نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23

موضوع: چگونه از نال شدن جلوگیری کنیم!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    56
    تشکر تشکر شده 
    48
    تشکر شده در
    42 پست

پیش فرض پاسخ : چگونه از نال شدن جلوگیری کنیم!

نقل قول نوشته اصلی توسط Yashar1989 نمایش پست ها
    شما میتونی یه سرور خوب با آپتایم خوب بگیری
    برای هر مشتری از ساب دامین خودش روی هاست خودت cms رو نصب کنی
    دقیقاً مثل دایرکتی

اینطوری دیگه مسئولیتش هم با خودت هست
    1- کی اطمینان می کنه اطلاعات مشتریان و پرداخت و ... رو سرور کسی دیگه باشه ، شاید شرکت کوچک و تازه کار قبول کنه
    2- اگه به سرور اتک دادن و سرور کلا دان شد چی ؟ سایت خود هاستینگ همیشه باید سرپا باشه
    3- اگه مشکلی تو نرم افزار سرور پیش اومد ، کلی شرکت هاستینگ باید الاف عیب یابی احتمالی باشند ؟

---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:11 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط bepad نمایش پست ها
    من میخوام چنین کاری کنم:
    سیستم مادر یا همون هسته اصلی روی سرور خودم باشه و یک سیستم خیلی ساده برای بازخوانی اطلاعات روی هاست مشتری باشه یعنی مثلا دیتابس اصلی روی سرور ما و فقط در سایت مشتری سیستم خونده باشه در جواب دوست عزیزم به اینکه نمیخرن خب بله میشه گفت شاید نخرن اما خب باور کنید ما برنامه نویس ها پای سیستم هامون ساعت ها زحمت میکشیم اگر یک فرد که اصلا فرهنگ نداره و سواد نداره بیاد جای اینکه خودش بنویسه اینو نال کنه خیلی مارو اذیت میکنه دوستان متخصص تر از بنده اگر از لحاظ امنیتی این روشو تایید میکنن ما همینو پیاده کنیم اگر خریدن عزیزان هاستینگ خب هم به نفع اوناست هم ما اگرم نخریدن بازم ایرادی نداره

با نظر دوست عزیزم Yashar1989 موافق هستم این هم راه بسیار خوبیه
    ممنون
    شما به جای دغدغه و نگرانی بابت نال شدن ، فکر تکمیل سیستم خودتون باشید
    این همه نال شده whmcs ولی طرف می ره اصل می خره ، چون از پشتیبانی و ... استفاده کنه
    می تونید کد تخریب کننده بزارید که اگه اورجینال نبود بعد 1 ماه بزنه کل سایت رو نابود کنه یا همچین چیزی ( البته پیشنهاد نمی کنم )

2. تعداد تشکر ها از saeid.roop به دلیل پست مفید

عضو جدید Yashar1989 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    49
    تشکر تشکر شده 
    76
    تشکر شده در
    53 پست

پیش فرض پاسخ : چگونه از نال شدن جلوگیری کنیم!

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid.roop نمایش پست ها
    1- کی اطمینان می کنه اطلاعات مشتریان و پرداخت و ... رو سرور کسی دیگه باشه ، شاید شرکت کوچک و تازه کار قبول کنه
    2- اگه به سرور اتک دادن و سرور کلا دان شد چی ؟ سایت خود هاستینگ همیشه باید سرپا باشه
    3- اگه مشکلی تو نرم افزار سرور پیش اومد ، کلی شرکت هاستینگ باید الاف عیب یابی احتمالی باشند ؟
    خوب وقتی کسی بخواد به طور قانونی فعالیت کنه به طور حتم با مشتریان قرار میبنده
    1-در صورت بستن قرار اگر حتی اطلاعات یک مشتری پخش بشه میتونه به راحتی شکایت کنه
    2-معمولاً شرکتهایی که اینگونه CMS های خودشون رو ارائه میدن با بیشتر از 3-4 دیتاسنتر کار میکنن
    به محض ورود اطلاعات ، اطلاعات به دیتابیس هر دیتاسنتر وارد میشه
    اگر آدرس مشتری portal.host.com بود و کاربر خواست وارد سایت بشه ابتدا به یک سرور کوچکتر وصل میشه و از بین دیتاسنترهایی که پینگ بهتری دارن اولی رو انتخاب میکنه و برای کاربر اون مشتری باز میکنه یا به قولی همون سیستم CDN

اینطوری هم ترافیک تقسیم میشه بین دیتاسنتر هم سرعت انتقال اطلاعات بالاتر میره
    3- این مورد هم باز تو مورد قبلی گفتم اگر سرور مشکل پیدا کرد سایت رو از روی سرور دیتاسنترهای دیگه باز میکنه

درسته مواردی که گفتم هزینش بالا میشه اما این دوست عزیز برای شروع میتونه با ماهی 100 تومن و 3 وی پی اس از 3 دیتاسنتر مختلف کار رو شروع کنه
    برنامه نویسیش هم که خودش برنامه نویس میتونه انجام بده
    ویرایش توسط Yashar1989 : August 19th, 2011 در ساعت 13:56
    ......

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)