راضی باشن
    فعلا که رو سیاه شدی توی جمع کوچولو ( ما رو سیای دنیا هستیم جلوی 4 تا ادم که عیب نداره)

عکسا رو میزارم چند تاش با ویندوزه اخری ها هم با دانلود منجر(نهایت سرعت با دانلود منجر ترانسفر 17)
    در ضمن توی تماسی که ظهر داشتم باهاتون گفتید که باید فایلهای دانلودت حتما از آمریکا باشه از اروپا یا جاهای دیگه سرعت کمه(من از سرور میکروسافت دانلود زدم)

سلام
    دوست عزیز شما وقتی با چیز میز کانکت هستید سرعت دانلود ممکنه به n تا چیز دیگه هم بستگی داشته باشه نه فقط سرعت سرور
    وی پی اسی که شما ازشون گرفتید چه سیستم عاملی روش نصب هست ؟
    می خانه اگر ساقی صاحب نظری داشت
    می خواری و مستی ره و رسم دیگری داشت

6. تعداد تشکر ها از rn4j1m1 به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

سرعت افتضاحه

دانلود که هیچ فیس بوکم بزور باز می شه

من نمی دونم دوستان از چی تعریف می کنن

ترانسفر ریت من با سرعت 2 مگ بیشتر از 3 کیلو نمی شه خارج از اون راحت تا بالای 100 تا 150 می ره

تو خونه که به یک کیلو هم نمی رسه( سرعت خونه 256 هست)

دوستانی که ایشون رو تایید کردن ازتون ممنونم

در ضمن وقتی تست کردم که فقط خودم یوزر بودم( 1 یوزر)

همگی موفق باشید
    نقل قول نوشته اصلی توسط MagicVps.Com نمایش پست ها
    لطفا مشخصات لوگین را بفرستید که بارتون تست کنم از روی سور خودتون هم عکس بگیرم بزارم که بقیه ببنید حق با من هست یا با شما این همه ادم سواد نداشتند حتما من سرشون کلاه گزاشتم توی کلاینت یه شماره دادین که تماس گرفتم میگه اشتباه گرفتید شماره هم که باش مسج دادم زنگ میزنم بوق میخوره قطعش مکنید مشکلتون مچیه میشه بگید
    لطفا مشصخات بدین تا براتتون من تست کنم بعد بیا جوک تعریف کنید دوست عزیز حنده دار تربن حرفی که شنیدم 3 کیلوبایت واقعا جالب بود
    منتظر دریافت اطلاعات هستم
    عکسا رو آپلود می کنم ببینیم حق با کیه
    نقل قول نوشته اصلی توسط MagicVps.Com نمایش پست ها

از اونجای که ایشون هدفشون مشخص شده که چی هست من همین الان یک وی پی اس روی همون سروری که ایشون هستند ساختم و یه لینک هم زدم برای تست از مدیران محترم و یا هرکسی که ایشون قبولشون دارند خواهش میکنم مشخصات بگیرند و تست کنند من مشصخات سرور میدم خودشون تست کنند که ایشون از این توهم بیرون بیاد

لینکی که زدم نه لینک کش فلای هست نه لینک خود دیتا سنتر که بگیم لینک داخلی هست لینک از سایت معتبر میکروسافت هست

در حالتی که سرور زیر بار هستش و همه یوزرها انلاین یک سرور با پورت اختتصی هم100 بگیرید باز کمتر از این بهتون سرعت میده

لینک از سایت معتبر میکروسافت نه جای دیگه

معلوم نیست لینکهای که دانلود کرده مال کجا بوده که محدود بوده یا لوکیشنهای اورپا بوده یا هرچیز دیگر

دوستان عاقل هستند و قاضی

موفق باشید

جالبه این همه یوزر فقط ایشون متوجه شدن که من سر همه کلاه گزاشتم و سرور دادم با سرعت 3 کیلو بایت
    بجایی سرور با کیفیت

ببین دوست عزیز توکه هیچی بزرگتر از شما هم نمیتونه به اعتبار من و کیفیت سرورهای من خدشه وارد کنه اینو توی گوشت کن عزیزم

---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------

چی شد غیب شدی انلاین که هستی چرا جواب نمیدی بیا سرورت بده به یکی از مدیران یا یکی از اعضا انجمن تست کنه با دانلود منجر و دانلود کنه خوشحال میشم
    فعلا که رو سیاه شدی توی جمع کوچولو

