-
August 19th, 2011, 11:46
عضو انجمن
چگونه از نال شدن جلوگیری کنیم!
سلام
دوستان عزیز من امروز مطلع شدم یکی از cms های محبوب در زمینه هاستینگ نال شده خیلی متاسف شدم خودم شخصا برنامه نویس هستم اما به اون cms و شرکت سازندش واقعا علاقه دارم اما خب متاسفانه نالش کردن(برای حفظ حقوق اون سیستم اسم نمیبرم مدیران مربوطه خودشون در جریان هستند)
اما حالا کاری به اون ندارم من یک cms خوب و قدرتمند نوشتم در زمینه مدیریت هاستینگ قصد فروش اونو دارم اما اصلا دوست ندارم در هیچ شرایطتی سیستمی که من و همکارانم چند ماه روش کار کردن نال بشه دوستان اگر مرجع قانونی برای ثبت cms میشناسید لطفا راهنمایی کنید که با اینو ثبت کنیم چون واقعا قرار باشه جایی برای ثبت نباشه اصلا سیستمو نمیفروشم و خودم استفاده میکنم
ممنون از وقتی که برای بررسی این موضوع میزارید
موفق باشید
التماس دعا
-
-
August 19th, 2011 11:46
# ADS
-
August 19th, 2011, 12:17
عضو دائم
پاسخ : چگونه از نال شدن جلوگیری کنیم!
خیلی وقته شما تازه خبر دار شدی! تازه شروع به فروش شده مقصر هم کسی هست که cms رو میخره وقتی سرورش اینقدر امنیت نداره با 2 تا شل میشه نفوذ کرد!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
August 19th, 2011, 12:21
هر کاری کنی بازم نال میشه با هر نرم افزاری الان با هر نرم افزاری ی کد پی اچ پی رو کد کنید اینجا بزارید کمتر از ۱ ساعت میشه نالش کرد
---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:19 PM ----------

نوشته اصلی توسط
Am!r

خیلی وقته شما تازه خبر دار شدی! تازه شروع به فروش شده مقصر هم کسی هست که cms رو میخره وقتی سرورش اینقدر امنیت نداره با 2 تا شل میشه نفوذ کرد!
نه سورس امینت داره نال کار ساده ای هست
کاری نداره شما هر برنامه ای که فرق میکنید شاخ تو کد کردن باش ی کد رو کد کنید بزارید اینجا نال میکونیمش و کد اصلی رو بتون میدیم
-
-
August 19th, 2011, 12:22
سلام
نمیخوام نا امیدتون کنم ولی کاری نمیشه کرد . میشه سخت کرد ولی خب ...
همینه که من حرص میخورم میگم دارن استعداد هارو میکشن ، بعد همه میان یه چیز بار من میکنن
اگه شما این مشکل رو نداشتی بلافاصله بعد از فروش سیستم اولت ، به خاطر روحیه ای که از فروش سالمش به دست آوردی ، آیا به فکر نوشتن نسخه ی جدید تر ، با امکانات بالاتر و حرفه ای تر نبودی؟ اینطوری بعد از چند سال سیستمت میتونست با غول های بزرگ رقابت کنه . ولی الان چی؟ اینو میخونی ، یه فحش به روح مرده و زنده ی طرف میدی ، میگی ولش کن ، زحمت بکشم بدم ملت مفت مفت بخورن ؟
منم بعضی وقتا که بخوام چیزی بنویسم ، به صورت متن باز مینویسم و میگم کپی کنید ، به نام خودتون منتشر کنید تا جونتون در بیاد
ولی شما که نمیتونی و نباید متن باز بدی بیرون ، باید چیکار کنی ؟
برای همینه سیستم های ایرانی هیچ وقت پیشرفت نمیکنه و کلی باگ داره و تا آدم میخواد صداش در بیاد سریع تاپیکش رو حذف میکنن (اینجارو نمیگم) و پر رو پر رو باگ رو هم فیکس نمیکنن .
خواستم به عنوان برادر کوچیکت راهنماییت کرده باشم .
