صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 27

موضوع: تشکیل اتحادیه صنف طراحان ( گرافیست ، کد نویس )

عضو انجمن nima17701 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,630
    تشکر تشکر شده 
    614
    تشکر شده در
    436 پست

پیش فرض پاسخ : تشکیل اتحادیه صنف طراحان ( گرافیست ، کد نویس )

کارتون بسیار زیباست ، اگر فرهنگ سازی بشه بسیار عالیست !
    خوشحال میشم هر کمکی از دستم بر بیاد انجام بدم
    بهتون تبریک میگم .
    موفق باشید
    [●] شرکت توسعه سامان نـیماد [●]
    ارائه دهنده خدمات هاستینگ، طراحی سایت، پیام کوتاه
    نیماد

2. تعداد تشکر ها از nima17701 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن EXXXIR آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    264
    تشکر تشکر شده 
    595
    تشکر شده در
    308 پست

با عرض احترام به دوستان

حالا اتحادیه های رسمی و دولتی که برای صنوف مختلف موجود هست چه گلی به سر اون صنف زدن که یک وب سایت بخواد انجام بده؟
    شاید وجود وب سایتی برای ارائه کار طراحان و گذاشتن افر و ... کمک بهتری بکنه
    ارائه خدمات طراحي انواع وب سايت، طراحي گرافيك، بهينه سازي سرعت، سئو و...
    خدمات whmcs، ماژول شمسي ساز و مديريت محتوا
    طراحي انواع قالب اختصاصي و تبديل ساير قالب ها به whmcs
    Venon Web Developers - VENON.ir

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    207
    تشکر تشکر شده 
    408
    تشکر شده در
    248 پست

ببیند دوستان . من قطعا وقتی تصمیمی میگیرم تنهایی نیمتونم اجرایش کنم. تصمیم به این بزرگی نیازمند همکاری منسجم هست . وگرنه چه دلیلی داشت دنبال دردسر بروم ؟

ببینید . قرارداد بین دو شخص حقیقی یا حقوقی بسته میشه . این دو نفر در یک پیمان با هم تعهد میبندند که کاری رو انجام بدهند یک طرف هزینه میکنه و طرف دیگر اجرا میکنه.
    کسی که اجرا میکنه طراح شناخته میشه و باید شناسنامه کاری داشته باشه. ( شرکت ، ویا شخص ) و مورد تایید یک کمیسیون مشخص ( مثل اتحادیه ذکر شده ) قرار بگیره و اجراز صلاحیت بشه.
    کسی که کار رو میپذیره کارفرما شناخته میشه و برای کارش هزینه یمکنه و از پیمانکار درخواست انجام کار رو داره.

کارفرمایان شامل ( سازمانها ، شرکتها ، اشخاص سرشناس ، پشتیبانان وب سایت شرکتها ویا سازمانها ، وبلاگ نویسان و وب مسترها ) هستند
    قیمتهایی که من و شما تعیین میکنیم شامل
    1- حق پشتیبانی وب سایت ( + دستمزد طراحی و کد نویسی و ... ) و یا حقوق یک پشتیبان هست .

حال موارد دیگری هم شامل این دستمزد پروژه هاست که به ترتیب قید میکنم در سه سطح ( پروفشنال - معمولی - ساده ) قرار میگیرند
    1- تعیین درصد واقعی و مشخص بیعانه برای استارت کار
    2- دستمزد طراحی یک قالب برای cms
    3- دستمزد طراحی بنرها در سایزهای متفاوت
    4دستمزد طراحی یک سایت فول فلش
    5- دستمزد طراحی یک cms اختصاصی
    6- دستمزد تغییرات در سایت ( ماژولها ، سایخت کامپوننت ، نوشتن اسکریپت و موارد جزیی )
    7-دستمزد اضافه کردن یک طرح گرافیکی نو و جدید به سایت ( هدر ، فوتر ، منو ، اسلاید شو ، تقویم ....)
    8- دستمزد طراحی یک cms متن باز مانند جوملا و قراردادن ماژولها و ...
    9- تعیین قیمت همکاران

مشتریان ما از مواردی که گفتم و عرض کردم خارج نیستند ! پس به نسبت میزان درامد مشتری خودتون میتونید دستمزد بگیرید ولی این حد نساب باید رعایت بشه .
    کسی اینجا پولی برای مجانی کار کردن پرداخت نمیکنه ممکن هست شخصی میلیاردر باشه و بخواد مجانی کار کنه این کار بازار رو از ریشه فاسد میکنه.
    دوستان ترجیحا کارهای مجانی رو جزو این شغل حساب نکنند. در تعریف کار شغل به عملی گفته میشه که پول در ازای اون دریافت میشه.