اینلینک دانولد
    http://download.microsoft.com/downlo...DV_x64_ENU.exe

اینهم دانلود منجر لینکش
    http://mirror2.internetdownloadmanager.com/idman607.exe

مشخصات سرور هم که خودشون میدن

---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------

سلام

از اونجای که ممکنه کسی این تاپیک بنیه و نخواد پست پیج قبل بخونه پستهای قبل یکجا اوردم

دوست عزیز لینک دانولد منجر بهتون داده شده فایل هم دادم مشخصات چرا نمیدن به کسی که تست کنه من که تست کردم روی همون سررو سرعت هم زدم

شما مشخصات سروتون بدین یه یکی تا یکی چک کنه با دانولد منجر idm
    نمیدونم چرا مشخصات نمیدن

---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------

کسی نیست اینجا مشخصات سرور بگیره از این اقا و تست کنه با دانلود منجر و نتیجش را اینجا بگه چون فقط دارن حرفخودشون یمزنند و حرف توی گوشش نمیره

والله این اقا سرور ظهر تحویل گرفته امده اینطور یمیگه حدود 2 ماه هست این افر تاپیکش بالا هست این همه یوزر هیچ کس متوجه نشده که این سرور سرعتش 3 کیلو بوده و سرش کلاه رفته فقط این اقا متوجه شده
    ویرایش توسط MagicVps.Com : August 26th, 2011 در ساعت 22:01
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    26
    تشکر تشکر شده 
    13
    تشکر شده در
    12 پست

برای سفارش چه باید بکنم؟
    شما برای ساپورت تلفن و ... میدید؟ اینجوری نشه که بعد از یکی دو ماه سرویس قطع بشه و بهتون دسترسی نداشته باشم... به دلیل پیش آمدن در گذشته از فروشنده ای دیگر ازتون اینو می پرسم

تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط zarvan نمایش پست ها
    برای سفارش چه باید بکنم؟
    شما برای ساپورت تلفن و ... میدید؟ اینجوری نشه که بعد از یکی دو ماه سرویس قطع بشه و بهتون دسترسی نداشته باشم... به دلیل پیش آمدن در گذشته از فروشنده ای دیگر ازتون اینو می پرسم
    نه عزیز اختیار دراید حق شماست که قبلش درمورد وضیت فورشنده ت و کیفیت سرورها تحقفیق کنید و بعد خردیتون را انجام بدین اگر شخص سوریس دهنده ادم معتبری بود

شماره میدم خدمتون 24 ساعته هستش کسانی که سرویس گرفتن تست کردن حتما زمانهای مختلف تماس گرفتن و پاسخ هم گرفتن

برای خرید هم به لینک زیر مراجعه کرده و ریجستر کنید بعداز ثبت نام سرور مورد خودتون سفارش بدین و پس از پرداخت مشخصات پرداخت و 4 رقم اخر کارت را تیکت بزنید سرویس هم بین 12 تا 24 ساعت بعد تحویل داده میشود
    MagicVPS - اعضا
    موفق باشید
    ویرایش توسط MagicVps.Com : August 26th, 2011 در ساعت 23:13

10. تعداد تشکر ها از MagicVps.Com به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    6 پست

سلام

ببین داداش من الان 7-8 ماه که از magic-vps سرویس دارم و کاملا راضی هستم

تو ایران کلا یوزر خانگی اینترنتش بیشتر از 2 مگابیت( 240 کیلو بایت ) نیست
    خب سرور که پورتش 1 گیگ هست ، ولی شما بیشتر از سرعت 2 مگابیت که نمیتونی دانلود ( الانم به خاطر این روزهای قدس وضعش بدتر شده )

در ضمن من نمیدونم چرا همون اول متوجه نشدید که این دوستمون داره از سییتم خودش دانلود میکنه نه وی پی اس ( آخه عکسها که مشخصن دیگه )

منم امروز سرعت اینترنت خودم با وی-پی-ان از 200 کیلو شده 14-15
    تازه 3-4 بار هم اینترنتم قطع شد

پس نتیجه میگیریم که بعد از این چند روز شما تست کنید ، مطمئن باشید که تمام پهنای باند خودون رو بهتون میده (منظرم وی-پی-ان هست )

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)