آقا منم اضافه شدم
تا الان که پاسخگویی خوب بوده
ببینم خود سرور هم مثل پشتیبانی خوبه
آقا منم اضافه شدم
تا الان که پاسخگویی خوب بوده
ببینم خود سرور هم مثل پشتیبانی خوبه
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
سرعت افتضاحه
دانلود که هیچ فیس بوکم بزور باز می شه
من نمی دونم دوستان از چی تعریف می کنن
ترانسفر ریت من با سرعت 2 مگ بیشتر از 3 کیلو نمی شه خارج از اون راحت تا بالای 100 تا 150 می ره
تو خونه که به یک کیلو هم نمی رسه( سرعت خونه 256 هست)
دوستانی که ایشون رو تایید کردن ازتون ممنونم
در ضمن وقتی تست کردم که فقط خودم یوزر بودم( 1 یوزر)
همگی موفق باشید
از اونجای که ایشون این پست زدن و کلا از ظاهار سرور مجازی کلا بیخبر هستیند که سیستمش چطور هست و انتظار این داشتند که سرعت وقتی از بیرون دانولد میکنند و وصل باشن به سرور در حد مگ باید باشه و خبر نداشتن که این سرعت داخل سرور هست نه اینکه با همون سرعت 10 یا 15 مگ ازبیرون هم با نت معمولی میتونند سرعت در حد مگ داشته باشن یه خلاصه از این قضیه میزنم که کسی از اینجا تاپیک میبنه توی جریان این ادم عاقل باشه
لطفا مشخصات لوگین را بفرستید که بارتون تست کنم از روی سور خودتون هم عکس بگیرم بزارم که بقیه ببنید حق با من هست یا با شما این همه ادم سواد نداشتند حتما من سرشون کلاه گزاشتم توی کلاینت یه شماره دادین که تماس گرفتم میگه اشتباه گرفتید شماره هم که باش مسج دادم زنگ میزنم بوق میخوره قطعش مکنید مشکلتون مچیه میشه بگید
لطفا مشصخات بدین تا براتتون من تست کنم بعد بیا جوک تعریف کنید دوست عزیز حنده دار تربن حرفی که شنیدم 3 کیلوبایت واقعا جالب بود
منتظر دریافت اطلاعات هستم
باز هم با کمال پر رویی داره میگه سرویس ببکیفیت و به شعور کلیه اینهای که سرویس گرفتن داره توهین میکنه چرا که فقط خودش عاقل میدونسته و متوجه شده سوریس خوب نیست ( سرعت در حد کیلوبایت هست ) بقیه اصلا متوجه نیستن
خوب از اونجای که ایشون فقط حرف خودش قبول داشت این همه افراد مختلف گفتن قضیه چی هست
2تا اشکال داشتند یکی اینکه از وضعیت این 2 روز بیخبر بودند و مورد دوم که مهتر هست ایشون خودشون فکر میکردن باید از بیرون وی پی اس هم سرعت دانلودشون
باید سرعت در حد مگ باشه در صورتیکه داخل سرور به سرعت از 12 مگ به بالا بوده در هر صورت
همانطور که گفتم این پولها توی سیستم ما جایی نداره و من هم ریختمش به حساب محک شاید اون دنیا کمک حالش شد و یکم گناهش کمتر شده چون خودش هر ساعت داره میگه دیدار به قیامت . اون دنیا باید جواب پس بده بخاطر این ارجیفی که گفت
سند پرداخت هم توی تاپیک ضمیمه کردم
---------- Post added at 03:18 AM ---------- Previous post was at 03:01 AM ----------
این تاپیک هم ببنید یکی دیگه از دلایل
http://www.webhostingtalk.ir/f41/30471/
ویرایش توسط MagicVps.Com : August 27th, 2011 در ساعت 03:58
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
عکسا رو آپلود می کنم ببینیم حق با کیه
