نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 328

موضوع: فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    4 پست

پیش فرض پاسخ : فروش ویژه رم 1 گیگ | پهنای باند نامحدود |فقط 15 تومان |1Gbps Port |MagicVps.Com

نقل قول نوشته اصلی توسط MagicVps.Com نمایش پست ها
    شماره حساب فقط سامان هست بانکی دیگه نیست فقط سامان موجود هست

در این باره باید بگم جای نگرانی نیست سر وقتش بهتون ایمیل زده میشود اگر هم دور تر بشه بشه من ضرر میکنم نه شما در ضمن لایسنس whmcs هم دارم بصورت قانونی حدود 14 ماه پیش به قیمت 250 هزارتومن خریداری شده ولی خوب نصب نشده تا الان حدود 1.5 ماه پیش هم شارج مجدد شده ما برای همه چیز پول خرج میکنم درستش هم خرج میکنم

با توجه به اینکه سرور توی امریکا هست ملاک سرعت دانلود لینک میکروسافت هستش که محدود هم نشده و یا لینک بدون کیفیت هم نیست برای تست هم از همین استفاده میکنم روی سرور

http://download.microsoft.com/downlo...DV_x64_ENU.exe

دیگه اگر مخابرات چیز پی ان محدود کرده باشه یا مشکل از نت کاربرتون باشه یا هر چیز دیگر دیگه باشه دست من نیست هر زمان این لینک سرعتش کمتر ار پورت 100 شد تشریف بیار پولت پس بگیر غیر این صورت که هیچی

زمان تحویل هم بعداز تایید پرداخت بین 5 تا 12 ساعت بعد هست تا ساعت 3 شب هم هستم من نت

در ضمن نکته اصلی ایمیلتون پیام خصوصی کنید که یه فرم هست میفرستم شرایطش بخونید اگر شرایطش قبول داشتید بصورت کامل پرش کنید و بفرستید که شماره حساب ارسال شود

موفق باشید
    مگه داریم قرارداد ترکمن چای مینویسیم
    و یا جاده ابریشم می کشیم
    نمی خواد داداش
    من 30 یا 40 برام پولی نیست که بیام قرارداد بخونم پر کنم و .... .
    لطف کنید شماره حساب بانک سامان بدید تا پرداخت بشه و یه ایمیل معتبر بدید تا شماره پیگیری رو براتون ارسال نمایم و همچنین مشخصات سرور را به همان ایمیل ارسال فرمائید
    ضمنا ویندوز 2008 با رم 2 باشه فرمودین ماه اول 25000 - از ماهه 2 میشه 35000 تومان
    شماره حسابتون رو ایمیل کنید

baa_music@yahoo.com
    ویرایش توسط m_mahmoudi : August 12th, 2011 در ساعت 20:54 دلیل: رم 2 گیگ - ویندوز 2008

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)