شخصی استفاده کن بهتره . یا از راهکار های "لطفا نال نکنید" مهران مدیری استفاده کن
-
تعداد تشکر ها از EM4D به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2011, 12:53
عضو انجمن
دوستان ممنون از نظرات ارزشمند شما
یک سوال دارم با راه نال کردن یا همین د ز د ی سیستم از راه نفوذ به هاسته؟چون میدونید من یکم فکر کردم خب یک راه داره به مشتری سورس ندیم یعنی اینکه یک سرور تهیه کنیم با کیفیت خوب و اطلاعات اون به مشتری داده نشه دست مثلا خودم باشه!
(البته میدونم یکم عیده غیر متعارفی هست اما باور کنید ادم حرصش میگره ببینه سیستمی که چند ماه کار کرده ایده زده حالا بیاد نال بشه!(ما تازه تبدیل whmcs هم ساخته بودیما)حیف شد!)
-
-
August 19th, 2011, 12:59
تا وقتی بازار نال هست ، نال شدن هم باید انتظار داشته باشی
البته مقصر خود ما هستیم ، به هر بهانه ایی مثل نداشتن پول ، تست نرم افزار ، تحریم و ... زحمت برنامه نویس ها رو نابود می کنیم
---------- Post added at 12:59 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
سیستم شما هاستینگ هست ، مثلا فروشگاه ساز بود می گفتی و کنترل پنل می دم به مشتری
-
تعداد تشکر ها از saeid.roop به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2011, 13:01
بله حیف شد .
منظورتون اینه که فقط رو هاست خودتون اجازه بدید استفاده کنن ؟ این مورد هم اشکالات خودش رو داره . مثلا در بعضی مواقع کسی هاستش رو عوض نمیکنه . یا به هر دلیلی نمیخواد بیاد رو سرور شما
سرور شما هم راه نفوذ داره . شاید بیشتر از هاست خیلی از مشتری هات .
کسی میتونه بیاد مستقیم ازت بخره و خودش نالش کنه
-
تعداد تشکر ها از EM4D به دلیل پست مفید
-
August 19th, 2011, 13:03
عضو انجمن
من نظرم اینه اگر بخوام سیستمو بفروشم به مشتریان به هیچ وجع فایلهای سیستمو ندم روی سرور های خودم باشه البته به ترتیبی که مشتری اون شرکت هم متوجه نشه که از ما خریده و اعتبار اونم حفظ بشه
فقط جواب سوالمو نگرفتم نال فقط از طریق نفوذ به هاست هست؟
در پاسخ پست برنامه نویس عزیز قبلی:EM4D
بله خب اما فرض به این میگیرم سرور بنده از لحاظ امنیتی تقریبا کامل باشه و به نظرم ادم جای 10 تا 3 تا بفروشه سیستمش نال نشه بهتره
ویرایش توسط bepad : August 19th, 2011 در ساعت 13:07
-
-
August 19th, 2011, 13:06
بله اگر رو سرور خودتون باشه احتمال نال شدن نزدیک به درصد 1 رقمی می شه ولی کسی خرید نمی کنه از شما
-
-
August 19th, 2011, 13:08
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
bepad
من نظرم اینه اگر بخوام سیستمو بفروشم به مشتریان به هیچ وجع فایلهای سیستمو ندم روی سرور های خودم باشه البته به ترتیبی که مشتری اون شرکت هم متوجه نشه که از ما خریده و اعتبار اونم حفظ بشه
فقط جواب سوالمو نگرفتم نال فقط از طریق نفوذ به هاست هست؟
در پاسخ پست برنامه نویس عزیز قبلی:
بله خب اما فرض به این میگیرم سرور بنده از لحاظ امنیتی تقریبا کامل باشه و به نظرم ادم جای 10 تا 3 تا بفروشه سیستمش منتظر نشه بهتره
شما میتونی یه سرور خوب با آپتایم خوب بگیری
برای هر مشتری از ساب دامین خودش روی هاست خودت cms رو نصب کنی
دقیقاً مثل دایرکتی
اینطوری دیگه مسئولیتش هم با خودت هست
-