سلام

نقل قول نوشته اصلی توسط servers24 نمایش پست ها
دوست عزیز

شرکت cPanel برای ابطال لایسنس ها سیستم خاصی دارد که از چندین فاکتور برای تصمیم گیری در این جهت استفاده می کند. در صورتی که شما این فاکتور ها را مد نظر داشته باشید به هیچ عنوان لایسنس شما ابطال نمی گردد حتی در صورتی که از شما شکایت گردد!
در حقیقت کاری که ما می کنیم ترفند هایی است که در نهایت منجر به اثبات این مسئله می شود که این سرور توسط ایرانیان مدیریت یا کنترل نمی شود!
در عین حال با توجه به اینکه کلیه IP های ما به نام خودمان است، عموماً cPanel قبل از تحریم با ما تماس می گیرد و در مورد صاحب سرور یا IP فرد سفارش دهنده سرور از ما پرسش به عمل می آورد که چندین مورد در ماه قبل برای ما پیش آمده است. در چنین حالتی هم ما مسلماً اطلاعات مشتری ایرانی را به وی نمی دهیم تا لایسنسش رو باطل کنه!

در چنین شرایطی است که ما می توانیم گارانتی 100% در مورد عدم تحریم برای لایسنس هایمان بکنیم که این مهم با توجه به موارد بالا به دست آمده است.
ممنونم از جواب شما. ولی واقعا چند سوال جدید در مورد پاسخ های شما دارم.

1 ) آن طور که من در جریان هستم cPanel لایسنس را بر اساس IP سرور اجاره می دهد ولی مطابق قوانین cPanel کسی که لایسنس را اجاره می کند موظف به پاسخگویی در مورد مسائل مربوط به قوانین cPanel است نه فردی که اطلاعات او در IP ذکر شده است.

در صورتی شما لایسنس های cPanel را خودتان به طور مستقیم از cPanel تهیه می کنید و یا نماینده cPanel هستید این موضوع که قبل از باطل شدن با شما تماس گرفته می شود درست است ( من پیشنهاد می کنم برای اینکه برای دوستان موضوع شفاف شود یا لینک نمایندگی خودتان را بفرمایید و یا اینکه آدرس آی پی یکی از سرورها را بفرمایید تا دوستان در http://verify.cpanel.net/ بررسی کنند )

شرکت و یا فردی که اطلاعات او در IP آمده است صرفا در مواردی که شکایتی از آن سرور بابت ارسال اسپم و یا حمله به سرور دیگر از طریق آن سرور و یا عدم رعایت قوانین Copyright بر روی سرور و یا یکی از هاست ها و یا ... بایستی پاسخگو باشد . ولی آن طور که من از چند تا از دوستان که سال گذشته در دیتا سنتر Iweb دچار مشکل باطل شدن cPanel شدند شنیدم اصلا شکایتی از طرف Abuse دیتا سنتر برای آنها نبوده است و بدون هیچگونه اطلاعی لایسنس آنها باطل شد و راهی برای اینکه مذاکره کردن نداشتند.

2 ) چیزی که من از دوستانم شنیدم قانونی که بر اساس آن cPanel لایسنس را باطل می کند شامل فروش نرم افزار و یا استفاده از نرم افزار حتی از طریق افراد واسط به کاربران ایرانی است و بر همین اساس اینکه شما اعلام کنید مشتری شما که سرور را از شما گرفته ایرانی نیست هم تاثیری نخواهد داشت . چون احتمالا در آن حالت از شما خواهند خواست که لیست هاستهایی که در آن سرور هستند را اعلام کنید و شما طبیعتا نمی توانید اعلام کنید هاستی که دامنه آن ir. است ایرانی نیست ...
از طرف دیگر چند نفر از دوستان من که در Iweb دچار این مشکل شدند در زمان سفارش سرور اطلاعات شهروند کانادا را اعلام نموده بودند. و با همان اطلاعات هم پیگیر رفع اشکال بودند که به نتیجه نرسیدند.

با در نظر تمام موارد بالا من فکر نمی کنم این موضوع گارانتی 100% امکان پذیر باشد برای همین من همیشه خودم صادقانه به مشتری این مشکلات را مطرح می کنم.

با تشکر