نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 82

موضوع: پایان عمر هتزنر و گلایه از ساپورت ضعیف حتما بخوانید ...

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن amiry آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    237
    تشکر تشکر شده 
    255
    تشکر شده در
    185 پست

پیش فرض پاسخ : پایان عمر هتزنر و گلایه از ساپورت ضعیف حتما بخوانید ...

این تاپیکم از اون تاپیکا بوداااا خیلی مضحک بود خیلی من خودم از دو تا دیتا سنتر سرور دارم خداییش از هتزنر خیلی خیلی راضی هستم پورت 1گیگ هم درسته یکم هزینه اضافی داشت ولی ارزششو داشت کیفیت دوست عزیز به پول هست انصافا هم قیمت و کیفیت محصولاتشان خیلی خوبه ! حالا قصد استارتر این تاپیک چی بود خدا می دونه ! بد نام کردن دیتا سنتر هتزنر ؟!
    ویرایش توسط amiry : May 24th, 2011 در ساعت 14:40

2. تعداد تشکر ها از amiry به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط amiry نمایش پست ها
    این تاپیکم از اون تاپیکا بوداااا خیلی مضحک بود خیلی من خودم از دو تا دیتا سنتر سرور دارم خداییش از هتزنر خیلی خیلی راضی هستم پورت 1گیگ هم درسته یکم هزینه اضافی داشت ولی ارزششو داشت کیفیت دوست عزیز به پول هست انصافا هم قیمت و کیفیت محصولاتشان خیلی خوبه ! حالا قصد استارتر این تاپیک چی بود خدا می دونه ! بد نام کردن دیتا سنتر هتزنر ؟!
    نوبت تاپیک زدن شما هم میشه برادر. عجله نکن.. یک دیتاسنتر خوب رو یکی دوماه نمیتونی بشناسی که ازش راضی هستی! بزار کم کم میفهمید دیتاسنتر گرونقیمت و عالی چه فرقی با ارزونش داره..
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

4. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

عضو دائم IFACO.Net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    242
    تشکر تشکر شده 
    1,314
    تشکر شده در
    804 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط nimapendar نمایش پست ها
    من که یه سرور داشتم از این دیتاسنتربه خاک سیاه نشوندم از شانس بدم سروری که گرفته بودم دچار مشکل شد و کامل دسترسیم به سرور قطع شد بعد از 2 روز که مرتب ایمل دادم و به کندی جواب دادند سرور را آوردند بالا اما چه فایده که دیتابیس ها پاک شده بود
    جواب که به من دادند گفتند توی یه دیتابیس ویروس رفته بوده همه را زدیم پاک کردیم
    البته خدا را شکر تنها 2 سایت دچار مشکل شدند که یکی نفرشون توی همین انجمن فعالیت می کنه
    از بقیه سایت ها بک آپ داشتم
    این هم ماجرای من بود با دیتاسنتر مزخرف هت زنر اصلا روی سرورها لینوکسی که نصب می کنه لینوکس سبک هست و خیلی مزخر فه
    شما از هتزنر سرو اختصاصی داشتی یا اینکه وی پی اس از سروری که اونجا بوده داشتی ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    نوبت تاپیک زدن شما هم میشه برادر. عجله نکن.. یک دیتاسنتر خوب رو یکی دوماه نمیتونی بشناسی که ازش راضی هستی! بزار کم کم میفهمید دیتاسنتر گرونقیمت و عالی چه فرقی با ارزونش داره..

دلتا جان شما از هتزنر سرور داشتی یا از گیگا ؟ و علت مشکلت چی بوده ؟
    شرکت هاستینگ ایفاکو
    سایت رسمی : IFACO.NET
    هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
    ...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمی‌سازد :...

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط IFACO.Net نمایش پست ها

دلتا جان شما از هتزنر سرور داشتی یا از گیگا ؟ و علت مشکلت چی بوده ؟
    ببین دوست من میشه گفت تقریبا من شاید بالای 30 دیتاسنتر رو تو انواع کشورها حتی چین و مالزی رو تست کردم! سال قبل انجمن ما یکی از بزرگترین انجمن های فیلم ایران بود و تقریبا حدود 1000 فیلم لینک مستقیم رو سرور خصوصی که گرفته بودیم داشتیم که بعد از مورد لطف ارشاد قرار گرفتن و سقوط سایت سرور رو کنار گزاشتیم. یک سرور خصوصی یکی از دوستان از گیگا گرفتند برامون که مثل ماشینی بود که همش گاز میداد اما سرعتش بالا نمیرفت! قطع و وصلی شبانه روزی به کنار اول گفتم شاید مشکل از دوستم هست که کارش رو بلد نیست اما وقتی پینگ افتضاح میداد و یا کلا قطع میشد مقصر مشخصه کی هست! شاید هنوزم یادتون باشه این گیگا چه قدر از مشتریهاش به بهانه های الکی جریمه میگرفت! خود من 400 دلار فقط جریمه شدم و آخرش مثلا فرار کردم هتزنر! نگو سگ زرد برادر شغال هست!همین بلاها سرمون آنجا هم آمد غیر این 2 بار همونجا سرور عوض کردیم شاید مشکل برطرف بشه اما مشکلاتی پیش میومد واقعا خنده دار! یک روز سرور قطع و وصل میشد روز بعد سرور بالا میومد دسترسیمون قطع بود! روز بعدی ساپسنت بودیم.. روز بعدش سرور خاموش بود و اصلا انگار نه انگار.... سرعت سرورهاشون بله برای دانلودهای کوچیک عالی هست اما وقتی یک فایل 1 گیگابایتی رو دانلود میکنی 8 بار بیشتر قطع میشه و وصل میشه!
    حالا رفتیم آمریکا آقا سرور از آن پایینتر بود اصلا انگار پوست کلفت کم بیار نبود! قطعی هم شاید در حد صفر! یک تیکت میفرستادی به قول خودشون وظیفه کاری هست و جواب میدادند.. ولی همین آقایان المانی تیکت میدادی طرف پول سیگار و ... شو نگیره جواب نمیداد!
    iweb پوست ما رو کن و هاست ما رو پاک کرد اما خدایی شرف داشت به این آلمانی ها.. آلمانی ها اول پول میگیرند بعد کیفیت! برعکس آمریکایی ها اول کیفیت بعد پول!
    بازم میگم دوستان ممکنه با هر دیتاسنتری راهت باشند و همایتش کنند اما حداقل این مشکلات برای من یکی آمد که کلاهم بیفته آلمان نمیرم برش دارم! ببین چیکار کردند که ممد فخرایی هم حالش از اروپا به هم میخوره!
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

7. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

عضو انجمن iNicz.Com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    1,297
    تشکر شده در
    776 پست

60 پاسخ : پایان عمر هتزنر و گلایه از ساپورت ضعیف حتما بخوانید ...

اکثرا دوستان یک طرفه فکر میکنند.
    خوب ما که با یه جا کار نمیکنیم که طرفه جایی رو بگیم. به نظر من دیتا سنتر اپتایم 100 داشته باشه و سرعت network خوب و stable داشته باشه. بسته به نیازه کاربر که واسه چی میخواد استفاده کنه فرق داره .
    واسه یه کاری هتزنر خوبه واسه یه چیزی singlehop و .... .
    فقط چیزی که خیلی مهمه اپتایم و بعد قیمت خوب متناسب با ساپورت .
    ویرایش توسط iNicz.Com : May 25th, 2011 در ساعت 00:57
    Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
    شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه

9. تعداد تشکر ها از iNicz.Com به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)