اول باید مشخص کنی چه نوع پورتالی روی میخوای نصب کنی
دوست داری سریع سئو داشته باشی؟
دوست داری راحت دل و روده ی سایتتو به هم بریزی و به همان سادگی انرا دوبار جمع و جور کنی؟
دوست داری سریع رنک بگیری؟
جواب اینها درون وردپرس خلاصه میشه

نوع دوم
دوست داری کیفیت قالبی که نصب میکنی عالی باشه
دوست داری گرافیک و کیفیت تصاویر عالیتر از هر مدیریت محتوائی نمایش داده بشه؟
دوست داری سیستمی داشته باشی که باثبات تر از وردپرس و دیتالایف باشه؟
دوست داری سایتت یک پشتیبانی خوب - رایگان و با استادان خوب داشته باشه؟(مامبو)
دوست داری قالبها را راحت تر از هر سیستم دیگری ویرایش و به دلخواه تغییر بد؟
دوست داری از تبلیغات با کیفیت عالی استفاده کنی؟

جواب اینها درون جوملا نهفتست

اما در الکسا و گوگل...... جوملا هرگز به پای وردپرس نمیرسه

تنها ظعف وردپرس بی ثبات بودن ان در استفاده ار افزونه هاست.. برخی افزونه های وردپرس واقعا نیاز به دقت زیاد دارند.. در غیر اینصوررت وردپرس شما 3 سوته میپره

هرچند وردپرس اصلا مدیریت محتوا نیست که قابل مقایسه با جوملا باشه.. شاید در اینده به مدیریت محتوا متحول شود اما هنوز واسش زوده
ولی مزیتهائی که در بخش بهینه سازی سئو و سادگی کار با وردپرس هست.. در هیچ مدیریت محتوای دیگری نیست..
واین راز شکستن رکود 35 میلیونی استفاده از وردپرس است..
با اینحال از لحاظ پایداری من جوملا را بیشتر قبول دارم

---------- Post added at 09:56 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط p30boy نمایش پست ها
نكته اخر = هردوتاشون عين هم هستند و هيچ فرقي ندارند ولي بازم خودت بايد انتخاب كني
خیر در استفاده از منابع وردپرس 5 برابر جوملا مصرف دارد
چنانچه کسی برای همیشه میخواهد از وردپرس استفاده کند مطمئنن در اینده نیاز به یک سرور مجازی خوب یا یک vds نرمال دارد
من اینرا تجربه کردم .. در هاست اشتراکی بعداز 5 ماه میزبانم دیگه به من سرور نداد.. حتی جائی افر دادم و شرطم را استفاده از وردپرس مالتی یوزر یا معمولی قرار دادم.... اما فقط 2 یا 3 نفر جواب دادن
این یعنی اینکه وردپرس خوره ی رم و پهنای باند است چیزی که میزبان اشتراکی از ان فراریست..اما در عوض این خورگی رم و بندویت منجر به سئو و رنک خوب میشود