شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
ببین دوست من میشه گفت تقریبا من شاید بالای 30 دیتاسنتر رو تو انواع کشورها حتی چین و مالزی رو تست کردم! سال قبل انجمن ما یکی از بزرگترین انجمن های فیلم ایران بود و تقریبا حدود 1000 فیلم لینک مستقیم رو سرور خصوصی که گرفته بودیم داشتیم که بعد از مورد لطف ارشاد قرار گرفتن و سقوط سایت سرور رو کنار گزاشتیم. یک سرور خصوصی یکی از دوستان از گیگا گرفتند برامون که مثل ماشینی بود که همش گاز میداد اما سرعتش بالا نمیرفت! قطع و وصلی شبانه روزی به کنار اول گفتم شاید مشکل از دوستم هست که کارش رو بلد نیست اما وقتی پینگ افتضاح میداد و یا کلا قطع میشد مقصر مشخصه کی هست! شاید هنوزم یادتون باشه این گیگا چه قدر از مشتریهاش به بهانه های الکی جریمه میگرفت! خود من 400 دلار فقط جریمه شدم و آخرش مثلا فرار کردم هتزنر! نگو سگ زرد برادر شغال هست!همین بلاها سرمون آنجا هم آمد غیر این 2 بار همونجا سرور عوض کردیم شاید مشکل برطرف بشه اما مشکلاتی پیش میومد واقعا خنده دار! یک روز سرور قطع و وصل میشد روز بعد سرور بالا میومد دسترسیمون قطع بود! روز بعدی ساپسنت بودیم.. روز بعدش سرور خاموش بود و اصلا انگار نه انگار.... سرعت سرورهاشون بله برای دانلودهای کوچیک عالی هست اما وقتی یک فایل 1 گیگابایتی رو دانلود میکنی 8 بار بیشتر قطع میشه و وصل میشه!
حالا رفتیم آمریکا آقا سرور از آن پایینتر بود اصلا انگار پوست کلفت کم بیار نبود! قطعی هم شاید در حد صفر! یک تیکت میفرستادی به قول خودشون وظیفه کاری هست و جواب میدادند.. ولی همین آقایان المانی تیکت میدادی طرف پول سیگار و ... شو نگیره جواب نمیداد!
iweb پوست ما رو کن و هاست ما رو پاک کرد اما خدایی شرف داشت به این آلمانی ها.. آلمانی ها اول پول میگیرند بعد کیفیت! برعکس آمریکایی ها اول کیفیت بعد پول!
بازم میگم دوستان ممکنه با هر دیتاسنتری راهت باشند و همایتش کنند اما حداقل این مشکلات برای من یکی آمد که کلاهم بیفته آلمان نمیرم برش دارم! ببین چیکار کردند که ممد فخرایی هم حالش از اروپا به هم میخوره!
اکثرا دوستان یک طرفه فکر میکنند.
خوب ما که با یه جا کار نمیکنیم که طرفه جایی رو بگیم. به نظر من دیتا سنتر اپتایم 100 داشته باشه و سرعت network خوب و stable داشته باشه. بسته به نیازه کاربر که واسه چی میخواد استفاده کنه فرق داره .
واسه یه کاری هتزنر خوبه واسه یه چیزی singlehop و .... .
فقط چیزی که خیلی مهمه اپتایم و بعد قیمت خوب متناسب با ساپورت .
ویرایش توسط iNicz.Com : May 25th, 2011 در ساعت 00:57
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)