نقل قول نوشته اصلی توسط MagicVps.Com نمایش پست ها
سایت که کلا چیز خاصی روش ندارم یه پیج ود که شماره تماس بود که اون هم برداشتم
سرعت تضمینی به انداره 100 اختتصی سهت یعنی حداقل 11 تا 12 مگ و البته باسرعت بیشتر از پورت 100 هم معمولا هست
در مورد برتری نوع اکانتینگ و ویندوز 2003 یا 2008 برای این کار اطلاعاتی ندارم متاسفانه فروشنده اکانتینگ نبودم و نیستم که این مواردی که پرسیدن اطلاع داشته باشم ولی در کل پورت سررو اصلی 1 گیگ هست و رم سرور هم 1 گیگ اختصاصی
دیگه بر اساس مشخصات سروهای قبلی که داشتید و تجربه داشتن یوزرهای انلاین سرورهای قبلیتون یه برسی کنید که ببینید کارتون را میافته یا نه

در ضمن یک پیشنهاد اگر واقعا 800 تا یوزر انلاین دارید 100% شما یک سرور اختصاصی باید تهیه کنید تصمیم با خودتونه
در مورد سایت داشتن یا نداشتن که نمی شه اعتبار شما را رد کرد و ..... .
خیلی از سایت ها هستند که طراحی آنچنان می کنند و اتوماسیون های اداری با هزینه های زیاد طراحی می شه برای مشترکینشون ولی سرویس های خوبی اراده نمی کنند و فقط کافی یک بار ازشون خرید کنید
اینو گفتم که به نتیجه برسید که سایت داشتن و یا نداشتن شما ملاک نیست خدامات خوبی که اگه اراده بدید مهم هست ولی حداقل یا نام کاربری خودتون رو ویرایش کنید که مطمئنا نمی شه و یا یه پیچ index.html روی سایت بزارید و که مشتریان رو سر در گم نکنید

و اما موضوع اصلی :
من در حال حاضر بین 660 یوزر تا 750 یوزر انلاین دارم از سرویس قبلی راضی هستم ولی میخوام یه سرور دیگه هم بگیرم
اون رو میخوام برای مسائلی که هست بدم تحویل چون میخوام ای پی سرور رو عوض کنم و کلا به دلیلاتی که برای خود من مهم هست

الان این سرور که دارید میدید
رم 1 گیگابایت اختصاصی برای هر vps هست ؟
و تا چند مگابایت تضمین دانلود در ثانیه برای وی پی اس میدید ؟
سیستم عاملش 2003 هست یا 2008 ؟