من فعلا روی این موارد تمرکز کردم و میخوام این کار رو توسعه بدم دوست دارم دوستانی که حرفه ای هستند و چندین سال در این کار پیش***ت هستند به من کمک کنند.

ببینید قبول دارم خیلیها از زیر بار قانون شانه خالی میکنند ولی این به نفع همه ماست که بازار رو یک دست کنیم و رقابت رو برای کیفیت در نظر بگیریم.

دوست عزیزی برای من پ.خ فرستاده: با این کار شما کسانی که هیچ چیزی نیمدونند دچار مشکل میشوند میگویم چرا ؟ میگه مشتری دنبال جنس ارزون و با کیفتی میگرده
    وقتی که میبینه شرکت فلان با هزار دبدبه و کبکبه قیمت رو یک میلیون تومن اعلام میکنه میره سراغ کسی که ارزونتر باشه ..

منم درجواب همچین اشخاصی میگم اون شرکت و او ن قمیت مفت به دست نیومده طرف خاک این کار رو خورده .
    ما نیمخوایم که دست کسی رو ببندیم میخوایم راه رو هموارتر کنیم. یک روزی میشه که همچین اشخصی هم به مشکل میخورند ولی هیچ مرجعی قبولشون نمیکنه ...
    راحت بگم کار به جایی رسیده که کفاشها هم صنف دارند و ازشون در قبال دستفروشها حمایت میکنه.
    من نیمفهمم این طرز فکر غلط چیه که یک نفر بلند میشه بقیه جو منفی میدهند ؟
    دوستان خواهش دارم حتی اگر شده پولی داریدخرج کنید و یک مسافرت خارج برید و اب سیات کار در کشورهای خارجی اشنا بشید وفکرتون رو از محدودیت باز کنید این احطاط ما رو به جای خوبی نیمبره.

امیدوارم و میدونم که این کار انجام شدنی هست و در این سال جدید به کمک همگی اینکار رو انجام خواهیم داد.

ضمنا : هیچ شرایط ( سن ، خدمت ، مدرک ،آزمایش خون ) ملاک نخواهد بود . فقط تخصص و سابقه و خوشنامی و برای احزار صلاحیت کافی هست .
    ببخشید که طولانی شد عذرخواهی میکنم

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط EXXXIR نمایش پست ها
    با عرض احترام به دوستان

حالا اتحادیه های رسمی و دولتی که برای صنوف مختلف موجود هست چه گلی به سر اون صنف زدن که یک وب سایت بخواد انجام بده؟
    شاید وجود وب سایتی برای ارائه کار طراحان و گذاشتن افر و ... کمک بهتری بکنه
    با عرض سلام
    دوست گرامی ما اصلا وب سایت نداریم مساله حقوقی هست موفق باشید
    ضمنا گلهای زیادی رو در مواردی که عرض کردم میتوینن ببینین . شاید این مشکل خیلیها باشهو شما که از مشکل همه اطلاع ندارید..

عضو انجمن CYB3R آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    107
    تشکر تشکر شده 
    336
    تشکر شده در
    192 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط alisc نمایش پست ها
    آقا من یه پیشنهاد دارم ( همون پیشنهاد همیشگی )

چرا بیایم خودمون رو بندازیم تو دردسر ! آخرش هم نشه ! ( شاید هم بشه ها ! )

بیایید رای گیری کنیم ، 10 نفر رو از میان خودمون انتخاب کنیم
    بعد این 10 نفر بیان یه سایت بزنن !
    اون سایت بشه صنف ما ! به همین راحتی !

از اون 10 نفر ،
    1 نفر مسئول صنف هاستینگ اشتراکی
    2 نفر مسئول صنف سرور مجازی
    2 نفر مسئول صنف سرور اختصاصی
    2 نفر مسئول صنف دامین
    1 نفر مسئول صنف برنامه نویسی
    2 نفر مسئول صنف طراحی

تمامی قیمت ها ، قوانین و . . . رو این 10 نفر قرار بدن !
    بعد یه قسمت درست کنن به نام اعضای اتحادیه !
    هر کسی که صلاحیت داشت و دیدن شرایطی کهع تو صنف گذاشتن رو داره اجرا میکنه ، اسمش رو اونجا قرار بدن !
    بعد اون طرف هم بیاد زیر قالبش بنویسه عضو اتحادیه و لینک کنه به اون صفحه !