از اونجای که ایشون هدفشون مشخص شده که چی هست من همین الان یک وی پی اس روی همون سروری که ایشون هستند ساختم و یه لینک هم زدم برای تست از مدیران محترم و یا هرکسی که ایشون قبولشون دارند خواهش میکنم مشخصات بگیرند و تست کنند من مشصخات سرور میدم خودشون تست کنند که ایشون از این توهم بیرون بیاد
لینکی که زدم نه لینک کش فلای هست نه لینک خود دیتا سنتر که بگیم لینک داخلی هست لینک از سایت معتبر میکروسافت هست
در حالتی که سرور زیر بار هستش و همه یوزرها انلاین یک سرور با پورت اختتصی هم100 بگیرید باز کمتر از این بهتون سرعت میده
لینک از سایت معتبر میکروسافت نه جای دیگه
معلوم نیست لینکهای که دانلود کرده مال کجا بوده که محدود بوده یا لوکیشنهای اورپا بوده یا هرچیز دیگر
دوستان عاقل هستند و قاضی
موفق باشید
جالبه این همه یوزر فقط ایشون متوجه شدن که من سر همه کلاه گزاشتم و سرور دادم با سرعت 3 کیلو بایت
بجایی سرور با کیفیت
ببین دوست عزیز توکه هیچی بزرگتر از شما هم نمیتونه به اعتبار من و کیفیت سرورهای من خدشه وارد کنه اینو توی گوشت کن عزیزم
---------- Post added at 08:38 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
چی شد غیب شدی انلاین که هستی چرا جواب نمیدی بیا سرورت بده به یکی از مدیران یا یکی از اعضا انجمن تست کنه با دانلود منجر و دانلود کنه خوشحال میشم
فعلا که رو سیاه شدی توی جمع کوچولو
اینلینک دانولد
http://download.microsoft.com/downlo...DV_x64_ENU.exe
اینهم دانلود منجر لینکش
http://mirror2.internetdownloadmanager.com/idman607.exe
مشخصات سرور هم که خودشون میدن
---------- Post added at 08:57 PM ---------- Previous post was at 08:38 PM ----------
منتظر مردی هستم که از دهنش صحبت کرده بود ولی ظاهرا مرد هم نیستش اونقدری که فکرمیکردم که بیاد پاسخ بده به حرفی زده من به حساب بچگیش میزارم مهم نیست از هر 100 عدد مشتری 1 نفر هم اینطوری چه اشکالی داره
1 ساعت گزشته از این حرف مفتی که زدی راستی مشخصات چی شد نکنه سرعت 3 کیوبایت بوده هنوز توی راه هستند
ویرایش توسط MagicVps.Com : August 26th, 2011 در ساعت 20:30
سلام
من کی هستم که بخوام شما رو خراب کنم
عکسا رو می زارم دادم دوستان توی یه کافی نت دیگه هم تست کردن اونا واسم می فرستن اینجا هم ویندوز رو نو کردم نگید فایروال داشت یا هر چی دیگه
شما سرور هاتون خوبه منم هیچ حرفی ندارم ان شالله عمری کار کنید و همه هم راضی باشن
فعلا که رو سیاه شدی توی جمع کوچولو ( ما رو سیای دنیا هستیم جلوی 4 تا ادم که عیب نداره)
عکسا رو میزارم چند تاش با ویندوزه اخری ها هم با دانلود منجر(نهایت سرعت با دانلود منجر ترانسفر 17)
در ضمن توی تماسی که ظهر داشتم باهاتون گفتید که باید فایلهای دانلودت حتما از آمریکا باشه از اروپا یا جاهای دیگه سرعت کمه(من از سرور میکروسافت دانلود زدم)
سر فیس بوکم هیچ حرفی ندارم
نه من دیگه شما رو می بینم نه کاری به سرورتون دارم
اگه حقی بود که من حلال نمی کنم اگه هم نه هیچ
