با عرض معذرت از همه دوستان و جمع ما را باش داریم با کیی بحث میکنم خ... ر پ یش ایشون یک پادشاه هست
همه دوستان و مدیران هرکسی این تاپیک دیده این پست ببیند این اقای عقل کل داره روی سیتم خودش دانلود میکنه بعد میگه سرعت سرور کم هست این دیگه مشکل من نیست
ما دوساعت بحش میکنم میکم سرعت سرور 15 مگ هست به بالا ایشون میگن کیلو بایته
حالا عاقلان بیان جواب این بنده خدا که از دنیا بیخبر هست بدن
طرف روی پیسی خودش داره دانولد میکنه انتظار داره 15 مگ سرعت داشته باشه[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
, والله حداقل من 10 تا اس ام اس بهش دادم بارش توضیح دادم زیر بار نرفت من فکرمیکردم که روی خود سرور این مشکل داره جالبه که این بابا روی سیستم خودش دانلود میکرده بهش هم گفتم خودت بعدا پشمون میشی و معذرت خواهی مکنی توی اس ام اس بهش گفتم
ماشاله همکارن اینجور مواقع چون از خداشون هست که کسی که رقیبشون باشه این مشکل براش پیش باید و حاضرهم نیستند که طرف مقابل قانع کنند
ولی همانطوریکه گفتم توی اولین پست بعداز پست این اقا که بدون داشتن هیچ اطلاعاتی این جوک داشت تعریف میکرد گفتم این کوچلو که هیچی بزرگتر از اینهم نمیتونه اعتبار ما را کم کنه و بخواد اعتبار ما را زیر سوال ببره کنه چرا که هرکی از ما سرویس داشته وضعت سرورهای ما را میدونه
مشکل این این اقا هم حل شده دیگه اگر نمیدونه قضیه سرور مجازی و دانلود روی خود سررو و دانولد از بییرون سرور چی هست مشکل خودشه اینشالله یاد میگیرند
موفق باشید
---------- Post added at 01:30 AM ---------- Previous post was at 01:16 AM ----------
خواستم براش هزینه برگشت بدم از عصر تا حالا ما را فیلم کرده طرف داشته از بیرون سرور دانولد میکرده مسول بیورن سرور که دیگه ما نیستم ما داریم بهش میگیم داخل سرور 15 مگ بوده سرعت حتی بیشتر زیر بار نمرفته
داستان مشخص شده که این ادم عاقل پی شخودش چی فکرمیکرده
دیگه خبر یهم از برگتش پول نیست از حلال هم حلال تر هست اگر ادم محترمی هم باشی بابت این جوکی که تعریف کردی میای معذرت خواهی میکنی که فکرنمکنم اینقدر انسان باشی بعداز حدود 15 تا اس ام اس کاملا مشخص هست سطح فکر و عقل شما
موفق باشید