بعدا پیشرفتش میکنیم ، مثلا هر کسی تو اون سایت به پروفایل داشته باشه ( سوابقش ) ! هر خطایی که کرد و خطای اون ثابت شد ، او سوابقش ذکر بشه که آقا شرکت فلان در تاریخ فلان ، این اشتباه رو انجام داده !

اگر کسی زیر نرخ اتحادیه فروش کرد اسمش حذف بشه و . . . .

خلاصه کلی کار میتونیم کنیم ! منتها همه باهم !
    بیاید با هم جمع بشیم این کار رو انجام بدیم .

چه کسایی با من موافقن ؟

---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------

فقط 1-2 ماه اول سخته !
    بعدا یه چیزه شاخی میشه واسه خودش

بیاید یه کاری کنیم ، از این به بعد هر کسی خواست بیاد تو صنف هاستینگ و طراحی و . . . اول بیاد اجازه بگیره !

مثلا میتونیم جواز صادر کنیم ( مجوز دیجیتالی ) !
    بعد فرهنگ سازی کنیم که آقا فقط از کسایی که مجوز دارن خرید کنید !
    مجوز هم تو خود سایت صنفمون باشه و ما فقط لینک کنیم . به همین راحتی !
    به نظر من این مدلی بهتر به نتیجه می رسیم !

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط khomar نمایش پست ها
    ببیند دوستان . من قطعا وقتی تصمیمی میگیرم تنهایی نیمتونم اجرایش کنم. تصمیم به این بزرگی نیازمند همکاری منسجم هست . وگرنه چه دلیلی داشت دنبال دردسر بروم ؟

ببینید . قرارداد بین دو شخص حقیقی یا حقوقی بسته میشه . این دو نفر در یک پیمان با هم تعهد میبندند که کاری رو انجام بدهند یک طرف هزینه میکنه و طرف دیگر اجرا میکنه.
    کسی که اجرا میکنه طراح شناخته میشه و باید شناسنامه کاری داشته باشه. ( شرکت ، ویا شخص ) و مورد تایید یک کمیسیون مشخص ( مثل اتحادیه ذکر شده ) قرار بگیره و اجراز صلاحیت بشه.
    کسی که کار رو میپذیره کارفرما شناخته میشه و برای کارش هزینه یمکنه و از پیمانکار درخواست انجام کار رو داره.

کارفرمایان شامل ( سازمانها ، شرکتها ، اشخاص سرشناس ، پشتیبانان وب سایت شرکتها ویا سازمانها ، وبلاگ نویسان و وب مسترها ) هستند
    قیمتهایی که من و شما تعیین میکنیم شامل
    1- حق پشتیبانی وب سایت ( + دستمزد طراحی و کد نویسی و ... ) و یا حقوق یک پشتیبان هست .

حال موارد دیگری هم شامل این دستمزد پروژه هاست که به ترتیب قید میکنم در سه سطح ( پروفشنال - معمولی - ساده ) قرار میگیرند
    1- تعیین درصد واقعی و مشخص بیعانه برای استارت کار
    2- دستمزد طراحی یک قالب برای cms
    3- دستمزد طراحی بنرها در سایزهای متفاوت
    4دستمزد طراحی یک سایت فول فلش
    5- دستمزد طراحی یک cms اختصاصی
    6- دستمزد تغییرات در سایت ( ماژولها ، سایخت کامپوننت ، نوشتن اسکریپت و موارد جزیی )
    7-دستمزد اضافه کردن یک طرح گرافیکی نو و جدید به سایت ( هدر ، فوتر ، منو ، اسلاید شو ، تقویم ....)
    8- دستمزد طراحی یک cms متن باز مانند جوملا و قراردادن ماژولها و ...
    9- تعیین قیمت همکاران

مشتریان ما از مواردی که گفتم و عرض کردم خارج نیستند ! پس به نسبت میزان درامد مشتری خودتون میتونید دستمزد بگیرید ولی این حد نساب باید رعایت بشه .
    کسی اینجا پولی برای مجانی کار کردن پرداخت نمیکنه ممکن هست شخصی میلیاردر باشه و بخواد مجانی کار کنه این کار بازار رو از ریشه فاسد میکنه.
    دوستان ترجیحا کارهای مجانی رو جزو این شغل حساب نکنند. در تعریف کار شغل به عملی گفته میشه که پول در ازای اون دریافت میشه.

من فعلا روی این موارد تمرکز کردم و میخوام این کار رو توسعه بدم دوست دارم دوستانی که حرفه ای هستند و چندین سال در این کار پیش***ت هستند به من کمک کنند.

