-
August 19th, 2011, 13:11
عضو انجمن
پاسخ : چگونه از نال شدن جلوگیری کنیم!

نوشته اصلی توسط
saeid.roop
بله اگر رو سرور خودتون باشه احتمال نال شدن نزدیک به درصد 1 رقمی می شه ولی کسی خرید نمی کنه از شما
من میخوام چنین کاری کنم:
سیستم مادر یا همون هسته اصلی روی سرور خودم باشه و یک سیستم خیلی ساده برای بازخوانی اطلاعات روی هاست مشتری باشه یعنی مثلا دیتابس اصلی روی سرور ما و فقط در سایت مشتری سیستم خونده باشه در جواب دوست عزیزم به اینکه نمیخرن خب بله میشه گفت شاید نخرن اما خب باور کنید ما برنامه نویس ها پای سیستم هامون ساعت ها زحمت میکشیم اگر یک فرد که اصلا فرهنگ نداره و سواد نداره بیاد جای اینکه خودش بنویسه اینو نال کنه خیلی مارو اذیت میکنه دوستان متخصص تر از بنده اگر از لحاظ امنیتی این روشو تایید میکنن ما همینو پیاده کنیم اگر خریدن عزیزان هاستینگ خب هم به نفع اوناست هم ما اگرم نخریدن بازم ایرادی نداره
با نظر دوست عزیزم Yashar1989 موافق هستم این هم راه بسیار خوبیه
ممنون
-
-
August 19th, 2011 13:11
# ADS
-
August 19th, 2011, 13:11
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
bepad
من نظرم اینه اگر بخوام سیستمو بفروشم به مشتریان به هیچ وجع فایلهای سیستمو ندم روی سرور های خودم باشه البته به ترتیبی که مشتری اون شرکت هم متوجه نشه که از ما خریده و اعتبار اونم حفظ بشه
فقط جواب سوالمو نگرفتم نال فقط از طریق نفوذ به هاست هست؟
در پاسخ پست برنامه نویس عزیز قبلی:
EM4D
بله خب اما فرض به این میگیرم سرور بنده از لحاظ امنیتی تقریبا کامل باشه و به نظرم ادم جای 10 تا 3 تا بفروشه سیستمش منتظر نشه بهتره
اصلا امکان چنین چیزی وجود نداره !
شما وقتی دارید هزینه می گیرید باید سیستم رو در اختیار بذارید ، و نکته اینکه به نظرتون کسی که بخواد نال کنه نمیتونه یکی از همونایی باشه که داره ازتون میخره ؟!
کلا این جور بحث ها در ایران به نتیجه ای نمی رسه
مورد بعدی اینکه هاستینگ ها نمیتونن به سرور شما اعتماد کنن و آبرو و حساب های کاربرانشون رو در جایی قرار بدن که افراد دیگیری (دیگر سایتها) بهش دسترسی دارن
موفق باشید
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
-
تعداد تشکر ها از m3hdi به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2011, 13:13

نوشته اصلی توسط
Yashar1989
شما میتونی یه سرور خوب با آپتایم خوب بگیری
برای هر مشتری از ساب دامین خودش روی هاست خودت cms رو نصب کنی
دقیقاً مثل دایرکتی
اینطوری دیگه مسئولیتش هم با خودت هست
1- کی اطمینان می کنه اطلاعات مشتریان و پرداخت و ... رو سرور کسی دیگه باشه ، شاید شرکت کوچک و تازه کار قبول کنه
2- اگه به سرور اتک دادن و سرور کلا دان شد چی ؟ سایت خود هاستینگ همیشه باید سرپا باشه
3- اگه مشکلی تو نرم افزار سرور پیش اومد ، کلی شرکت هاستینگ باید الاف عیب یابی احتمالی باشند ؟
---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------

