نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 328

موضوع: فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم MagicVps.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    683
    تشکر تشکر شده 
    3,445
    تشکر شده در
    1,995 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com

نقل قول نوشته اصلی توسط konte.shiraz نمایش پست ها
    عکسا رو آپلود می کنم ببینیم حق با کیه
    از اونجای که ایشون هدفشون مشخص شده که چی هست من همین الان یک وی پی اس روی همون سروری که ایشون هستند ساختم و یه لینک هم زدم برای تست از مدیران محترم و یا هرکسی که ایشون قبولشون دارند خواهش میکنم مشخصات بگیرند و تست کنند من مشصخات سرور میدم خودشون تست کنند که ایشون از این توهم بیرون بیاد

لینکی که زدم نه لینک کش فلای هست نه لینک خود دیتا سنتر که بگیم لینک داخلی هست لینک از سایت معتبر میکروسافت هست

در حالتی که سرور زیر بار هستش و همه یوزرها انلاین یک سرور با پورت اختتصی هم100 بگیرید باز کمتر از این بهتون سرعت میده

لینک از سایت معتبر میکروسافت نه جای دیگه

معلوم نیست لینکهای که دانلود کرده مال کجا بوده که محدود بوده یا لوکیشنهای اورپا بوده یا هرچیز دیگر

دوستان عاقل هستند و قاضی

موفق باشید

جالبه این همه یوزر فقط ایشون متوجه شدن که من سر همه کلاه گزاشتم و سرور دادم با سرعت 3 کیلو بایت
    بجایی سرور با کیفیت

ببین دوست عزیز توکه هیچی بزرگتر از شما هم نمیتونه به اعتبار من و کیفیت سرورهای من خدشه وارد کنه اینو توی گوشت کن عزیزم

---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------

چی شد غیب شدی انلاین که هستی چرا جواب نمیدی بیا سرورت بده به یکی از مدیران یا یکی از اعضا انجمن تست کنه با دانلود منجر و دانلود کنه خوشحال میشم
    فعلا که رو سیاه شدی توی جمع کوچولو

اینلینک دانولد
    http://download.microsoft.com/downlo...DV_x64_ENU.exe

اینهم دانلود منجر لینکش
    http://mirror2.internetdownloadmanager.com/idman607.exe

مشخصات سرور هم که خودشون میدن

---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------

منتظر مردی هستم که از دهنش صحبت کرده بود ولی ظاهرا مرد هم نیستش اونقدری که فکرمیکردم که بیاد پاسخ بده به حرفی زده من به حساب بچگیش میزارم مهم نیست از هر 100 عدد مشتری 1 نفر هم اینطوری چه اشکالی داره

1 ساعت گزشته از این حرف مفتی که زدی راستی مشخصات چی شد نکنه سرعت 3 کیوبایت بوده هنوز توی راه هستند
    ویرایش توسط MagicVps.Com : August 26th, 2011 در ساعت 20:30
    MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید

2. تعداد تشکر ها ازMagicVps.Com به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)