ببینید قبول دارم خیلیها از زیر بار قانون شانه خالی میکنند ولی این به نفع همه ماست که بازار رو یک دست کنیم و رقابت رو برای کیفیت در نظر بگیریم.

دوست عزیزی برای من پ.خ فرستاده: با این کار شما کسانی که هیچ چیزی نیمدونند دچار مشکل میشوند میگویم چرا ؟ میگه مشتری دنبال جنس ارزون و با کیفتی میگرده
    وقتی که میبینه شرکت فلان با هزار دبدبه و کبکبه قیمت رو یک میلیون تومن اعلام میکنه میره سراغ کسی که ارزونتر باشه ..

منم درجواب همچین اشخاصی میگم اون شرکت و او ن قمیت مفت به دست نیومده طرف خاک این کار رو خورده .
    ما نیمخوایم که دست کسی رو ببندیم میخوایم راه رو هموارتر کنیم. یک روزی میشه که همچین اشخصی هم به مشکل میخورند ولی هیچ مرجعی قبولشون نمیکنه ...
    راحت بگم کار به جایی رسیده که کفاشها هم صنف دارند و ازشون در قبال دستفروشها حمایت میکنه.
    من نیمفهمم این طرز فکر غلط چیه که یک نفر بلند میشه بقیه جو منفی میدهند ؟
    دوستان خواهش دارم حتی اگر شده پولی داریدخرج کنید و یک مسافرت خارج برید و اب سیات کار در کشورهای خارجی اشنا بشید وفکرتون رو از محدودیت باز کنید این احطاط ما رو به جای خوبی نیمبره.

امیدوارم و میدونم که این کار انجام شدنی هست و در این سال جدید به کمک همگی اینکار رو انجام خواهیم داد.

ضمنا : هیچ شرایط ( سن ، خدمت ، مدرک ،آزمایش خون ) ملاک نخواهد بود . فقط تخصص و سابقه و خوشنامی و برای احزار صلاحیت کافی هست .
    ببخشید که طولانی شد عذرخواهی میکنم

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------

با عرض سلام
    دوست گرامی ما اصلا وب سایت نداریم مساله حقوقی هست موفق باشید
    ضمنا گلهای زیادی رو در مواردی که عرض کردم میتوینن ببینین . شاید این مشکل خیلیها باشهو شما که از مشکل همه اطلاع ندارید..
    فكراتون زيباست ولي جواب سوال منو ندادين، آيا سازمان مربوطه به شما اجازه تصميم گيري در اين موارد رو ميده؟ اينجوري نيست كه هركس صنف بزنه بعد هرچي دلش خواست وضع كنه! بايد طبق چارت سازماني و حقوقي خاصي باشه! اونجايي كه شما بايد ازش مجوز فعاليت بگيريد من دارم كار ميكنم و تا جايي كه من دارم ميبينم به اين سادگيها به شما مجوز نميدن و مجوز با هزارتا شرط و شروط ميدن كه كلا خواب اينجور فكرها رو بايد ببيني!
    به عنوان كسي كه حداقل هفته اي 2مورد از اينجور موارد رو ميبينه توصيه ميكنم پيگير نشيد چون ثمر نداره و اگر هم داشته باشه هرچي شما عشقت بكشه نيست طبق قوانين و چارت و مرامنامه بايد بريد...
    همون ايده وب سايت بهتره!تازه اون وب سايت هم بايد خيلي نظارت داشته باشيد چون فردي كه چيزي رو سفارش ميده و به كسي سفارش ميده كه داراي شناسه هست اگر روزي خداي نكرده عضو شناسه دار حركتي انجام بده و خداي نكرده كلاهبرداري يا سوء استفاده كنه مسئوليت آن حتما گريبان گير اون وب سايت هست...مگر اينكه وب سايت فقط جهت اطلاع رساني باشه و هيچونه مسئوليتي در قابل اعضاء قبول نكنه!

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    207
    تشکر تشکر شده 
    408
    تشکر شده در
    248 پست

سلام
    به هرحال قبول دارم که به همین سادگیها نیست
    اگر ساده بود که تا الان صدتا اتحادیه زده میشد.
    ولی من که کوتاه نمیام
    فقط نیازمند همراهی هستم....
    به هرحال برای رفاه بیشتر باید تلاش کرد دولت این امکان رو گذاشته و ما هم باید استفاده کنیم.
    در ضمن شرایطی که من تعیین کردم روال همیشگی کار ماست. چیزی خارج از وب گفته نشده . هرچیزی که لازم بوده توضیح دادم اگر کوتاه بوده بفرمایید با کدام مسئله مشکل هست توضیحات لازم رو میدهم.