امیدوارم همیشه فعال و شاداب باشید
سلام خدمت همه اهل فن و اساتید سایت با اجازه همه
دوست عزیز قبل از هر گونه زدن پست اول درست چک کنید بعد قضاوت کنید
وقتی وی پی اس می گیری باید اطلاعات به روز باشه مشکل خوردی بتونی چک کنی ،البته جسارت نشه اگر هم بلد نیستی باید اونقدر اطمیان داشته باشی به کسی که وی پی اس میگیری ازش سوال کنی
من نزدیک 3 سال بیشتر دارم با این دوستمون کار می کنم مشکلی نداشتم تا حالا .خیلی هم اذیتش کردم
شما برای دانلود کردن با اینترنت اکسپلور نیار به یه نرم افزار کمی داری درحال پیشفرض اینترنت اکسپلور 10 درصد سرعت اینترنت رو میگریه برو یه فایر فاکس یا فلش گیت نصب کن از هر شرکت اینترنتی بپرسی بهت میگه رو یه ای دی ام نصب کن
اول برو یاد بگیر بعد بیا سرور بگیر،
ویرایش توسط HOSSEIN1242000 : August 26th, 2011 در ساعت 23:20
دوست عزیز اولا من به ایشون گفتم سرعت پایینه گفت از اروپا دانلود نکن برو از مایکروسافت دانلود کن بعد گفتن با دانلود منجر دانلود کن
بعد هم که از پشتیبانیشون دیدم که چه جوری الطافشون رو نثار بنده کردن
شما هم هر نسبتی با ایشون داری درست ولی نمی دونم چرا اینجا کسی بلد نیست با ادب و احترام حرف بزنه
ایشون گفتن عکس منم عکس گذاشتم حالا هی همه با هم بیاید منو بکوبید
من که گفتم آقا من حرفی ندارم
فکر می کنم مثل خیلی ها سرور خریدم بعد سروره یهو غیب شده
لطفا اول درست نگاه کنید بعد نظر بدید
در ضمن فایر فاکس مرورگره که یه نرم افزار مدیریت دانلود کوچولو روشه ، فلش گت نرم افزار مدیریت دانلود خالیه شما هنوز نمی دونی اینا هم رده نیستن؟
ببخشید که من هیچی سرم نمی شه
نمی خواستم بعد از اینهمه توهینی که از طرف شخص شخیصی مثل ایشون به من شده دیگه اینجا جواب بدم اما خوب یکم یک طرفه به قاضی رفتن اشتباهه
راستی از ایشون هم نقل سرعت پایین پرسیدم که ایشون فقط بسنده کردن به اینکه از اروپا دانلود نکن (من باب پرسیدن که گفتی)
بهر حال این کارا یه اسم بیشتر نداره
یا حق
عزیزم من کی گفتم اروپا دانلود نکن من گفتم بهت سرعت اورپا به امریکا پایین هست برعکسش هم صادقه یعنی سرور اورپا داشته باشی و بخواهی لینک امریکا بزنی سرعت کم هست چیز ی که کل دنیا میدونند
من گفتم سرور شما توی امریکا هست شما دانولد منجر نصب کنید لینک میکروسافت که توی خود امریکا هست و چک کنید چرا که محدود نشده هست بعدش گفتم برید idm نصب کنید چرا که بهینه شده هست بعد تست کنید حتی گفتم مشخصات سرور بدین به یکمدیر و هرکی که شما اطمینان دارید لینک دانلود هم دادم گفتم تست کنید ولی شما حاضر نشدین و فقط حرف خودت میزنی این تاپیک 2 ماه بالا هست حدود 80 تا سرور روی این 3تا سرور امریکا و اروپا فورخته شده یعنی این همه یوزر نمیدونه سرعتش پایین هست
شما مشخصات بدین به کسی تست کنه و نتیجش بزاره
http://mirror2.internetdownloadmanager.com/idman607.exe
کد HTML:http://mirror2.internetdownloadmanager.com/idman607.exe
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)