نوشته اصلی توسط
bepad
من میخوام چنین کاری کنم:
سیستم مادر یا همون هسته اصلی روی سرور خودم باشه و یک سیستم خیلی ساده برای بازخوانی اطلاعات روی هاست مشتری باشه یعنی مثلا دیتابس اصلی روی سرور ما و فقط در سایت مشتری سیستم خونده باشه در جواب دوست عزیزم به اینکه نمیخرن خب بله میشه گفت شاید نخرن اما خب باور کنید ما برنامه نویس ها پای سیستم هامون ساعت ها زحمت میکشیم اگر یک فرد که اصلا فرهنگ نداره و سواد نداره بیاد جای اینکه خودش بنویسه اینو نال کنه خیلی مارو اذیت میکنه دوستان متخصص تر از بنده اگر از لحاظ امنیتی این روشو تایید میکنن ما همینو پیاده کنیم اگر خریدن عزیزان هاستینگ خب هم به نفع اوناست هم ما اگرم نخریدن بازم ایرادی نداره
با نظر دوست عزیزم
Yashar1989 موافق هستم این هم راه بسیار خوبیه
ممنون
شما به جای دغدغه و نگرانی بابت نال شدن ، فکر تکمیل سیستم خودتون باشید
این همه نال شده whmcs ولی طرف می ره اصل می خره ، چون از پشتیبانی و ... استفاده کنه
می تونید کد تخریب کننده بزارید که اگه اورجینال نبود بعد 1 ماه بزنه کل سایت رو نابود کنه یا همچین چیزی ( البته پیشنهاد نمی کنم )
-
تعداد تشکر ها از saeid.roop به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2011, 13:15
عضو انجمن
ممنون از پیشنهاد دوست من منتظر پیشنهادات خلاق و جدید هم هستم اون مشکلاتی که گفتد عزیزان درسته.جایی نیست بشه نرم افزارو ثبت کرد اگر استفاده غیر مجاز شد حداقلش بدیم سایت طرفو ***** کنن
-
-
August 19th, 2011, 13:18
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
saeid.roop
1- کی اطمینان می کنه اطلاعات مشتریان و پرداخت و ... رو سرور کسی دیگه باشه ، شاید شرکت کوچک و تازه کار قبول کنه
2- اگه به سرور اتک دادن و سرور کلا دان شد چی ؟ سایت خود هاستینگ همیشه باید سرپا باشه
3- اگه مشکلی تو نرم افزار سرور پیش اومد ، کلی شرکت هاستینگ باید الاف عیب یابی احتمالی باشند ؟
خوب وقتی کسی بخواد به طور قانونی فعالیت کنه به طور حتم با مشتریان قرار میبنده
1-در صورت بستن قرار اگر حتی اطلاعات یک مشتری پخش بشه میتونه به راحتی شکایت کنه
2-معمولاً شرکتهایی که اینگونه CMS های خودشون رو ارائه میدن با بیشتر از 3-4 دیتاسنتر کار میکنن
به محض ورود اطلاعات ، اطلاعات به دیتابیس هر دیتاسنتر وارد میشه
اگر آدرس مشتری portal.host.com بود و کاربر خواست وارد سایت بشه ابتدا به یک سرور کوچکتر وصل میشه و از بین دیتاسنترهایی که پینگ بهتری دارن اولی رو انتخاب میکنه و برای کاربر اون مشتری باز میکنه یا به قولی همون سیستم CDN
اینطوری هم ترافیک تقسیم میشه بین دیتاسنتر هم سرعت انتقال اطلاعات بالاتر میره
3- این مورد هم باز تو مورد قبلی گفتم اگر سرور مشکل پیدا کرد سایت رو از روی سرور دیتاسنترهای دیگه باز میکنه
درسته مواردی که گفتم هزینش بالا میشه اما این دوست عزیز برای شروع میتونه با ماهی 100 تومن و 3 وی پی اس از 3 دیتاسنتر مختلف کار رو شروع کنه
برنامه نویسیش هم که خودش برنامه نویس میتونه انجام بده
ویرایش توسط Yashar1989 : August 19th, 2011 در ساعت 13:56
......
-
-
August 19th, 2011, 13:28
عضو انجمن
من حدود 3 سالی میشه که از whmcs استفاده می کنم.
سیاست whmcs را بهتون پیشنهاد می کنم.هر روز یک آپدیت و ورژن جدید میداد بیرون اوایل ! جالا در صورتی کی می تونست صبر کنه و توی ورژن جدید ریلیز کنه.همین باعث به وجود آمدن یک جو روانی برای کسانی که از نال شده استفاده می کردند شد که نکنه بریم رو هوا.
بعد یک تخفیف خفن حدود 50% ای داد و خیلی از این افراد نسخه اصلی را خریداری کردند.
-
-
August 19th, 2011, 13:30
بله خب اما فرض به این میگیرم سرور بنده از لحاظ امنیتی تقریبا کامل باشه و به نظرم ادم جای 10 تا 3 تا بفروشه سیستمش نال نشه بهتره
.
بله دوست خوبم . این هم یک راهه
ولی چون هاستینگن به غرورشون بر میخوره برن رو یه سرور دیگه
شوخی کردم . باید باهاشون کنار بیاین 
من که براتون آرزوی موفقیت میکنم
-
تعداد تشکر ها از EM4D به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2011, 13:55
عضو انجمن
baraye en ke az naull shodan jolo gire konin conterol panel hosting ham be moshtare nadi n en jore moshkel hael man enkaro mikonma toey gharardad ham be moshtare begin ke conterol panel hosting ro nemidin + enek mitonin roey host khodeto nnasb konin vali az roeyon serevr degh namyeshbedeh en karro ham mitonin bekonin
-
-
August 19th, 2011, 13:59
-
-
August 19th, 2011, 15:55
عضو انجمن
دوست عزیز (استارتر تاپیک )
شما با من در ارتباط باشید ... بنده یه سری روشهای خودمو دارم واسه جلوگیری از ***یدن اسکریپت و این چیزی ...
خواستین پی ام خصوصی کنین بیشتر صحبت کنیم 
موفق باشید...
طراحی و برنامه نویسی
حرفه ای وب - سی ام اس
اختصاصی - ساخت تجهیزات
الکترونیکی - پرینترهای
سه بعدی
همه و همه در
نگاره
-