عضو انجمن mohebali آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    290
    تشکر تشکر شده 
    488
    تشکر شده در
    341 پست

دوست عزیز نمی دونم واسه چه کاری این اتحادیه و .... اینا رو میخوای بگو آی تی جوانی برات ردیف می کنه. الکی دیتابیش دبل اچ تی رو پر نکن !
    بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....

10. تعداد تشکر ها از mohebali به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    207
    تشکر تشکر شده 
    408
    تشکر شده در
    248 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mohebali نمایش پست ها
    دوست عزیز نمی دونم واسه چه کاری این اتحادیه و .... اینا رو میخوای بگو آی تی جوانی برات ردیف می کنه. الکی دیتابیش دبل اچ تی رو پر نکن !
    دوست من شما به کارت برس...

عضو انجمن mohebali آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    290
    تشکر تشکر شده 
    488
    تشکر شده در
    341 پست

من به کارم رسیدگی می کنم
    1-از انجاییکه وحید را دوست می دارم به کسانی که سماق می مکند و الکی دیتابیس رو پر می کنند گوشزد می کنم !
    2-از انجاییکه چشم و دل و گوش و.. دوستان دبل اچ تی از این حرفا پره یاد آوری کنم که گوششون پره !
    3-شما هم اگه واقعا مرد عمل هستی یک قدم ساده قانونی برمیداشتی و میچسبوندی تنگ پست اول تا من و امثال من نتونیم حرفی بزنیم (از نوع حق)
    4-احترام هم که شده الماسی نایاب که هر کسی نمی تونه نه داشته باشه و نه نگه داره !
    به امید دیدار پست 253 که باز دارید میگید:

من میتونم من میخوام باید اتحادیه تشکیل بشه ما پیروز میشیم و......
    بالاخره میرسه اون روزی که باید برسه ....

عضو انجمن iacbook آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    445
    تشکر تشکر شده 
    530
    تشکر شده در
    305 پست

دوست عزیز خودتون رو خسته نکنید! برای اینکه انجام چنین چیزی استقبال نخواهد شد . اینو مطمئن باشید. چند دلیلش هم در زیر قرار میدم :

* طراحی نرخ ندارد! همانطور که نقاشی و آثار هنری و علمی نرخ ندارند! آیا می توانید برای نقاشی یک بچه قیمتی معادل نقاشی پیکاسو قرار بدید؟؟؟

* تعرفه ها همین الان هم وجود دارند ، لذا شما گویا نمیدانید که این تعرفه ها تعرفه های نهایی هستند و نه تعرفه هایی که الزام شده باشند که از مشتری بگیرید! خودبخود شرکت هایی که پیشرفته شده باشند خواهند توانست تعرفه های بالا رو از مشتری بگیرند زیرا مشتری خودش سطح کیفی رو تشخیص میده و صد در صد اگر بیاد سراغتون اون هزینه رو هم بهتون میده! بنابراین اگر زمانی دیدین که نمیتونید از مشتری مبلغ خوبی رو برای کارتون بگیرید بدونید که هنوز برای رسیدن به سطح مورد نظر و رسیدن به اون چیزی که لازمه فاصله دارید و هر زمان که این فاصله از بین بره خودبخود مشتری با نرخ های رسمی تر هم پیدا می کنید!

کلاً حرف شما از ریشه مشکل داره و به نظرم کاری بسیار غیر حرفه ایست! قیمت گذاری روی خدمات و تخصص به نظر من نه حداکثری میتونه داشته باشه و نه حداقلی!
    خیلی کارها هستند که هیچ کسی نمیتونه روشون قیمت بذاره و خیلی دیگه هم هستند که کلاً از نظر بی کیفیت بودن ارزشی ندارند!
    مثل این میمونه که شما بگید مثلاً در صنف لباس فروشی میخواید برای پیراهن نرخ تعیین کنید! یا بگید میخواید برای شلوار نرخ تعیین کنید!!! به نظرتون میشه؟
    در چنین طرح هایی معمولاً کسانی موافق هستند که هنوز به سطحی نرسیدن که خدمات و سرویس های خود را در سطح مناسبی بفروشند!
    به کسی بر نخوره ، اما چیزهایی که فکر می کردم حقیقته رو گفتم و هدفم هیچ فرد خاصی نبود.
    موفق باشید

--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---

14. تعداد تشکر ها ازiacbook به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)